Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 минути, buldak написа:

това повече мяза на сиво

при мен всички телефони досега са били черни, и периферията и компютъра и лаптопа са черни

фен съм на тоя цвят, ходи на всичко

Аз харесвам синьо или зелено ,може и синьозелен какъвто ми е моторолата.

17846480401461045675329601851718.jpg

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

@Bubbles няма кренвирши в Берлин и намерих някакви френски рибени кренвирши. И бира няма.

https://www.coraya.fr/

https://gotvach.bg/n-107670-%D0%A1%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B8_-_%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE_%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0_%D0%B4%D0%B0_%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BC

Прав беше Тиймо.

Няма 😔😔😔 , и се облизвам.

Няма и сух хляб.

https://www.coraya.de/unsere-produkte/surimi-sticks/

Screenshot-20260721-152054.png

Кат' няма кренвирши яжте пържоли ве... 😋

преди 2 часа, The Lone Star написа:

Откъде ги носят скакалците, че да ги пускат в България?

преди 11 часа, The Lone Star написа:

По добре е да те кълве скакауец от товя да те апе кат кучи.

Големи скакалци (5-7см.) и богомолки имаше и когато бех дете, а това беше през миналия век. Хеликоптерите беха по-малко.

Иначе, малоумниците си беха същия процент, убеден съм. Просто нямаха днешните технологични възможности за изява.

От друга страна... трябва да минат години, преди да си върнем овладяната държава. Щото за да прогресираме (ако ме разбирате) трее се справим напълно с последствията от корупционния модел на... на ония двамата. С медийната доминация, икономическите зависимости... Да освободим съдебната система и регулаторните органи от скакалците.

Биологично ОРЪЖИЕ от САЩ има всякакви. Примерно:

Имаше и някакви бръмбари от Колорадо. Бяха плъзнали навсякъде в България. Където и отидеш в България бръмбари от Колорадо. Американците от САЩ от край време правят подривна дейност.

тия капачки са много олигофренски

или не може да се отвори или после не може да се завинти

както и да е, вие как сте, котета? bye1

Тая твар колорадския бръмбазък всъщност е мексиканeц. И Тръмп е прав за стената. И друг път съм споменавал (и вероятно не само аз), откакто китайците построиха великата китайска стена, досега нито един мексиканец не е успял да нахлуе през нея.

Поповото прасе също е гадна твар ,също и много коварна ,копаее ,крие се и когато най малко очакваш ти измъква пипера който си го токущо насадил ,но това си е наше прасе от Попово не е внос ,как се е разселило из всички региони на страната учените все още нямат обяснение.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Поповото прасе също е гадна твар ,също и много коварна ,копаее ,крие се и когато най малко очакваш ти измъква пипера който си го токущо насадил ,но това си е наше прасе от Попово не е внос ,как се е разселило из всички региони на страната учените все още нямат обяснение.

добре че на село нямаме такива

само въшки и мравки и охлюви гризат листата и понякога плодовете

намира се по някое птиче да гризне черешите ама само толкова

преди 39 минути, АСПЕКТ написа:

Биологично ОРЪЖИЕ от САЩ има всякакви. Примерно:

Имаше и някакви бръмбари от Колорадо. Бяха плъзнали навсякъде в България. Където и отидеш в България бръмбари от Колорадо. Американците от САЩ от край време правят подривна дейност.

Този бръмбър обичаше да яде картофи ,но без бира ,странна буболечка е това.

току-що, Муца Дебелогъзова написа:

То откъде да знае, че на теб ти трябва тоя пипер. То си мисли, че природата го е дарила с храна.

Хм има логика, не съм се замислял ,може да е некое кьораво прасе lock

днес ми е едно гадно такова, а утре трябва да пътувам не знам в каква форма ще съм

ама добре, че сте вие котета и алкохола, сега съ малко по-добре, благодаря ви

😉

преди 2 минути, buldak написа:

днес ми е едно гадно такова, а утре трябва да пътувам не знам в каква форма ще съм

ама добре, че сте вие котета и алкохола, сега съ малко по-добре, благодаря ви

😉

Сигурен съм ,че @Муца Дебелогъзова ако си покаже дупито щи се оправи настроението ,но най вероятно няма да го направи ,държи ни в напрежение и очакване вече доста години ,а дупито расте ли расте lock

преди 2 минути, Miusuka написа:

Не разчитай много на нас )

Муца го изпрати в гората мечки да го гонят ,птички да го нацвъкат и вятър да го вее ,аз бих му казал вместо това да иде до съседката- по младата.

преди 19 минути, AAUUXX написа:

"Името „попово прасе“ идва от външния вид и навиците на насекомото: предната му част е масивна, с кафява глава и дебело тяло, наподобяващо прасе, а народът го е кръстил „попово“, тъй като често се навърта около влажни места, градини и черни мантии/остатъци, или заради специфичното си тъмно кафяво „облекло“. Научното му наименование (Gryllotalpa gryllotalpa) пък означава „щурка-къртица“ заради подземния му начин на живот и копаещите предни крайници."

Моля моля. Поповото прасе не е от град Попово!

преди 6 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Кво ти е булдак? Спирай алкохола и излез в някоя горичка да те духне вятъра и да те нацвъкат птичките.

не можах да се наспа и нещо ми е притеснено цял ден

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Сигурен съм ,че @Муца Дебелогъзова ако си покаже дупито щи се оправи настроението ,но най вероятно няма да го направи ,държи ни в напрежение и очакване вече доста години ,а дупито расте ли расте lock

по-скоро аз ще си покажа дупито, че е и стегнато 🫠

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.