Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 7 минути, The Lone Star написа:

Мегре е на Жорж Симеон. Магу не го знам.

https://www.youtube.com/@MrMagoo.Official

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 13 часа, Teemo v. X написа:

Евати мустаките.

Преди време така се случи че бях акушерка, та четворка - Мрън, Пръц, Скръц и Фръц.

И аз това щях да кажа-тия мустачки са по големи от главата му, от сега му личи че ще е ловец на мишки и разбойник.

А щом си е харесало сервиза, значи там усеща положителна енергия. 🤗

BTS бойкотират Грами-тата.

От Грами са измислили нова категория "Азиатски поп", за да ги изтласкат в нея и да не им дадат Грами за основните категории - албум, песен и др.

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

А щом си е харесало сервиза, значи там усеща положителна енергия

Няма никакви енергии. Котките са като жените - търсят закрила, внимание, топлина и храна.

преди 1 минута, Greta NX написа:

Тези хора нахлуват в Испания само с дрехите на гърба си. След малко ще огладнеят, какво ще правят тогава?

Никой не знае какво ще ги правят тези мигранти ,нито Испания ,нито ЕС.

ЕС с емиграционната си политика си създадоха голям проблем. Добре ,че ние сме най бедната държава в ЕС и това не ни прави привлекателна страна за емигрантите.

преди 14 минути, AAUUXX написа:

ЕС с емиграционната си политика си създадоха голям проблем. Добре ,че ние сме най бедната държава в ЕС и това не ни прави привлекателна страна за емигрантите.

Да, но... "Когато мечката играе в комшиите, след това ще дойде и у нас".

преди 57 минути, AAUUXX написа:

Бъдещи европейци D

Немци. Това са нашите специалисти. Искат да работят в Бош и в Сименс. АйТи специалисти.

преди 1 час, Greta NX написа:

Каква е тази инвазия в Испания?

Ще участват в гей парада. Само мъже са и млади. Голи до кръста. Почти са готови.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Немци. Това са нашите специалисти. Искат да работят в Бош и в Сименс. АйТи специалисти.

Ще участват в гей парада. Само мъже са и млади. Голи до кръста. Почти са готови.

Те всички са млади може да има измежду тях и инженери ,когато имаше граници и граничен контрол това не се случваше ,но рано или късно съм сигурен че ще се върне отново това в ЕС.

току-що, AAUUXX написа:

Те всички са млади може да има измежду тях и инженери ,когато имаше граници и граничен контрол това не се случваше ,но рано или късно съм сигурен че ще се върне отново това в ЕС.

Ако са инженери, доктори, IT специалисти и т.н., защо им е да нахлуват нелегално? Емигрирането не е незаконно, да си минат по реда - ще им дадат документи.

Тия са някакви диваци.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Да, Кабул има много реномирани и световно признати университети.

То нашият университет, българските университети, не признават в ЕС, че ще признават Кабул.

преди 3 минути, Greta NX написа:

Ако са инженери, доктори, IT специалисти и т.н., защо им е да нахлуват нелегално? Емигрирането не е незаконно, да си минат по реда - ще им дадат документи.

Тия са някакви диваци.

Вярно ли вярвате, че това са инженери? 😀 За Мароко ще попитате Холандеца. Не знам къде изчезна. Той знае.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Специалисти са по кокаин. Химици. Носят кокаин в ЕС.

преди 5 минути, Greta NX написа:

Тия са някакви диваци.

Така е ,даваха репортажи и видях ,основно младежи са търсещи по добри условия от Мароко, как ще се оправят Испанците незнам.

За инженерите беше майтап )

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Вярно ли вярвате, че това са инженери? 😀 За Мароко ще попитате Холандеца. Не знам къде изчезна. Той знае.

Скоро не е писал.

преди 1 час, Greta NX написа:

Тези хора нахлуват в Испания само с дрехите на гърба си. След малко ще огладнеят, какво ще правят тогава?

Ще орежат пенсиите и майчинските и ще ги дадат на пришълците. Трябва да сме толерантни.

А след някоя година ще раздадат ятагани на пришълците и ще отрежат главите на любезните им домакини.

преди 2 минути, Miusuka написа:

Ще орежат пенсиите и майчинските и ще ги дадат на пришълците. Трябва да сме толерантни.

А след някоя година ще раздадат ятагани на пришълците и ще отрежат главите на любезните им домакини.

Някой знае ли изобщо защо позволиха ЕС на мигранти извън ЕС да идват?

току-що, AAUUXX написа:

Като ни изколят явно тогава ще разберем.

Едно време един не се пускаше да пресече граница, а сега масово, че и ги приемат и някаква криворазбрана толерантност. И супер противоречие. Забраняват да се продава свинско, за да не дразнели мюслюманите. А християните - да го духат.

преди 56 минути, Miusuka написа:

Като ни изколят явно тогава ще разберем.

Едно време един не се пускаше да пресече граница, а сега масово, че и ги приемат и някаква криворазбрана толерантност. И супер противоречие. Забраняват да се продава свинско, за да не дразнели мюслюманите. А християните - да го духат.

И забраняват да ядем пред тях, ако имат Байрам. И въобще да не ядем най-добре през деня, когато има Байрам. Отсъстват учениците от училището, въпреки че е нормален ден в ЕС. Няма никакъв празник в ЕС, но защото те имало и отсъстват.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

И забраняват да ядем пред тях, ако имат Байрам. И въобще да не ядем най-добре през деня, когато има Байрам. Отсъстват от училището, въпреки е нормален ден в ЕС. Няма никакъв празник.

Значи ние да сме толерантни към тях, ама те да не са към нас...

преди 1 минута, Miusuka написа:

Значи ние да сме толерантни към тях, ама те да не са към нас...

Колко църкви има в Турция и в Саудитска Арабия? Колко джамии има в ЕС?

преди 34 минути, Teemo v. X написа:

Почти всички разбрахме че става дума за хибернация. А тя не иска да приеме че няма друг вариант и накрая - ми той и така си работи. Той и така си работи но, все едно е от преди темата - по абсолютно същия начин, само смени тайминга. Дали сме и три варианта за USB да не се изключват. Аз лично винаги изключвам хибернацията, защото е все едно да го изключа от бъстър копче. И като ти хибернира стотина дни подред и има - ама кво му стана, толкова добре работеше.

Накрая да маркираш поста на болен от Алцхаймер в публичен дом - постоянно се учудва че са го натаковали и отказва да си плати. И казвам че е грешно, тя почва да ми вади от десет кладенеца вода.

@(:IдioiдI:) наистина ли имаш Алцхаймер?

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Още носят.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.