Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 часа, NewRedDragon написа:

Интересена държава е Унгария - уж не признават € като платежно срество, пъ на всякъде питата за плащане в €.....

И пистата им смотана.

преди 13 минути, Miusuka написа:

Аз пък нямам нито един...

Нелегален, значи. Излезни в шумата, обери некоя мандра. На комунизматика май семейния бизнес беше с палмово масло. Кво стана с тоя хубав човек...

-- -- -- -- --

Насpaха се с тоя револвер!

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 22 часа, Звяра! написа:

X-ADV

Има няколко поста на които трябва да отговоря, ще започна с теб - ей парцал, не те ли е срам поне малко? Нали те боли уя, какво ме цитираш и се правиш пак на умен ?

Уникален боклук

Чета "Спираща дъха "синя" вечер, която ще се помни дълго!" Чета, щото не го гледах. Викам си - тия са им направили поне 3-ка. На 0. То 2:2. Честито, ама... който ги измисля тия заглавия, да го "измислят" мaнaфите.

едит:

преди 29 минути, Teemo v. X написа:

Има няколко поста на които трябва да отговоря, ще започна с теб - ей парцал, не те ли е срам поне малко? Нали те боли уя, какво ме цитираш и се правиш пак на умен ?

Уникален боклук

аз... ако се каниш... май не щъ да ми отговаряш

преди 30 минути, lebel написа:

Чета "Спираща дъха "синя" вечер, която ще се помни дълго!" Чета, щото не го гледах. Викам си - тия са им направили поне 3-ка. На 0. То 2:2. Честито, ама... който ги измисля тия заглавия, да го "измислят" мaнaфите.

едит:

аз... ако се каниш... май не щъ да ми отговаряш

С Левски до края, теб обичам и желая

Добро утро и хубав ден ве, хаирсъзи, хаирсъзки и вие малки хаирсъзчета...

Неска е тежък ден...

Боен празник на 34-ти Троянски и 16-и Ловчански пехотни полкове! ... имам честта да отбележа (копирам)

+

Вануату – Ден на независимостта (1980 г., от Франция и Великобритания, национален празник)

Мароко – Празник на трона

Световен ден на приятелството – Учреден е с резолюция 65/275 на Общото събрание на ООН от 27 април 2011 г., с която официално се обявява денят 30 юли за Световен ден на приятелството.

Както неведнъж съм споменавал, вълшебно (и едновременно с това плашещо) преживяване е възможността да се докоснеш до необятната мисъл на някой местен (форумен) гуру... примерно Шри Шри Аспект, който да освети мизерното ти съществуване с някое понятие (и най-вече с образователен линк към него... в момента пиша това и настръхвам в благоговение... ко моем се изрази така), което иначе се метлярка в обхвата на елементарната обща култура. Като ентропията. Примерно.

Мене щастлив, че съвременник... макар и на заник.

преди 16 минути, цър-вул написа:

Ут хаирсъзи дансъ уттърваш...😎

То не остана...

ОСН! Или ОСнО в някои поделения

пак нагрубиха котето (

добро утро, котики

преди 1 час, цър-вул написа:

Ут хаирсъзи дансъ уттърваш...😎

Добро утро, намерили са при вас мамут на 80 000 години ,но дали е бил местен или реката го е донесла не е ясно това )

Mediapool.bg

Ниският Дунав разкри кости на мамут край русенското село...

Древни останки от мамут са открити заради ниското ниво на река Дунав край русенското село Ряхово, съобщи директорът на Регионалния исторически музей в Русе проф. Николай Ненов. Сигналът на...
преди 10 часа, Miusuka написа:

Аз пък нямам нито един...

И аз, и аз!

фелдшера ще идва в 1, ще го побъркам докато съм на градус lol6

Хубавата Елена.

Тези гърци са имали странни вкусове. Леда принцесата майка спи с Лебед(Зевс, който се е превърнал в Лебед) и се родила Елена. Преди това е снесла 2 яйца. Мътила е яйцата.

Баси и хората спят с лебеди.

Say No More Aura GIF

emily-wilson-odyssey-review.avif

Зевс се превръща в бик и така привлича Европа на остров Крит, и там са се е родили Минос и Сарпедон. Сарпедон пък участвал в Троянската война.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Хубавата Елена

просто ен гледаш последния филм с негърката Елена

първия филм е много по-добър

преди 17 минути, buldak написа:

просто ен гледаш последния филм с негърката Елена

първия филм е много по-добър

Аз се чудих защо The Dark Knight Rises Батман е Christian Bale, не ми хареса, а то било от същият, който е направил тази простотия с хубавата Елена негърка.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Аз се чудих защо The Dark Knight Rises Батман е Christian Bale, не ми хареса, а то било от същият, който е направил тази простотия с хубавата Елена негърка.

много са противни тия негърщини, представи си ние да си направим бяла версия на Ле Брон или 2пак

никак няма да ходи

@АСПЕКТ DC Dimming си върши работата си по добре от това което очаквах ,не се забелязва никакво трептене при ниска яркост на Oled панела и понеже знаех как работи -намалява напрежението на Oled панела за да намали яркостта мислих че това ще изкриви цветовете ,но съм учуден че се случва едва забележимо с лек зеленикав отенък което лесно компенсирам с опцията -грижа за очите- доволен съм )

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

За три дена.

Но да не забравяме, че от секи три дена, най тежка е петата година

Съвсем изтрещя speak

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Хубавата Елена.

Тези гърци са имали странни вкусове. Леда принцесата майка спи с Лебед(Зевс, който се е превърнал в Лебед) и се родила Елена. Преди това е снесла 2 яйца. Мътила е яйцата.

...

Зевс се превръща в бик и така привлича Европа на остров Крит, и там са се е родили Минос и Сарпедон. Сарпедон пък участвал в Троянската война.

Древногръцката митология се върти основно около нагона на Зевс. 🤷‍♀️

преди 1 минута, Greta NX написа:
  преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Хубавата Елена.

...

Древногръцката митология се върти основно около нагона на Зевс. 🤷‍♀️

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.