Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Белгийците са същите ливади като англетата. Пълна липса на мисъл.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, lebel написа:

Белгийците са същите ливади като англетата. Пълна липса на мисъл.

А , те Албионците са си Калитковци. Прегледах репортажа , голям зор са видели , докато обърнат Заир. Доколкото видях следващия им съперник ще са Ацтеките. Мисля ,че и те ще си събират багажа. С тази игра не ги виждам да продължат до 1/4.

Су Ши - така съм те виждала и носила на тази песен - пиян, залян, мрътъф, утрепан - и пак пееш... Сега - само ще пееш, на мен ще ми пееш...

Ми - с моя бас като на Коен ? хахахахаа

преди 8 часа, Звяра! написа:

В.Велев сам съ е линчувал..... 😂

Още една копейка по-малко, благодат! )

Комунето, не липсва на никого, Велев също, на останалите копейки ще кажа: замислете рибята, няма смисъл да сте обект на подигравки! cool

Политическите форуми се различават от реалността ,това което пишат едини и другите тролове защитаващи някаква политика са в еднаква заблуда и илюзия че желанията им ще се сбъдбат така както във виртуала и в реала. Но те забравят или незнаят ,че политиката се влияе от световните сили ,които определят дневния ред следван от останалите ,така е функционирал света досега ,така ще бъде и за в бъдещ. Новия световен ред е в процес на подредба ,това ще изисква известно време ,а стария се разпадна. Из политическите форуми е абсолютна комедия ,дори троловете са забили, а каква активност имаха преди.

Финалите в 00 часа, 22 часа, 23 часа, 01 часа, 05 часа сутринта европейско време и за кого са направени тогава тези финали, кой ще ги гледа? Само в Америка ли да се гледат? Да, те само това гледат. Любимият им спорт е европейски футбол.

Не може ли поне сутрин към 10 часа в Америка да се играе в Америка или поне на обяд, за да може и Европа да гледа?

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Финалите в 00 часа, 22 часа, 23 часа, 01 часа, 05 часа сутринта европейско време и за кого са направени тогава тези финали, кой ще ги гледа? Само в Америка ли да се гледат? Да, те само това гледат. Любимият им спорт е европейски футбол.

Не може ли поне сутрин към 10 часа в Америка да се играе в Америка или поне на обяд, за да може и Европа да гледа?

телевизията ти не поддържа ли запис като при EON?

преди 5 минути, buldak написа:

телевизията ти не поддържа ли запис като при EON?

Не съм пробвал, сигурно има. Но е адски дразнещо на запис. Запис на облака, мисля че беше.

това патронче тоя път успях да го отворя с ножа юхууу 😆 пак беше от тая затегнатата партида

Аукс... ти май беше споменавал, че си бил капитан (нямаше да го спомена, не е в стила ми, ако не го беше обявил публично самият ти).

Не мога да си спомня, беше мноо отдавна, минималния чин на зкпч-тата. Предполагам е свързан с ранга/йерархията/статуса на поделенията в БНА. "Мойто" беше подполковник... И не си спомням зкпч под майор, но сигурно е имало. Обаче па "шпецът" ми беше капитан... А то фани зкпч-то па "удари "шпеца". Или обратното... се стаа. Мхм.

Не ми е толко важно... Просто, като остарее човек и нахлуват ени спомени... ретроспекции... аналогии

кратък речник за по-неслужилите

зкпч - заместник командир по политическата част. Мозъкът на партията в БНА... известен още и като белия бъбрек на партията

"шпец" (спец) - офицер, заемащ длъжността слухар официално (тихо, но официално). Ухото на партията (и некои специфични служби) в БНА.

преди 2 минути, lebel написа:

Аукс... ти май беше споменавал, че си бил капитан (нямаше да го спомена, не е в стила ми, ако не го беше обявил публично самият ти).

Не мога да си спомня, беше мноо отдавна, минималния чин на зкпч-тата. Предполагам е свързан с ранга/йерархията/статуса на поделенията в БНА. "Мойто" беше подполковник... И не си спомням зкпч под майор, но сигурно е имало. Обаче па "шпецът" ми беше капитан... А то фани зкпч-то па "удари "шпеца". Или обратното... се стаа. Мхм.

Не ми е толко важно... Просто, като остарее човек и нахлуват ени спомени... ретроспекции... аналогии

кратък речник за по-неслужилите

зкпч - заместник командир по политическата част. Мозъкът на партията в БНА... известен още и като белия бъбрек на партията

"шпец" (спец) - офицер, заемащ длъжността слухар официално (тихо, но официално). Ухото на партията (и некои специфични служби) в БНА.

Не съм писал ,че съм бил зкпч, незнам защо си останал с това впечатление?

И програмистите не са както преди speak

Някой неграмотен от Мексико ИТ е допуснал елементарна грешка ,която някой биха оценили на 2 за срока.

Илюстрирам със скриншот от интерфейса на тилифоня.

Screenshot_20260702-102840_Moto App Launcher~2.png

преди 19 минути, AAUUXX написа:

Някой неграмотен от Мексико ИТ е допуснал елементарна грешка ,която някой биха оценили на 2 за срока.

По - интересно е през един ред нагоре.

преди 40 минути, Joss Bomon написа:

То пък щото твоята липса ще е голяма трагедия... Пробвай ако не вярваш!

котето получи оргазъм като велев се затри 😆

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Никой неможе да знае за какво си е мислил ИТ- то тогава.

Дори не е преводач, а ИИ. Нещо като - Beef language with tartare sauce

преди 56 минути, AAUUXX написа:

И каква е грешката?

преди 20 минути, Teemo v. X написа:

Дори не е преводач, а ИИ. Нещо като - Beef language with tartare sauce

Възможно е.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

И каква е грешката?

Грешката е нУмериране.

Тоя от далече изглежда на престъпник, тези жени не виждат ли с кого спят или се срещат.

И отново Варна, един от престъпните градове.

https://dnes.dir.bg/gallery/varnenskata-politsiya-izdirva-11-godishnata-nataliya-zaedno-s-40-godishen-mazh-snimki

Dnes.dir.bg
No image preview

Издирват 11-годишната Наталия, изчезнала с 40-годишен мъж...

Детето е от село Константиново, не се уточнява дали има роднинска връзка с издирвания Асен Антонов Симеонов

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.