Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, Bubbles написа:

Иначе настроенията са твърдо против Макрон

Всички глави на държави, които жените им ги бият, не са за тази позиция...

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 часа, Bubbles написа:

Абе щяла да е кандидатка, но за мен това е голяма грешка от нейна страна, трябваше да остави Бардела да е кандидат, ся шанса й да спечели не е много добър.

Иначе настроенията са твърдо против Макрон и политиката му, дори и Меланшон направи някои сериозни завои от своите политики точно поради тази причина, абе интересно ще е догодина.

Аз ако бях французин щях да избера Éric Zemmour

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Не съм.

ей ти го джуджи

преди 10 часа, Greta Crocheter написа:

Като ти свърши - мини на това:

odekolon.jpg

Хах , че то това великолепие си има наименование , дори си е систематизирано след прекомерна употреба и впоследствие изпадайки в дълбините на пластичната анатомия. С-мата е известна като: "Кентавър рупа маруля" . Това име може да се използва ако съществува коктейл , микс или някаква подобна смесица за гипсирване(гипсиране). Алкохолната човешка изобретатолност няма равна на себе си. А най-заклетите зависими алкохолендери( крайна фаза чернодробна цироза) НЕ пият само камъни , защото не могат да се наливат(вливат).

преди 3 минути, Звяра! написа:

Пепеливата роза кога ще идва на забава в Калдата? 😂

Толкова ли ти е наложително да се държиш като простак?

преди 14 минути, Greta Crocheter написа:

Толкова ли ти е наложително да се държиш като простак?

Повярвай ми, с удоволствие го правя! )

Предвид ФАКТА, как отбор копейка се държаха през годините с дамите в темата.... за дъртака Колев от В.Търново Стефан няма да коментирам. Само ще кажа пълен лешшшшш!

На останалите копейки съм се нагледал на подигравки и публични унижения!

Нали знаете друзя, че като истински Българин и човек, който обожава всичко Българско ще ви кажа поредната Българска поговорка! Каквото си посеете, такова ще пожънете! cool

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

току-що, Miusuka написа:

"Кой каквото прави - на себе си го прави..."

Хубава поговорка В.Велев! )

Добра вечер интриганти, простаци, възпитаници на различни аристократични лицеи, титани на мисълта, само титани, моралисти, брачни консултанти, педагози, психолози, диетолози, сексолози, социолози, антрополози, социални антрополози, филолози. лингвисти (евфемизъм за/на езичници), моносексуалисти, ай-ти и ай-ай специалисти, обикновени психо и социопати. Надявам се да стане един добър мач. Кого заблуждавам. Надявам се белгийците да бият.

от тука само аз съм с един акаунт 😄

котетата с по 5

преди 1 час, Звяра! написа:

Повярвай ми, с удоволствие го правя! )

Предвид ФАКТА, как отбор копейка се държаха през годините с дамите в темата.... за дъртака Колев от В.Търново Стефан няма да коментирам. Само ще кажа пълен лешшшшш!

На останалите копейки съм се нагледал на подигравки и публични унижения!

Нали знаете друзя, че като истински Българин и човек, който обожава всичко Българско ще ви кажа поредната Българска поговорка! Каквото си посеете, такова ще пожънете! cool

Това не е българска поговорка, но няма откъде да го знаеш. А и не знам защо си решил да се държиш като копейка с дамите. С какво си по-различен от тях?

Прави вЧипитление, че слабаци, мижитурки и други подобни фурки си слагат все "страшни" ник-нейми. Противополижни на реалната им същност.

На мен ми прави впечатление, че копейките губят на всички фронтове, дори и в собствената си кочина!

Прави са, че световният ред се пренарежда и за радост на всички, те не присъстват в този нов ред!

Откакто безиностанцията маскирана като страна остана без бензин, дори и те разбраха, че по-добре е да имаш в джоба евро отколкото рубли и копейки.

преди 3 часа, lebel написа:

Добра вечер интриганти, простаци, възпитаници на различни аристократични лицеи, титани на мисълта, само титани, моралисти, брачни консултанти, педагози, психолози, диетолози, сексолози, социолози, антрополози, социални антрополози, филолози. лингвисти (евфемизъм за/на езичници), моносексуалисти, ай-ти и ай-ай специалисти, обикновени психо и социопати. Надявам се да стане един добър мач. Кого заблуждавам. Надявам се белгийците да бият.

