Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

https://www.videoclip.bg/watch/796067_goresh-vyatr-izobretenieto-vruc-vetar-pronalazak-e08

Горещ вятър – Изобретението ( Vruc vetar - Pronalazak ) Е08 (1979/80)

от 49:00 (но и целият си струва... всички серии)

...
- Здравейте!
- Как мина дегустацията?
- Отлично!
- Много се радвам.
- Изпиха всичко.
- Браво на тях! Колко спечелихте?
- Нищо.
- Как? Без пари ли го давахте?
- И без пари не искат.
- Не искат ли?
- Не!
- Хората казват, че без пари и оцетът е по-сладък!
- Това не е оцет, а питие. Питието трябва да напива.
- Виждам, че вече сте се подредили.
- Не съм, но ще се отцепя.
- От научна точка е наред, а нищо не става...
- Гениално откритие, а никой го не иска...
- Никой! Хората искат да се напиват, за да забравят!
- Точно така.
...
- Защо да пия, ако не се напивам...
...

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Добър вечер, мили хора.

Решихме утре в бара да си правим Узо вечер. Да, ама с какви мезета да е? Аз такова много рядко пия и не съм запознат. За сега сигурно е че ще има лаврак на скара. Кажете още нещо, което да си сглобим help

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Добър вечер, мили хора.

Решихме утре в бара да си правим Узо вечер. Да, ама с какви мезета да е? Аз такова много рядко пия и не съм запознат. За сега сигурно е че ще има лаврак на скара. Кажете още нещо, което да си сглобим help

Узо..... т.нар. сух таратор... ) Или както в бг викат салата Снежанка, нооооо

задължително с цедено кис. мляко, Много важно; В ориганала е с едро настъргана краставоца, смлени орехи, много копър, малко ЗАТОПЛЕН зехтин и БЕЗ чесън.

Може и хрупкави тиквички с фета сирене, ама в бара...трудна работа....х

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Добър вечер, мили хора.

Таратор и/или Снежанка - просто задължителни. Нещо като плато с маслини, по възможност Каламон, сирене със зехтин и поръсено с червен пипер - може и мариновано за няколко часа със зехтин и мащерка/риган, тарама, скариди, октопод, калмар...

преди 3 часа, NewRedDragon написа:

Очаквам скоро на пазара "Пино Ноар 2025" 0,0% )

Може ама аз не мога да пия такова нещо, дето се вика нема градус нема радост. 😋

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

@ivottoshev , за ларака, задължително сод "ладолимоно" тъпо и бързо, ако имаш блендер. В общи линии...лимов сок, малко от кората, сол и зехтин

Собственика на бара ще се занимава с лаврака. И да му дам някаква идея, той няма да ме послуша, щото е от типа "аз всичко знам и всичко мога".

Инструктирах женЪтЪ утре да изцеди две кофички кисело мляко, аз ще взема някакво хубаво сирене да му ръчна червен пипер и мащерка и някакви маслини и това ще му е. Колкото - толкова.

някой може ли да познае модела на телефона или стрелям в тъмното?

HrHci2y.png

преди 26 минути, ivottoshev написа:

сирене

Нарежи го предварително 3х3х3 или ако е по твърдо 2х2х2 см поръси с мащерка или риган - сухи, избери едното, остави го така за час, час и половина, после заливаш със зехтин или олио, най добре 50/50 и в хладилника пак за няколко часа. Вадиш, изцеждаш но така че да остане малко мазнинаи ръсиш полекичко с червен пипер.

Понеже забравих онази вечер кой ме беше цитирал. А ме мързи и не ми се прелиства на зад да зяпам се сетих за цитата с банката в болницата.

Ами какво съм направил нищо усобено, просто на масичката до мен имаше спринцовка, с бодната игла на нея боцнах спринцовката в кенчето ми направих бърза аспирация. Поне така знам че се казва де още от първата ми жена щото и тя на няколко пъти ми е боцкала системи.

