Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

За втори път виждам тук човек, който не е наясно какво е "70-те", "80-те"... и так далее. Освен ако не се опитва нешо да хитрее... макар и твърде несръчно, бих казал. Но по-вероятно е да не знае. Което пък е странно, от една страна щото това е базова информация (тоест, използва се във всички области на живота), а от друга - същата е на 2 клавиша разстояние.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Копират яко ябълката

На мен ми харесва шареното на Гугъл Материал.

https://m3.material.io/

😀

bvc6q7r3.png

Мехурчето е супер функция.

Honor също копират ябълката дори в по голяма степен. Чистия гугъл интерфейс не е лош ,но му липсва обем ,някак всичко изглежда опростено и плоско при него.

преди 5 часа, Joss Bomon написа:

ЛЪЖЕЦ!

Онзи ден като те четох, помислих че е станало объркване. А той наистина твърди че, не е шофьор.

преди 2 часа, Teemo v. X написа:

Много има да гледаш по сайтовете и да се облизваш, докато преглъщаш сух хляб с кренвирши.

Плача за 1 кренвирш. 🥺 Няма.

Hungry Germany GIF by Bayerischer Rundfunk

преди 1 минута, Bubbles написа:

Бах мааму ако в Германия нема кренвирши... 😹

Според великия Гетсби от село Долно Уйно, пиленцето на България, топ гъзарят и дизайнерът, АйКЮ 150 @Teemo v. X няма. Няма и бира.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Според великия Гетсби от село Долно Уйно, пиленцето на България, топ гъзарят и дизайнерът, АйКЮ 150 @Teemo v. X няма. Няма и бира.

От кадя на кадя?

преди 13 минути, Bubbles написа:

От кадя на кадя?

Откъде да знам, явно щом той няма пари за 1 кренвирш и си мисли, че другите също нямат. Проектира своето Аз върху други.

преди 8 минути, Teemo v. X написа:

Пиленце е пакистанеца който ти подава кренвирша, всяка вечер

Ето сега пък мечтае за пакистанци.

преди 17 минути, Bubbles написа:

От кадя на кадя?

ПРОЕКЦИЯ.

преди 40 минути, Teemo v. X написа:

Федора курс в Берлин

3.jpg

БЪЛГАРИНО, а ти одразя ли си бекона на плажа в Гърция?

https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/nevazmozhna-selyaniya-vdigna-na-krak-plazh-v-garciya-640654.html

преди 41 минути, Teemo v. X написа:

Федора курс в Берлин

3.jpg

%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B1%D0%B5%D0%BA%D1%

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

БЪЛГАРИНО, а ти одразя ли си бекона на плажа в Гърция?

https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/nevazmozhna-selyaniya-vdigna-na-krak-plazh-v-garciya-640654.html

%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B1%D0%B5%D0%BA%D1%

Защо си мислиш,че това го правят само българи?

преди 8 минути, Bubbles написа:

Французите и те ли го правят? Не знаех. Немци не мисля. Турци едва ли или гърци. Араби абсурд.

преди 7 минути, Miusuka написа:

Ако бяха българи щяха да накладат огън, а не да мъкнат газови бутилки.

Това са модерни българи. Ако бяха традиционалисти българи щяха да доведат свинята на плажа и щяха да я заколят там. И да я транжират.

Hungry Monster GIF

преди 7 часа, buldak написа:

новото ми любимо Lux support

ми ти ко играеш ве джуджак, CS?

булдаче нищо не играя

а ти какво правиш тука са те снимали

https://www.facebook.com/reel/1556274106286701

преди 13 минути, Bubbles написа:

гърците имат лошо отношение към българите и си намират поводи

преди 30 минути, АСПЕКТ написа:

Французите и те ли го правят? Не знаех. Немци не мисля. Турци едва ли или гърци. Араби абсурд.

Ко речи?

Миналата година баш едни шваби на плажа в Кале бяха си опнали барбекю, вурст и четири кашона бира.

Нема лошо, аз не го намирам за простотия стига да си почистиш после.

преди 23 минути, Bubbles написа:

Ко речи?

Миналата година баш едни шваби на плажа в Кале бяха си опнали барбекю, вурст и четири кашона бира.

Нема лошо, аз не го намирам за простотия стига да си почистиш после.

Не стаа аристократ от тебе. (едит: и до цигaнски барон не мож'го докара)

-- -- -- -- --

@Miusuka , Тео, че е пич, пич е. Или ко трее се изразим по-възпитано - чест и почитания! Ама съм запомнил нещо от оня презерватив Клемансо, с когото за някои неща не съм съгласен (меко казано), еле па за това к'во има на Балканите и особено к'во да му се случи, но между другото е казал и нещо, което ми се чини необоримо - "Гробищата са пълни с незаменими хора."

Са, верно, че Тео има предвид незаменими от машините, а Клемансото - незаменимостта ни в собствените ни очи и глави, ама 'се пак... вроденият ми цинизъм, сумиран с придобития такъв следствие на узряването ми като социалистическа личност, ме теглят към... тоест накланят везните на предпочитанията ми към... ко трее се изразим с една дума - гробищата.

Не зачеквам спор. Просто не ми се пише там. Тук се чувствам некак по у дома си... некак... бе, Der Spam macht frei...

С надеждата немският ми да не звучи като "Дер жабата, дер блатото, дер шльоп, дер шльоп, дер шльоп..."

преди 13 минути, lebel написа:

Са, верно, че Тео има предвид незаменими от машините,

Изгледал съм много клипове и лекции на Тео и смятам, че няма предвид незаменими от машините, а незаменими от хората, защото това е на много по-високо ниво.

Вероятно си видял кои хора и професии се заменят от машините? Един багер може да замени 100 човека подпиращи се на лопати, но няма машина да замени човек занимаващ се с откриване на гравитационни сигнали идващи от черни дупки.

преди 9 минути, lebel написа:

Хубав подпис. Сигурно знаеш, че можеш и да си го озвучиш...

Да, зная. Но нали знаеш че като прочетеш някой роман ти сам си изграждаш представата за образите и обстановката. Така че филма не съвпадна с моята изградена представа, а особено музиката.

П.П. Харесвам контрастите...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.