Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 4 минути, lebel написа:

Голям (голям, не най-големия) футболист - малък човек. Отсекъде!

viber_изображение_2026-07-14_09-15-26-904.jpg

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Шефът на ФИФА е пропътувал към 100000 км и е отговорен за 813 тона СО2 изхвърляни в атмосферата.

А, аз нас ни карат да пестим и да се грижим за Земята. Облагат ни с данък пластмаса и ни карат да пием от хартиена сламка.

опхьсожеугждсегудсжегжсдеуггеусжгеуджгсеудгжеугжсдеужгсдеугжседугжеудсу

оуьоьуоуьоуьоуьовуьтновуьтотуьдзтоудодуьтждуьмтждуьтжудьзжтьудтжузьтж

Сега видях разни кадри с активното участие и липсата на всякакво достойнство, на "вторите" в света. Би трявало да ги изхвърлят поне за няколко години от световния футбол. Би! Би, щото инфантилният, па и останалите ръководители на футбола, са същите екскременти.

Ами сега?

Какво ще бъде тази вечер?

Screenshot_20260720-150946.pngScreenshot_20260720-150915.png

Хващам едно за врата и кот такова!

преди 27 минути, Miusuka написа:

Ко викаш каза?

С всяка глътка, все по зле става....

котета

новяьноявьоннзз3,нзотндзондзенонезнозв,ноз,уномвуповаэплапэваьпэваьмпэвмьапэвмаьпэзапт

Абе, някой занимавал ли се е с тези нулмейкърски пунктове? Имам едно помещени от около 55 кв.м, дето се чудя кво да го правя? С наематели не ми се занимава, статут ще му изкарам какувто си поискам с 1 тел.... Ама аз съм много далеч от хазарта и се чудя ....

Локацията е до голям пазар и до училище

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Абе, някой занимавал ли се е с тези нулмейкърски пунктове? Имам едно помещени от около 55 кв.м, дето се чудя кво да го правя? С наематели не ми се занимава, статут ще му изкарам какувто си поискам с 1 тел.... Ама аз съм много далеч от хазарта и се чудя ....

Зора е да намериш работник дето ще стои до 12 вечерта и да се занимава с пиянки и откачалки...

преди 13 минути, Miusuka написа:

Зора е да намериш работник дето ще стои до 12 вечерта и да се занимава с пиянки и откачалки...

В съседното помещение ще си спретна нещо като офис. Или аз или буля ще сме там. Ако плащам някаква заплата, ще е на ръка, на черно...

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

В съседното помещение ще си спретна нещо като офис. Или аз или буля ще сме там. Ако плащам някаква заплата, ще е на ръка, на черно...

Както решиш, ама 6% печалба от оборота ми се вижда малко. Зависи и къде е мястото и колко народ ще има.

Ама един познат още по Божково време с Еврофутбол започна с голям мерак и после с голям мерак го затвори. Първо взе работник, ама нямаше много печалба ако дава заплата. След това сложи майка си, ама се усети че ще я загуби жената. Тя се побърка - кафета ли да прави, бира ли да отваря, а през това време и крещи някой че мача започва и ще изпусне залога. Накрая той застана сам да се бори, ама и той не издържа.

Ама нищо не пречи да пробваш. Може пък при теб да потръгне.

преди 38 минути, NewRedDragon написа:

Какво е нулмейкърски пунктове? Ако е хазарт. В Берлин трудна работа. Ако не си голяма риба и нямаш човек. Постоянно ти висят на главата с някакви закони и наредби от Ordnungsamt и да кажем еквивалетното в България, българското НАП, примерно. И си изсмукват някакви неща. С 2 см си заел тротоарно място, няма надпис забранено за лица под 18 години... Не знам си какво.

А и през ден влизат въоръжени. Обири. Или с ножове. Плюс пияници, наркомани, всякакъв бокл. ук. Редовно си взимат дозата в кенефите.

преди 4 часа, buldak написа:

оуьоьуоуьоуьоуьовуьтновуьтотуьдзтоудодуьтждуьмтждуьтжудьзжтьудтжузьтж

Ти да не си в Перник?

Сега съм в Перник и си пиша на лаптопа необезпокояван в едно кафе. Паркирах си софийската кола отвън, а на якето ми пише „САМО ЛЕВСКИ, ОЛЕ!“. Ако перничани бяха такива, каквито ги изкарват, сега някой щеше да дойде и да ми блъска главата в клавиатурасф;ифсдф;3уиоффф 4иоф8 ф;аф5огДА3иорх3 ио2ухфолчФХ3хОЯ ФИ3ХФ яои3фияо ФИОХОЯХчяфхиоо ФЯИОЧХ3 ФЧфяиочхфияиохф 75фа57ашФФ4УХУ54;дфхеио$ФГ%€ХЕШ@ГШЕГ%ЕГ$ Ш№Г %№

преди 6 часа, lebel написа:

Голям (голям, не най-големия) футболист - малък човек. Отсекъде!

Меси беше гЪз. Без извинение.

Ако Колина беше свирил този мач, Аржентина щеше да е с червен картон още първото полувреме.

Мернах някакво писане сутринта из спортните сайтове, че през първото полувреме е имало интервал от 15 мин., в които Меси не е пипнал топката. То испанците им я скриха, но това е друг въпрос.

преди 2 минути, parmobil написа:

Меси беше гЪз. Без извинение.

Ако Колина беше свирил този мач, Аржентина щеше да е с червен картон още първото полувреме.

Мернах някакво писане сутринта из спортните сайтове, че през първото полувреме е имало интервал от 15 мин., в които Меси не е пипнал топката. То испанците им я скриха, но това е друг въпрос.

Египет, Англия и мислиха, че и срещу Испания ще мине номера.

преди 16 минути, Miusuka написа:

Както решиш, ама 6% печалба от оборота ми се вижда малко. Зависи и къде е мястото и колко народ ще има.

Ама един познат още по Божково време с Еврофутбол започна с голям мерак и после с голям мерак го затвори. Първо взе работник, ама нямаше много печалба ако дава заплата. След това сложи майка си, ама се усети че ще я загуби жената. Тя се побърка - кафета ли да прави, бира ли да отваря, а през това време и крещи някой че мача започва и ще изпусне залога. Накрая той застана сам да се бори, ама и той не издържа.

Ама нищо не пречи да пробваш. Може пък при теб да потръгне.

Благодаря ти! Точно подобен отзив ми трябваше. Май ще търся друг начин да печеля от имота... То трите апартамента лесно се хлъзнаха....ама това баш на улицата до пазара ми е "Х".

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Ти да не си в Перник?

Сега съм в Перник и си пиша на лаптопа необезпокояван в едно кафе. Паркирах си софийската кола отвън, а на якето ми пише „САМО ЛЕВСКИ, ОЛЕ!“. Ако перничани бяха такива, каквито ги изкарват, сега някой щеше да дойде и да ми блъска главата в клавиатурасф;ифсдф;3уиоффф 4иоф8 ф;аф5огДА3иорх3 ио2ухфолчФХ3хОЯ ФИ3ХФ яои3фияо ФИОХОЯХчяфхиоо ФЯИОЧХ3 ФЧфяиочхфияиохф 75фа57ашФФ4УХУ54;дфхеио$ФГ%€ХЕШ@ГШЕГ%ЕГ$ Ш№Г %№

May be an image of ‎text that says '‎1924 1924 ব ЛАМИН ЯМАЛ: МАМО, ИСКАМ В МИНЬор ДЕРНИК МИНЬор م ПЕРНИК ZAPERNIK COM‎'‎

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.