Та боцнах си спринцовката в чая и за бъзрзо боцнах банката ама оня луд доктор взе че ме видя неговата мама и взе че вдигна ръце от мен.shock11

преди 9 часа, buldak написа:

HrHci2y.png

Гугъл казва Пиксел 6 🤔 и сякаш е прав. Иконките са на Гугъл. Имал съм такъв телефон. Супер е.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Гугъл казва Пиксел 6 🤔 и сякаш е прав. Иконките са на Гугъл. Имал съм такъв телефон. Супер е.

чудесно, благодаря

още първия път като го видях ми хареса

как не се сетих за гугъл и аз не знам 🙃

преди 9 часа, buldak написа:

HrHci2y.png

Немога да позная ,така е много трудно без по детайлни снимки.

Добро утро на всички,

@ivottoshev, напосъветвали са те табиетлийската и изобщо както си требе. Ще ми се само да добавя, че освен сухия таратор, сиренето, маслините (с морските дарове съм гола вода), бих направил и кана - две с обикновен айрян, с копър и сол. Това ако няма мокър таратор, разбира се... но аз предпочитам айряна. Не знам, на мен узо с айрян си ми стои като водка с доматен сок, тоест, както си требе. Без да се смесват разбира се. Иначе, в нас още се метлярка последния тензух за цедене на мляко. Жал ми е да го изхвърля.

-- -- -- -- --

И изобщо, доматеният сок за водката и айрянът за узото, са... са... са като дружбата със СССР (респективно ОНД)

Дружбата със СССР е нужна на България така, както въздуха и слънцето за всяко живо същество
[Георги Димитров}

-- -- -- -- --

Добро утро!

с... с уточнението, че таа шурето я пее по-хубаво от всички гръци! И с извинение към комшиите.

Анчето е царицата на клошарите. Понеже са я низвергнали отвсякъде, а фетишът си е фетиш, мъкне тук боклуци от всички краища на виртуалността. Не съм сигурен дали това не е в основата на проблемите със сайта/форума... Криза с боклука. А всички обвиняват Фобията.

преди 4 часа, lebel написа:

@ivottoshev, напосъветвали са те табиетлийската и изобщо както си требе. Ще ми се само да добавя, че освен сухия таратор, сиренето, маслините (с морските дарове съм гола вода), бих направил и кана - две с обикновен айрян, с копър и сол. Това ако няма мокър таратор, разбира се... но аз предпочитам айряна. Не знам, на мен узо с айрян си ми стои като водка с доматен сок, тоест, както си требе. Без да се смесват разбира се. Иначе, в нас още се метлярка последния тензух за цедене на мляко. Жал ми е да го изхвърля.

-- -- -- -- --

И изобщо, доматеният сок за водката и айрянът за узото, са... са... са като дружбата със СССР (респективно ОНД)

Дружбата със СССР е нужна на България така, както въздуха и слънцето за всяко живо същество
[Георги Димитров}

-- -- -- -- --

Добро утро!

с... с уточнението, че таа шурето я пее по-хубаво от всички гръци! И с извинение към комшиите.

Сетих се нещо, но никога не съм опитвал - не обичам аромата на анасон...Чувал съм едно време са ИНЖЕКТИРАЛИ в диня мастика, ставало чудо, но това е сигурно за десерт!

Откакто в казармата се натрових с мастика, вече не я пия. Иначе и сега си инжектират мастика в динята. Казват, че става хубаво, но не съм опитвал.

В Гърция казват Узо на мастиката. Демек гръцка мастика. Помня, че имаше и някаква Метакса, но дали беше узо...

преди 1 минута, The Lone Star написа:

В Гърция казват Узо на мастиката. Демек гръцка мастика. Помня, че имаше и някаква Метакса, но дали беше узо...

Оооо, МЕТАКСА е гръцки коняк - страхотен!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.