преди 3 часа, lebel написа:

преди 2 часа, ined написа:

Откакто безиностанцията маскирана като страна остана без бензин, дори и те разбраха, че по-добре е да имаш в джоба евро отколкото рубли и копейки.

А най добре е да имаш некой между ушите...

преди 4 часа, Bubbles написа:

...

Това беше добро.

А "конструкцията" на клипа, ме сети за нещо, което изплува в кухарката ми всеки път, когато гледам/слушсм интервю на български журналист.

Досега поне 10-ина пъти съм се опитвал да намеря (а аз съм добър и упорит търсач... последното означава и висок разход на време) един клип/скеч на Бени Хил (светла му памет), в който той го раздава едновременно и интервюиращ, и интервюиран. И след като в качеството си на първия зададе някъде около 2-минутен въпрос, в качеството си на втория отговори с "да". Или пък с "не" беше... което няма значение. Понеже нямам идея как може да се казва (на какъвто и да е език), съм изгледал/изслушал и донякъде изчел имам чувството безброй клипа, резюмета, "либрета", но... бих описал резултата от тия търсения, като едни стандартни таратанци. Та... ако някой има неква идея, бих я проверил. Предварително благодаря.

преди 7 часа, ined написа:

Това, че в някои области са ударили рафинерията заради украинците, които с дронове са ударили рафинерията не Россия,.не значи че цяла Россия няма бензин. Впрочем 5 години военна операция вече.

преди 7 часа, Звяра! написа:

На мен ми прави впечатление, че копейките губят на всички фронтове, дори и в собствената си кочина!

Прави са, че световният ред се пренарежда и за радост на всички, те не присъстват в този нов ред!

Четеш много Свободна Европа с Генка Шикерова и Миролюба Бенатова.

🔥🔥🔥🔥🔥

///

Добро утро от Исламабад,

тези роботи превзеха всеки дом и работа.

преди 9 часа, ined написа:

Така е ,ние сме много доволни в клуба на богатите ,вярно сега ще ни понадупят тези от клуба на богатите с този свръхдефицит ама на нас не ни пука свикнали сме.

преди 56 минути, AAUUXX написа:

Така е ,ние сме много доволни в клуба на богатите ,вярно сега ще ни понадупят тези от клуба на богатите с този свръхдефицит ама на нас не ни пука свикнали сме.

Германия е в режим на пестене. Чудят се откъде какво да спестят и да режат.

Имаме мнозинство, всичко ще се оправи. Харе Харе. (макар последното, преведено на български, да звучи така "Ха Ха")

Ето и съботния виц (втори за деня)

Цирк:
- Сега ще видите момчето с феноменалната памет... Момчето с феноменалната памет излиза/влиза.
- А сега момчето с феноменалната памет ще опикае първите редове... Първите редове панически се разбягват...
- Няма смисъл да бягате, Дами и Господа... Както вече беше обявено, момчето има феноменална памет...

Когато взехме от бриколажа разсада, на входа един пич на каса, продава 12 корена за 50 цента - ама много умрели. Викам на жената - ще идем до сточна и ще вземем от там. Обаче на изхода пак 12 корена за 10 евро, ама трябваше пак да влизам и да чакам по опашки. Взех си една тарелка с 12 домата и една с 8 краставички и тръгваме. Жената нали е честна до глупост - плати ли ги ? - Платих ги.

После садим - казах и че са пипнати - тя орева орталъка. Сега като бера и тя - тези краднатите много растат хахахахаха

Викам - догодина си първа там да крадеш.

преди 21 часа, Bubbles написа:

Абе щяла да е кандидатка, но за мен това е голяма грешка от нейна страна, трябваше да остави Бардела да е кандидат, ся шанса й да спечели не е много добър.

Иначе настроенията са твърдо против Макрон и политиката му, дори и Меланшон направи някои сериозни завои от своите политики точно поради тази причина, абе интересно ще е догодина.

Четох някъде, че според статистиците водела и щяла да стане президент.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Германия е в режим на пестене. Чудят се откъде какво да спестят и да режат.

Видя ли новините, някакъв германски професор обяснява как европейския съюз имал над 33 трилиона евро и ако искал можел много лесно да се оправи като използва тези пари!!!!!!!!

А по нататък с тих глас обяснява , че това са спестените пари в банките на 430-те милиона хора в ЕС!!!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.