Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 6 минути, nickolaycho написа:

Мисля че всички сме спали прави на стойка, освен само не можеше при подчаси! И на вишките сме спали, и на брезента на танковете...

В караулното имаше "желязна табела" с надпис , който четеше всеки , преди да се запъти към вишката за стойка от 2 часа. Надписът беше: " Подпреш ли се , ще седнеш , седнеш ли , ще легнеш , легнеш ли , ще заспиш !"

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 53 минути, АСПЕКТ написа:

Повечето нацисти бягат в Аржентина, а други в САЩ. Основават НАСА. И започват снимките на най-голямото актьорско майсторство в САЩ. Астронавти се казват.

https://www.dw.com/bg/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D1%8A%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D1%8F%D0%B3%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%B2-%D0%B0%D1%80%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0/a-52555704

Думата родина нищо ли не ти говори?

При нас спането на служба беше по-сложно, защото при обикалянето на полосата през определени интервали имаше малки табла с копче на тях, което трябваше да се натисне. А в караулното имаше някакъв апарат също с копчета и показваше, че си минал през съответното място.

Глупакът Тухел загуби спечелен мач с тези смени , които предприе. Огромна треньорска грешка . Опълчението щеше да издържи , нооооо -така е решил ,така е направил. Обърка всичко накрая . Хак да му е. След края на мача да хвърля оставката , ако не го изритат разбира се . Честито на Аржентина за борбеността и затова , че не се предаде.

преди 45 минути, Bubbles написа:

Баси тъпия мач, да се чуди човек тия слабаци как стигнаха до полуфинал.

Страхотна игра от страна на Аржентина. Каква битка.

преди 23 минути, Teemo v. X написа:

Кво стана с конспирациите?

Че след петата промяна, им загубих дирите.

Messi-Yamal-e1720272815929.png?width=120

messi_battezza_per_beneficenza_unicef_la

19 номер. 19 години, 19 юли финал.

19 гола на световно на Меси. 19 номер на Ямал.

debf2d2899e4961bf61a0d08a66474de.jpg

Между другото, с уговорката че аржентинците, колкото и да са ми неприятни, си заслужиха финала (както и аланглетата заслужено си получиха поредния урок), това което ме изуми беше, че при всичките изяви на малкия Симеоне (бащичко), първия картон получиха англичаните. Накратко, откъде ги вадят тия съдии...

Иначе... на караул при мен нямаше начин да се спи... по ред причини... времето в което и локацията където служих, разни други вътрешни и външни... международното положение... нелошата вероятност след като дремна да се пробвам и как ше ми гила дисципа... и прочее.

преди 3 часа, The Lone Star написа:

При нас спането на служба беше по-сложно, защото при обикалянето на полосата през определени интервали имаше малки табла с копче на тях, което трябваше да се натисне. А в караулното имаше някакъв апарат също с копчета и показваше, че си минал през съответното място.

Кльониста ви е виновен. Можело е да бъде малко по-креативен в името на общото благо:

на 27.08.2023 г. в 18:09, ivottoshev написа:

Ако системата беше изправна, наистина трябваше да се обхожда целият участък. Аз обаче бях "кльонист" въпреки че кльон вече нямаше и точно аз отговарях за контактите за трупката от където би трябвало да се свържеш и да докладваш на командира на заставата каква е обстановката. Естествено тези контакти постоянно бяха "развалени". Много трудно някой можеше да проследи точно коя спойка на кой точно стълб по границата съм разкачил, демек каква точно е повредата. За тая цел трябваше да пратят специалист от Драгоман, а това никога не се случи.

Добро утро!

Както казала ена патка - колко дена летиме и се е четвъртък...

И честит празник на Юлия, Юлияна, Юлиян, Юлиана, Юлиан, Юлина, Юли и Август (знам, знам... просто добре звучи)

Шефката на НДК над 10К заплата, шефът на пощите над 20К лева заплата.

https://eurocom.bg/2026/07/15/direktorat-na-balgarski-poshti-e-vzimal-blizo-20-000-lv-zaplata-na-fona-na-milionni-zagubi/

После нямало хубави заплати в България.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

https://eurocom.bg/2026/07/15/direktorat-na-balgarski-poshti-e-vzimal-blizo-20-000-lv-zaplata-na-fona-na-milionni-zagubi/

Има хубави заплати ,но не за всички.

Иванчо и баща му се връщат след визита при директора на училището.

Бащата - бесен, Иванчо - шапка на тояга. Разминават се с две девойки... не, не девойки, а напрао прелест...

- Тате, кой ги eбe тия мацки бе?

- Отличниците!

преди 29 минути, AAUUXX написа:

Има хубави заплати ,но не за всички.

Служителите мизерстват, а шефът с президентска заплата. Това само в България. То вярно, че шефът взима много, но в България чак пък толкова. И да крадат не умеят. Направо свинщина. Не знаех, че пощальоните взимат минимална заплата в България.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Ние сами сме си виновни!

Държавата е безсилна срещу малоумието на народа.

преди 6 минути, Звяра! написа:

Ние сами сме си виновни!

Държавата е безсилна срещу малоумието на народа.

https://trud.bg/a/articles/michelin-pokaza-istinata-za-balgarskia-turizam

Страшна пица в 4 звезден ресторант в България. На Златните във Варненско.

🤔

Аз да скокна до местната закусвалня тука в Берлин. На парче 1 евро пица ще е 100 пъти по-добра. Даже и в Кауфланд да отида, там също има някакви пици, ще е 100 пъти по-добре от това, което наричате пица в България.

Ако това е пица, то тогава какво ще е суши?

Screenshot_20260716-144018.png

Карам си тротинетката и ме спират куките. лична карта - ето я.

-Ми, сега фиш 25 евро.

- Защо?

- Имаме акция, за без каска.

-Стига де, аз съм инвалид с 200 евро пенсия

- Разбирам ви господине... Много съжалявам

- Ама ще ми вземеш 25 евра

- Е, ще ти взема

- Камерата те е заснела, нищо не можем да направим

- Кога и къде я обявихте тази акция ? Утре може да направите и акция срещу къси, черни гащи или изрязани потници.

- Е, можем - ама няма. хахахаахаахахах

Другия дето пишеше вътре, излизиза и ме гледа и вика - не знам какъв инвалид си и какви 200 евро, с този CLS 500... И ми дава още един фиш с 50 евра за превишена, от миналата година.

Нямам спомен нечие мрънкане за чуждата паница някога да е напълнило тази на съответното мрънкало.

едит: вероятно причината се крие в древността... щото помня, че преди години срещнах вълшебница, която ми даде възможност да избирам между добра памет и голям... голям... сеш'те се ... обаче нямам никакъв спомен какво избрах тогава...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.