Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Вовочка со своей группой детсада прогуливается в парке и обнаруживает ёжика. Вовочка кричит:
- Марья Иванна, Марья Иванна, а это кто!? A это кто!?
- Так, Вовочка! Про кого мы всё время песенки поем, кого я вам на картинке показывала? Вовочка застывает удивлённо и изрекает:
- Так вот ты какой, дедушка Ленин.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Хайде , татко Карло да прибира багажа и заедно с безличната ,безидейна и много слаба Бразилия , да се прибират . Получиха си заслуженото . Нищо запомнящо се от представянето им на това Световно . Норвегия си изигра играта умно , дисциплинирано и по техния си план и абсолютно заслужено продължават напред.

преди 1 час, lebel написа:

Ахахах, дузпа слънце. Тонатиу. Че как СП без домакини.

едит:

Аре дома.

А, то те са си дома.

Как така? Объркан съм. Та нали Аспекта каза че на финала ще играят Мексико и Португалия, като ФИФА-та е решила да подари на Роналдо титлата?

Добро ви утро, мили хора bye1

Стискаме палци на

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Как така? Объркан съм. Та нали Аспекта каза че на финала ще играят Мексико и Португалия, като ФИФА-та е решила да подари на Роналдо титлата?

Ми, гледам Мексико са паднали. 😀 Нещо се е объркало. Планът се е объркал.

Ще видим какво ще направят днес Португалия и какво са решили. Както и ще видим Аржентина.

Добро утро,

Наса ще спасяват Суифт телескопа в по висока орбита , че ще изгори буквално.

It.dir.bg
No image preview

НАСА започна операция по спасяването на телескопа "Суифт"

Мисията за 30 млн. долара трябва да изведе космическата обсерватория в по-висока орбита, за да избегне изгаряне в атмосферата
преди 21 минути, ivottoshev написа:

Трябваше още един червен картон за Англия. Но въпреки това, с 1 човек по-малко Мексико не могат да победят Англия. Дори и с 2 по-малко играчи от Англия. Ми, тяхна си е вината. 😀 Може би, ако нямаше дузпа за Англия. 🤔

вчера си намерих едно такова (малкото), не го знам как работи, миислех отначало че е някаква флашка

ухае страхотно на ягода

VeevOne_Starterkit_Raspberry_800x800.png

преди 2 минути, buldak написа:

вчера си намерих едно такова (малкото), не го знам как работи, миислех отначало че е някаква флашка

ухае страхотно на ягода

Електронна цигара е това.

преди 14 минути, buldak написа:

ухае страхотно на ягода

То си пише Веев. Цигари. Някаква отрова.

преди 11 минути, buldak написа:

май е само нагревател

Онова малкото е отрова, която ти влиза в тялото.

преди 1 час, ivottoshev написа:

А мойто? Утро имам предвид. Не държа да ти домилее и за мен, ама... не са ли те учили поне да поздравяваш възрастните?... Аукс са го училе, ама теб... Дете на демокрацията. Дигитален зубър... пардон, зумър.

Добро утро на всички! Подчертавам на всички!

Иначе... мое па да си и прав... Щото те и японците са учтиви... Първо ти се поклони и чак тогава мое те скъси с ена глава...

Поздрав за Коморските острови с първия сингъл на Куинците...

Иначе 2, мноо народ роден неска. Известен народ. Барабар с Рамбо. И... иии, добре, че не съм мил човек. Неска бил световния ден на целувката. Както викаше внукът като по-малък - бляяаа...

едит:

"След състезанието болидът на българина премина през обстойна техническа проверка от комисарите на ФИА, а инспекцията не откри никакви нередности."

Издъниле са се, демек.

преди 46 минути, АСПЕКТ написа:

Онова малкото е отрова, която ти влиза в тялото.

ами като алкохола

на сега майка ми ме стресира по телефона и пак ми се допи

а днеска уж нямаше да пия

какво става ако непрекъснато повтаряме нещо? почваме да му вярваме

джуджи всеки ден си повтаря, че разбира от всичко 🤔

преди 5 минути, buldak написа:

... и не само:

Какво се случва при постоянно повтаряне:

• Позитивно влияние (Утвърждения и умения): Тренира подсъзнанието. Ако съзнателно повтаряте положителни твърдения, те заместват старите негативни модели.

• Негативно влияние (Натрапчиви мисли): Вътрешният монолог се превръща в компулсивно поведение. Фокусирането например върху поражение или провал изгражда устойчиви негативни пътища в ума.

• Ефект на "лъжливата истина": Мозъкът възприема често чутата или повторена информация за чиста монета, променяйки възприятията ви за реалността.

• Навици и мускулна памет: Умственото или физическо действие става напълно автоматично.

☹️

преди 1 час, buldak написа:

джуджи всеки ден си повтаря, че разбира от всичко 🤔

Endowment Effect. Ефектът на притежанието и илюзорен ефект на истинността. Рекламите до лудост ти повтарят, че дадена стока е супер и после ти се иска да я купиш. Накрая се оказва, че е боклук и нямаш нужда от нея.

Дойде понеделник и влаковете пак закъсаха. Повреда в мрежата, повреда във влак, повреда в капитализЪма?

преди 42 минути, АСПЕКТ написа:

Endowment Effect. Ефектът на притежанието и илюзорен ефект на истинността. Рекламите до лудост ти повтарят, че дадена стока е супер и после ти се иска да я купиш. Накрая се оказва, че е боклук и нямаш нужда от нея.

джуджи супер стока ли е? 😁

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Всеки ден си хортува по червения телефон, с Джани.

преди 13 минути, buldak написа:

джуджи супер стока ли е? 😁

Не съдя, за да не бъда съден. Матей(7:1), а и не знам кой е Джуджи.

Слушам и не мога да повярвам на очите си... Тръмп се обадил на Джани Инфантино и му казал махнете червения картон на нашия. И оня се съгласил!!!!

🧐

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.