Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, lebel написа:

Тоя "Гладиатор" мога да го гледам колкото пъти попадна на него.

За Себастиян Монтоя ли говориш, или за баща му - Хуан-Пабло )

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 17 минути, lebel написа:

Абстиненция?

преди 14 минути, NewRedDragon написа:

Аз съм в такова състояние в момента - за пореден път няма горчица! А има суджук )

Какво е това? Нещо за ядене?

преди 3 часа, buldak написа:

човек, с пиратска игра съм

ползвам локал, нямам cloud

даже героя сега дето направих не фигурира във файловете

Ми може пиратската да е бъгава и да трябва да пускат нов крак.

преди 9 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Ми може пиратската да е бъгава и да трябва да пускат нов крак.

никаква идея, дано го оправят, не ми е проблем да вдигна още един герои ама искам да видя предишните ми класове как са на новата версия

ммм ко хубу влиза алкохола 😆

преди 33 минути, buldak написа:

никаква идея, дано го оправят, не ми е проблем да вдигна още един герои ама искам да видя предишните ми класове как са на новата версия

Зле ще са. Чета, че хора с оптимизирани (напомпани билдове) изпитват затруднения в момента на всички трудности и с новите босове. Явно са вкарали противната механика от PoE и D4 - one shot и затова е измислен Dodge-a. Много смотано. Аз тук обичах да планирам билда и да разчитам на статистиките при самото му изграждане. Не да съм нащрек в момента за one shot анимации. Омръзнаха ми Dark Souls механиките в aRPG-тата. Ако искам Dark Souls ще си цъкам Elden Ring и подобните. Жалко, че го вкараха тук за да не изостават от модата. (

Ама каквото е това. Ще се адаптираме.

преди 34 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Зле ще са. Чета, че хора с оптимизирани (напомпани билдове) изпитват затруднения в момента на всички трудности и с новите босове. Явно са вкарали противната механика от PoE и D4 - one shot и затова е измислен Dodge-a. Много смотано. Аз тук обичах да планирам билда и да разчитам на статистиките при самото му изграждане. Не да съм нащрек в момента за one shot анимации. Омръзнаха ми Dark Souls механиките в aRPG-тата. Ако искам Dark Souls ще си цъкам Elden Ring и подобните. Жалко, че го вкараха тук за да не изостават от модата. (

Ама каквото е това. Ще се адаптираме.

и на мен ми омръзни всичко да го правят souls-like

даже metroidvanii-те

Баси, колко сме нищожни, съотнесени към природата (па и изобщо, ама това е друга тема)... През целия си живот съм гледал на Франция, страна на която приблизително половината и граница е океанска, а друга 1/6 (прибл.) - средиземноморсака (без да броя Корсика), за страна с нелошо (да не кажа чудесно) местоположение и, не знам Бъбълс дали ще се съгласи - благословен климат. А то... тиeбем благословията.

преди 1 час, lebel написа:

Баси, колко сме нищожни, съотнесени към природата (па и изобщо, ама това е друга тема)... През целия си живот съм гледал на Франция, страна на която приблизително половината и граница е океанска, а друга 1/6 (прибл.) - средиземноморсака (без да броя Корсика), за страна с нелошо (да не кажа чудесно) местоположение и, не знам Бъбълс дали ще се съгласи - благословен климат. А то... тиeбем благословията.

Защото всичко вече е черно ли?

преди 2 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Аз свързвам Франция предимно с Ален Делон и парфюмите.

Добре е човек да си спомня и живее само с хубавите и добрите неща, но реалността в последните години е ужасяваща (не е пресилена дума).

Поробените народи сега ще унищожат поробителите си и то по много интересен начин и то на тяхна територия. Ирония на съдбата...

Лошото е че и ние сме сравнително наблизо. Лоша работа.

преди 2 часа, Miusuka написа:

Защото всичко вече е черно ли?

Ако имаш предвид пожара/ите - да. Това им е май 4-тата жега... и то яки жеги... при предишните ги "пуснаха" да се плацикат по водоемите, те па за 0 време се удавиха 40± души (мир на праха им... или водата) и май пак им забраниха... (тва чуто-недочуто, минавайки покрай новините). Не че френците са ми първа грижа... просто неска пак мернах разни неща за Бордо и се замислих (хареса ми, пак ше опитам).

