Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

7:5 3:6 4:5 Дано нямам лошо око

едит: 4:6

За съжаление нямам нерви за да догледам

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Аз съм за Испания, но планът е да спечели Португалия. Жалко. Дано планът да се провали.

Баси преди малко се събудих бях се озовал на терасата в хола, А преди това си спомням че бях в кухнята ама как съм се озовал на терасата незнам и като за капак като си влезнах в стаята всичко разместено.shock11

преди 7 минути, vlado1985 написа:

Баси преди малко се събудих бях се озовал на терасата в хола, А преди това си спомням че бях в кухнята ама как съм се озовал на терасата незнам и като за капак като си влезнах в стаята всичко разместено.shock11

Сигурен ли си, че е твоят апартамент? Да не си влезнал в друг?

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Сигурен ли си, че е твоят апартамент? Да не си влезнал в друг?

Е чак толкова да съм превъртял не съм още.

Макар че миналата седмица, в петък ходих с един приятел доктор от София до болницата впрочем, той ме накара де и едвам ме нави,

Та и там ме разбраха че не съм добре и веднага вдигнаха ръце от мен щото трябваше да ми пуснат система и аз с целия си акъл си бях замъкнал с мен в една чантичка 4 кенчета. И издебнах доктора че се е залисал и взех че банката я източих в една саксия до леглото и я напълних с чай.yanim

преди 38 минути, vlado1985 написа:

Макар че миналата седмица, в петък ходих с един приятел доктор от София до болницата впрочем, той ме накара де и едвам ме нави,

Та и там ме разбраха че не съм добре и веднага вдигнаха ръце от мен щото трябваше да ми пуснат система и аз с целия си акъл си бях замъкнал с мен в една чантичка 4 кенчета. И издебнах доктора че се е залисал и взех че банката я източих в една саксия до леглото и я напълних с чай.yanim

какво става с мешанките

пиеш ли още твърд алкохол?

аз минавам на бира само, че тия мешанки ме карат да се чувствам странно или поне днеска така се чувствах след водка с бира

преди 1 час, vlado1985 написа:

Кажи и на нас технологията, на изпразване и пълнене.

Само при мен ли форумът е толко омрел?

Не е проблем, ше ям пасти.

преди 58 минути, vlado1985 написа:

... си бях замъкнал с мен в една чантичка 4 кенчета. И издебнах доктора че се е залисал и взех че банката я източих в една саксия до леглото и я напълних с чай.yanim

И с нас за мезе...

img%5D

Нали знаеш кво е тва... Барон Мюнхаузен се вади за косата от блатото. Со се коньо.

преди 1 минута, lebel написа:

Само при мен ли форумът е толко омрел?

Не е проблем, ше ям пасти.

И с нас за мезе...

img%5D

Нали знаеш кво е тва... Барон Мюнхаузен се вади за косата от блатото. Со се коньо.

И при мен 503, 504

От сигурен източник - Тръмп звъннал на Путин, Путин на Алла, Алла на Хосе Карерас - понеже са били гаджета, Хосе бил любовник на Гена - оттам еврейската връзка която ги свързва с далбог, те понеже са партия с тим, а аспект знае, защото има слушалка там - по максуданска линия - че съдията е рептил и мрази португалци.

Вече е 7-ми
и ази те чекам
и ази те чекам
седнал сънен пред лаптопо
(на кишето до дуваро - в оригинал)
И ази те чекам
мама ти стара
вече 15 минути седим (в смисъл логнат)
че си вървим ("изход" и си легам демек)

из Песен за пенсията

Не знам как ше свърши мача (1:3 ме устройва) но въпросният Белогун, Балогун или какъвто и гун да е, ме сети за стар виц, който и друг път съм "разказвал" тук...

Млад актьор най-после получава роля, в която не е безмълвен храст, а има и реплика. Трее произнесе фразата: "Белогуев, подай ми меча". И естествено приятелите и колегите му започнали да го eбaвaт:
- Няма начин да не кажеш "Белоxуев"
- Ако не кажеш "Белоxуев", па на...
- Се'ш се к'во ше кажеш на премиерата, нали...
...
На премиерата, идва неговия ред, той се концентрира, произнася "Белогуев", поглежда победоносно сектора с приятелите си и с чувство завършва фразата с "подай ми xyя!"

едит: всъщност, ако отменят 4-те гола на дяволите, американците ще имат шанс да продължат.

Сега сериозно - нямам нищо против щатците... държаха се доста по-достойно от... кви беха там гуарани ли, шарани ли... имам против простотията на Джани Инфантило!

май ще сменям шуменското с пиринско 🤔

преди 25 минути, buldak написа:

Сериозна крачка е... Просто така ? Без дебати, изслушвания, опитвапия и сравнения?

преди 17 минути, buldak написа:

Разликата е единствено, че пиринското е "по-лабаво" и по-сладникаво. Един вносител, и в двете блъскат царевичен грис за сметка на хмела. Ако е наливно, бива.

преди 1 час, buldak написа:

Ако не е галонче - става и пиринското. Аз навремето пиех само Пиринско но го смених с Шуменско точно заради галончетата. Даже се чудя дали да не сменя Шуменското със Загорка.

преди 50 минути, Teemo v. X написа:

Сериозна крачка е... Просто така ? Без дебати, изслушвания, опитвапия и сравнения?

пил съм много пти вече, на второ място ми е след шуменското

даже преди години с един приятел като се напивахме с шуменско имахме теория, че слагат някаква трева в нея защото напива като никоя друга

ама зе да писва и викам малко да разнообразя

@The Lone Star Леденика също не е лоша бира ама скоро не съм я срещал

Браво на Испания и на Белгия. И то какво стана? Конспирацията не излезе вярна. То май и извънземни няма да идват на стадиона.

🤔

https://m.economictimes.com/news/new-updates/aliens-at-the-world-cup-brazilian-psychic-says-ufo-mothership-to-abduct-hundreds-of-people-during-fifa-match/amp_articleshow/131699438.cms

brazilian-psychic-says-ufo-mothership-to

преди 8 минути, buldak написа:

пил съм много пти вече, на второ място ми е след шуменското

даже преди години с един приятел като се напивахме с шуменско имахме теория, че слагат някаква трева в нея защото напива като никоя друга

ама зе да писва и викам малко да разнообразя

@The Lone Star Леденика също не е лоша бира ама скоро не съм я срещал

Вкус другар няма.

Шуменското май е най - добре. Загорка е нискоалкохолна водка. Пиринско - пълен боклук. От българските - Гларус, пейл по тънък, инглиш по як. Ако е за цена - Перленбахер от лидъла, бутилката с белия етикет. Правят промоции, от време на време. Иначе, знаете - Радито и Варщайнер. Кромбахер също е много хубава, малко по сладка. Като заговоря за бира и мога да не спирам с дни...

преди 29 минути, The Lone Star написа:

Ако не е галонче - става и пиринското. Аз навремето пиех само Пиринско но го смених с Шуменско точно заради галончетата. Даже се чудя дали да не сменя Шуменското със Загорка.

От загорката ( бира или жена ) боли глава.

Бира ми харесва пиринско или бургаско ,астика също става.

преди 42 минути, AAUUXX написа:

От загорката ( бира или жена ) боли глава.

Бира ми харесва пиринско или бургаско ,астика също става.

Каменица няма ли вече? Едно време сякаш това пиеха повечето. 🤔

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.