Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

сериал с баба ми

в бг мама казаха, че много смешен бил

rsz-mv5bmda4ztcwy2itmtvizi00yzkwltgzzwut

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Снощи докато гледам ония рахити от чорбата, резнах на две една бая сериозна диня - екстра охладена и с лъжицата, омаах половината. После с цялата си мъдрост почнах и другата половина - със сиренце... До 3 не можах да заспя.

преди 37 минути, Teemo v. X написа:

Снощи докато гледам ония рахити от чорбата, резнах на две една бая сериозна диня - екстра охладена и с лъжицата, омаах половината. После с цялата си мъдрост почнах и другата половина - със сиренце... До 3 не можах да заспя.

Внимавай да не е много студена. И да не е на гладно.

тия макси скутери са супер моторчета

ама ще си остана с мечтите само

преди 5 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Това твое коте ли е? Много сладко плюшено същество.

не ми дават да имам котка

Оффф, втора купол идва в Европа. Какви са тези атаки. Пак 50 градуса Целзий. Франция, Италия и Испания все още се борят с пожарите. На 12 август пък ще има слънчево затъмнение.

Навремето с @AAUUXX избрахме едно Wharfedale, по - точно той говори аз не слушах... Много съм доволен - перфектни са. Особено за на жената фънковете, обаче баса ми е малко смуут ли кажа, при хеви.

Въпроса е - Magnat Signature 999 или да се задзифтарея и 607 ?

преди 3 часа, Teemo v. X написа:

От къде набара хубава диня?

преди 19 минути, Teemo v. X написа:

Навремето с @AAUUXX избрахме едно Wharfedale, по - точно той говори аз не слушах... Много съм доволен - перфектни са. Особено за на жената фънковете, обаче баса ми е малко смуут ли кажа, при хеви.

Въпроса е - Magnat Signature 999 или да се задзифтарея и 607 ?

607 са една идея с по меко звучене в ниските. Фънка иска и добра настройка на тонкорекцията не само тонколони, също както рок, хеви метъл и т.н в този стил. За да имаш добра чуваемост на бас китарите трябват по големи тонколони с резинансна честота на ниския около 35-40Hz.

преди 1 час, buldak написа:

не ми дават да имам котка

Защо, алергичен ле си?

Кой беше тук от Владая?

Столица.bg
No image preview

Мъж измъчва и заплаши с убийство жена във Владая заради 1...

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 32-годишен мъж за принуда спрямо жена, при която са използвани заплаха и насилие, съобщават от обвинението. Събраните до момента доказ
преди 21 минути, AAUUXX написа:

Твоето предаване Фермата ще почва пак с нови водещи. Краси Радков и жена му. Както и други 2ма не ги знам. Мисля, че беше единият Тото, другата не я знам.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

607 са една идея с по меко звучене в ниските. Фънка иска и добра настройка на тонкорекцията не само тонколони, също както рок, хеви метъл и т.н в този стил. За да имаш добра чуваемост на бас китарите трябват по големи тонколони с резинансна честота на ниския около 35-40Hz.

Значи 999 ? Били някакви 4.5

Оня пак почна да ме сапунисва, Парадигм, Монитор и подобни по десетки евра... Па някакъв Мартин Логан - изобщо не ми хареса. На Креатив саундбаровете много ми харесват като звучене. Накрая ще взема четири за ъглите.

Лятото много ми се пие Кока Кола, но не мога защото след 1 ден ми прерязва сърцето или нещо около сърцето.

Много вкусна напитка за вечеря, особено със солена и мазна храна.

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Твоето предаване Фермата ще почва пак с нови водещи. Краси Радков и жена му. Както и други 2ма не ги знам. Мисля, че беше единият Тото, другата не я знам.

Супер ,дано бъде интересно и този път да не гонят да го доят коча.

преди 11 минути, Teemo v. X написа:

Значи 999 ? Били някакви 4.5

Оня пак почна да ме сапунисва, Парадигм, Монитор и подобни по десетки евра... Па някакъв Мартин Логан - изобщо не ми хареса. На Креатив саундбаровете много ми харесват като звучене. Накрая ще взема четири за ъглите.

Саундбара е ултра компромис по отношение на звук, да по добре звучат от високоговорителите на телевизор но само това. За HI-FI ,е нужно и HI-FI апаратура.