преди 10 минути, lebel написа:

Ако имаш предвид пожара/ите - да. Това им е май 4-тата жега... и то яки жеги... при предишните ги "пуснаха" да се плацикат по водоемите, те па за 0 време се удавиха 40± души (мир на праха им... или водата) и май пак им забраниха... (тва чуто-недочуто, минавайки покрай новините). Не че френците са ми първа грижа... просто неска пак мернах разни неща за Бордо и се замислих (хареса ми, пак ше опитам).

Имах предвид популацията. Всичко останало, барабар с пожарите са бели кахъри.

преди 37 минути, Miusuka написа:

Имах предвид популацията. Всичко останало, барабар с пожарите са бели кахъри.

Абе... "Властите предупредиха, че пожарите са извън възможностите им да ги потушат" ... "От началото на бедствието загинаха двама огнеборци, а други 75 бяха ранени."

Иначе, те са си така (популарни - да си поиграя с думите) от много време. Страничните ефекти на колонизацията. Макар че... тоя, по своята същност е обратен и не е страничен, а челен.

Което пък ме сеща да поздравя компанията...

котето, когато го оставиш да вика за Украйна D

756229025_1376150461332361_3018766036860

преди 3 часа, NewRedDragon написа:

Айде, уредихме се.... Това лято 1 седмица в Босна. 40€ на врчер /за караваните/ с ток (до 2,5 kW) и вода (само студена)

За 1 път ще ходя в тая провинция

В Босна е супер. Само допълнително се поинтересувай (спрямо дестинацията , където ще си) , как стоят нещата с валутата , защото не навсякъде приемат евро.Имат си босненска конвертируема марка с курс 1 евро за 1.95583 марки(като при нас с лева). На място в техните валутни бюра - менячниците menjacnica не винаги курса е фиксиран(с леки разлики).Иначе в повечето туристически райони няма проблем с еврото. Но е хубаво да си обмениш и малко техни марки. Имай предвид , че ако ти останат - или трябва да ги харчиш там , или си остават вечно твои(за спомен)- няма в какво да ги превалутираш(просто не искат). Международен НЕ ТИ трябва- само валидна лична карта(право на престой 180 дни). Говориш си спокойно на български-всичко разбират(може српски , хърватски , английски...дори руски). Хубави и добродушни хора( макар , че по-голямата част са мюсюлмани). Има какво да се види и да си изкарате супер. Това е инфо от последното ми преминаване - Сърбия , Босна , Хърватия(Сплит) - 4 години . Едва ли нещо е по-различно с днешна дата , освен Еврото в Хърватия 2023г.

Нелош лаф (според скромния ми вкус) от "Смъртоносно оръжие"...

Дрънкат се нешо за конспирации, кацането на луната, кемтрейлс...

- Сега ще кажеш и... че Стиви Уондър не е сляп...

- Ми... ходи на мачове...

- Ходи където го заведе кучето...

преди 49 минути, АСПЕКТ написа:

другото джудже и то употребява ама не се снима

преди 49 минути, летучая мьiшь написа:

В Босна е супер. Само допълнително се поинтересувай (спрямо дестинацията , където ще си) , как стоят нещата с валутата , защото не навсякъде приемат евро.Имат си босненска конвертируема марка с курс 1 евро за 1.95583 марки(като при нас с лева). На място в техните валутни бюра - менячниците menjacnica не винаги курса е фиксиран(с леки разлики).Иначе в повечето туристически райони няма проблем с еврото. Но е хубаво да си обмениш и малко техни марки. Имай предвид , че ако ти останат - или трябва да ги харчиш там , или си остават вечно твои(за спомен)- няма в какво да ги превалутираш(просто не искат). Международен НЕ ТИ трябва- само валидна лична карта(право на престой 180 дни). Говориш си спокойно на български-всичко разбират(може српски , хърватски , английски...дори руски). Хубави и добродушни хора( макар , че по-голямата част са мюсюлмани). Има какво да се види и да си изкарате супер. Това е инфо от последното ми преминаване - Сърбия , Босна , Хърватия(Сплит) - 4 години . Едва ли нещо е по-различно с днешна дата , освен Еврото в Хърватия 2023г.

През сръбско....няма да минаваме - Румъния, Унгаргия, Хрватска - не съм за 1000 км нафта. Ще видим това градче.....пък и ако има добра оферта, защо не и някаква далавера?

"Хазяина" се представя за голям бос, местен.... Ще видим......

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.