Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 6 минути, The Lone Star написа:

Сто-двеста грама на вечер не е кой знае какво количество. Особено със салата и мезе.

Интересното е че пиячите се имат за първа ръка хора и се присмиват на тия които не пият. Вярно е че не им се присмиват дълго време.

100-200 грама не е много за тия които пият 500-700 грама (по една бутилка). Но лошо е натрупването и ритмичното повтаряне всеки ден.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, Муца Дебелогъзова написа:

Ама ти арабин ли си или турчин последно? И не, не те обичам.

Балканец. Кой говори за мене? Казвам, твоята тактика. Щом говориш или отхвърляш, какво беше твоята мисъл, че тайно ги харесваш. Арабите.

току-що, Муца Дебелогъзова написа:

От Анадола.

Турция е на Балканите. Имаш ли поне 5 клас завършен? Начално образование поне имаш ли? 🤔

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, българите са заобиколени от негативна енергия и живеят в постоянен хроничен стрес. Хипербдителност. Токсична социална среда. Нещо като в затвора.

Мисля, че това зависи от самите българи. Винаги има хора които ще сметнат, че чашата е наполовина пълна, но у нас повечето гледат от негативната страна т.е. наполовина празна.

преди 9 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Анадола не е на Балканите.

https://dumite-bg.com/names/Мустафа

Източна Тракия е. Ганке.

преди 10 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Анадола не е на Балканите.

https://dumite-bg.com/names/Мустафа

Ганке, Турция не е само Анадола.

преди 1 минута, Муца Дебелогъзова написа:

Айде, бе аспекте, измисли ли отговор.

И за моето име има песни, и то не една,български само, но няма да се хваля.

Да, Ганьова мама... песен

17848840602638778096355291696801.jpg

Някой желае ли подарък, работи но с нюанси, като поработи известно време и почва да бучи, като си почине пак си свири и пак така, мен не ми се занимава с него, та ако някой ентусиаст го иска, да каже, жал ми е да го хвърлям.

преди 1 минута, Муца Дебелогъзова написа:

Акъл море, глава шамандура. 🫢

Гъз глава затрива.. Ганке.

Признай си, че искаш да метнеш Техьонгчо на една легло и да му правиш всички турски неща, за които се сетиш. Кво толко ще ти стане, ако си кажеш. Аз няма да те осъждам.

преди 11 минути, bulljo написа:

Някой желае ли подарък, работи но с нюанси, като поработи известно време и почва да бучи, като си почине пак си свири и пак така, мен не ми се занимава с него, та ако някой ентусиаст го иска, да каже, жал ми е да го хвърлям.

Крайните 2n3055 транзистори са дефектирали ,сменяш ги и волумето на макс.

преди 34 минути, bulljo написа:

Нека АЗ, моля!

Пенсионера от село Владая....

преди 27 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Признай си, че искаш да метнеш Техьонгчо на една легло и да му правиш всички турски неща, за които се сетиш. Кво толко ще ти стане, ако си кажеш. Аз няма да те осъждам.

Отново познат синдром, да визуализираш своите желание върху някой друг. Това по-скоро ти го искаш.

преди 30 минути, Муца Дебелогъзова написа:

преди 38 минути, AAUUXX написа:

Крайните 2n3055 транзистори са дефектирали ,сменяш ги и волумето на макс.

Нямам време да се занимавам адаш, Николайчо печели, само да казва де да му го нося

преди 1 час, Teemo v. X написа:

Първия

1000003016.jpg

Много хубаво. Поздравления. И аз имам като твоето, но "градинката" ми е много по малка от твоята. Две грамадни саксии с по два стръка , поставени пред прозореца ми за да мога редовно да ги поливам.

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

Айде, бе аспекте, измисли ли отговор.

И за моето име има песни, и то не една,български само, но няма да се хваля.

Ха,ха,ха!!! Имало песни и за нейното име - Дебелогъзова. Вече почти на 77, все още не съм чувал такава песен. А съм голям меломан, а не като теб, да те избива на кючеци.

преди 1 час, bulljo написа:

Смени му елекролитните кондензатори на захранването (4700 микрофарада) и ще са оправи. Просто са изсъхнали а и са много-много старо производство. Бели на цвят в алуминиев цилиндър с винт за закрепване към шасито. След това можеш да го продадеш на някой, който събира ретротехника. Успех.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Jürgen Klopp е новият треньор на Германия по футбол.

original_klopp_boecker.jpg%3F1784881877

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.