преди 35 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Защо, алергичен ле си?

просто не живея сам и трябва да се съобразявам с другите

преди 15 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Лятото много ми се пие Кока Кола, но не мога защото след 1 ден ми прерязва сърцето или нещо около сърцето.

Много вкусна напитка за вечеря, особено със солена и мазна храна.

това звучи сериозно

не съм пил кола скоро, май ще ходя да си вземам

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Супер ,дано бъде интересно и този път да не гонят да го доят коча.

Саундбара е ултра компромис по отношение на звук, да по добре звучат от високоговорителите на телевизор но само това. За HI-FI ,е нужно и HI-FI апаратура.

офффф, пак ми говориш в херцове и нищо не разбирам. Пуска ми ги с някакъв MA 900. Харесаха ми и двете. Поне аз не усетих разлика. Като музиката беше от тубата, защото те си имат някакви сетове техни, оптимизирани за клиенти - с бас, пък китари, пък на мамаим... Няма да питам повече че се ядосах. Колкото пъти одида за проба, толкова пъти оставам с едно такова чувство че са ме изхабили. Не е търговец а търгаш, от женския.

преди 16 минути, Teemo v. X написа:

офффф, пак ми говориш в херцове и нищо не разбирам. Пуска ми ги с някакъв MA 900. Харесаха ми и двете. Поне аз не усетих разлика. Като музиката беше от тубата, защото те си имат някакви сетове техни, оптимизирани за клиенти - с бас, пък китари, пък на мамаим... Няма да питам повече че се ядосах. Колкото пъти одида за проба, толкова пъти оставам с едно такова чувство че са ме изхабили. Не е търговец а търгаш, от женския.

MA900 е OK, но да пуска музика от youtube това е вече несериозно ,качеството от там на звука е понякога по зле от mp3 компресията е голяма и обикновенно аудио файла е с 128-192kbps. Следващия път си приготви албум с добро качество Flac/ Wav и поискай да го пусне от телефона или вземи със себе си CD. Няма значение кой какво ти казва ,трябва да ти хареса на звук това е важно ,защото ти ще слушаш тази апаратура която ще купиш.

преди 14 минути, AAUUXX написа:

MA900 е OK, но да пуска музика от youtube това е вече несериозно ,качеството от там на звука е понякога по зле от mp3 компресията е голяма и обикновенно аудио файла е с 128-192kbps. Следващия път си приготви албум с добро качество Flac/ Wav и поискай да го пусне от телефона или вземи със себе си CD. Няма значение кой какво ти казва ,трябва да ти хареса на звук това е важно ,защото ти ще слушаш тази апаратура която ще купиш.

На телефона беше. Аз му казах. От официалния на Джудас.

Че се повтарям - те си имат някакви сетове, оптимизирани и само тях пускат. Ще преседя няколко дни да отсея инфото и ще видя.

преди 25 минути, Teemo v. X написа:

Като музиката беше от тубата, защото те си имат някакви сетове техни, оптимизирани за клиенти

В тубата е компресия отвсякъде , дори и различните hi-res качени в нея. Един от малкото(като ориентир според мен) клипове , които се доближават до реалното и вярно звучене е този:

Имаш двата крайни честотни диапазона в музиката(повечето стилове). Ако ще тестваш нещо с материал от тубата , този клип е приличен. Реално си е цяла наука "качествената музика" , но също така и слуховите възприятия на всеки човек са различни и строго индивидуални. Т.е "каквото ти хване ухото"- това е твоята игра.

ps Иначе тестове на що-годе прилична hi-fi апаратута е с аналогов носител (Reel-to-reel- (магнет.ролки) или vinyl-грам.плочи , но от старите преси - 70-те и 80-те години).

преди 2 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Защо, алергичен ле си?

Кой беше тук от Владая?

Столица.bg
No image preview

Мъж измъчва и заплаши с убийство жена във Владая заради 1...

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 32-годишен мъж за принуда спрямо жена, при която са използвани заплаха и насилие, съобщават от обвинението. Събраните до момента доказ

Аз съм от Владая, но никого не съм заплашвал!

преди 5 часа, AAUUXX написа:

Следващия път си приготви албум с добро качество Flac/ Wav

Мммм... не че не няма "разбирачи", които качват mp3-ки конвертирани във въпросните Flac и WAV... В маймунарника беше пълно с такива.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.