Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

на 11.07.2026 г. в 11:12, Belefor написа:

Четох някъде, че според статистиците водела и щяла да стане президент.

То това ясно, обаче педалите ся пак ша наплашат арабите, негрите и всичкото останало сиган, че злата лелка шаги измете от Франция и пак ще има греда като на парламентарните избори.

Мислиш, че България има проблем с турците?

Тук мамун слиза от дървото идва във франция, отива при леличката на бюрото, казва "Аз Чокумба", слага хиксче на едно парче хартия и получава френска личн карта, социални помощи, 'партамент и АКО ИСКА работа(само четой не иска), сценария с Мухамед е същия само че вместо да слезе от дървото, паркира камилата и връзва жената пред офиса на службата.

А ся се сети защо системата ги приема така "радушно.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 55 минути, Bubbles написа:

То това ясно, обаче педалите ся пак ша наплашат арабите, негрите и всичкото останало сиган, че злата лелка шаги измете от Франция и пак ще има греда като на парламентарните избори.

Тук мамун слиза от дървото идва във франция, отива при леличката на бюрото, казва "Аз Чокумба", слага хиксче на едно парче хартия и получава френска личн карта, социални помощи, 'партамент и АКО ИСКА работа(само четой не иска), сценария с Мухамед е същия само че вместо да слезе от дървото, паркира камилата и връзва жената пред офиса на службата.

Това го видях с очите си..... И то не куде да е, а на 40 км от Княжеството....трите мамуни в къмпинга не говореха френски, а на английски знаеха само 3 думи, едната оот които е "бакшиш" )

М/другото, на север/северозапад (Льо Ман) нещата не са толкова зле ....

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Това го видях с очите си..... И то не куде да е, а на 40 км от Княжеството....трите мамуни в къмпинга не говореха френски, а на английски знаеха само 3 думи, едната оот които е "бакшиш" )

М/другото, на север/северозапад (Льо Ман) нещата не са толкова зле ....

Ама знам, те по юга африканците френски не говорят, страшно е, тука при нас също има немалко ама не е чак така.
И точно те тия шебеци решават изборите.

преди 2 часа, parmobil написа:

Техните го търсят да го бият.

За бой си е отсекъде. По "партийна" линия - за пропуснати вреди и нанесени ползи, по семейна - остаил е вик бизнеса на самотек и са им ги корозирали язовирите.

преди 14 часа, Bubbles написа:

Същото и в Германия, и в Белгия, както и в Нидерландия. Значи всичко е план. Не може да е случайност. Проблемът в Германия е че за тях не. гър или българин е едно също. Както афганистанец и негър. Това са съвсем различни неща, но за немецът е една категория. UNTERMENSCH.

ПОДЧОВЕК или Südländer.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA

Най-много мразят славяните.

За момент се замислих дали да пусна тема "как по дяволите успяхме за 40-45 години да сведем 42 до 6-7?"... Ама после си викам - аре бе, тема ше им пускам, да се опраят. Поне да беше 6x7, а то...

Но за ено Добро утро! не ме мързи.

не знам за лидл, далече ми е

имаме тука на 100 метра магазин Магнит

и получават много странни партиди патрончена, повечето не ги ли мина с ножа не се отварят

Срещал съм и аз такива патрончета. Пробвай първо да ги затегнеш колкото може и после да ги развъртиш. Ако не става - вече тогава с ножа.

преди 27 минути, The Lone Star написа:

Срещал съм и аз такива патрончета. Пробвай първо да ги затегнеш колкото може и после да ги развъртиш. Ако не става - вече тогава с ножа.

с нжа пробих една дупка че много сериозно беше затегнато

наздраве beer11

преди 17 минути, buldak написа:

с нжа пробих една дупка че много сериозно беше затегнато

наздраве beer11

В патрончето ли ?

преди 8 минути, Teemo v. X написа:

В патрончето ли ?

да, ама го отворих

точно колкото една чаша 200мл е

преди 6 минути, buldak написа:

да, ама го отворих

точно колкото една чаша 200мл е

Помислих че си цепнал някой долен ъгъл и го ползваш, като биберон.

рязах го

те всичките им партиди са такива

баси дивотията

тука ещо пушенето не ми се полумава

дима ми влиза в очите

преди 10 минути, lebel написа:

Оставам с впечатление, че пиенето ти пречи на пушенето.

подпомага го

аз съм притеснен

че живота не въърви

затова пропуших

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.