Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Да се самоцитираш и видео недостъпно - напрао си дерна камизолката.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

Признай си, че искаш да метнеш Техьонгчо на една легло и да му правиш всички турски неща, за които се сетиш. Кво толко ще ти стане, ако си кажеш. Аз няма да те осъждам.

А ти искаш Техьонг да метне тебе на кревата и да приложи всички методи, които масово се ползват в Южна Корея. Мечтите ти са недостижими. По добре намери стария си "приятел", сириеца и опитайте отново. И аз не те осъждам. Само дето те съжалявам.

преди 52 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Вземай вибратора в ръка, а ТОЙ ще ти пее!.

преди 11 минути, Teemo v. X написа:

Да се самоцитираш и видео недостъпно - напрао си дерна камизолката.

Недостъпно е за вас в България. Не мога постоянно да проверявам какво ви разрешават да гледате в България. Уж, ЕС, ЕВропа пък... големи забрани имате в България. Всичко ви забраняват.

току-що, Teemo v. X написа:

Преправяй и се самоцитирай докато уцелиш, работещо видео.

току-що, Teemo v. X написа:

Преправяй и се самоцитирай докато уцелиш, работещо видео.

Това как е?

преди 14 минути, Колев 74 написа:

Смени му елекролитните кондензатори на захранването (4700 микрофарада) и ще са оправи. Просто са изсъхнали а и са много-много старо производство. Бели на цвят в алуминиев цилиндър с винт за закрепване към шасито. След това можеш да го продадеш на някой, който събира ретротехника. Успех.

Свързах се с Любо Хелоуина и утре имаме среща, отново имам късмет със стара техника от моята младост! Намерих си занимавка за уикенда.... На х....я може да ми седнат, но на късмета никога!!!

ева, много куха лейка си. И не от пластмасовите, а от поцинкованите. Постоянно ти бие кючек, с две лозови пръчки.

Хубаво е, че на тези години все още не си се отказал. Така съм и аз. Ако нещо ме привлича от старатa техника, то като че ли остана само лентовата техника като например REWOX.

B77.png

Да добавим и 95%-ово двойно цитиране. Вероятно е свързано с... кво беше... а, двойния дикиш.

Не, сериозно, налага ли се (каквато и да е причината) да цитирате или да се самоцитирате по два пъти. Не ми пречи, просто ми е любопитно защо го правите.

Лично мен изборът на Клоп силно ме затруднява. Самият той ме кефи толкова, колкото не ме кефи националният отбор на Германия. Сигорно така се става шизо. Или "шизик", както на галено им викат руснаците.

Она прошла, а он проехал,
    цвела черёмуха в саду,
а за забором психбольницы
плескались шизики в пруду

преди 4 часа, buldak написа:

доктора ако знаеше как се чувствам и той щеше да почне да пие no-no

Разказвал съм ти ги преди две години. Дано пак те засмеят... макар че тоя път не съм твърде убеден...

Бях на психиатър. Показа ми някакви петна и попита:
- Какво виждате?
- Един тъжен човек!
Докторът се разплака и  изхлипа:
- Аз за петната питах...

- Вече половин година съм в депресия. Нищо не помага. Не намирам смисъл в живота.
- Иди на психолог, разкажи му.
- Ходих, разказах...
- И какво?
- Сега и той не намира смисъл в живота

Въпросното дете мноо обича да се прислони до някого. Дали ще е бай Ристо... или чичо Сашо... или някой друг... Само му е трудно, което е разбираемо. С тоя нрав...

Най ме кефи някой комплексар, добрал се до "обетованата" земя, да 'земе да се пеняви... "Вие българите..." "На вас там в България...". Кога стана калайджия, кога му почерне задника.

преди 3 часа, Teemo v. X написа:

ева, много куха лейка си. И не от пластмасовите, а от поцинкованите. Постоянно ти бие кючек, с две лозови пръчки.

623287288_25717314681296297_4912862620063396274_n.jpg.b8b20c55fbb3f54b8a2e64f28b435700.jpg

Наш'то момче 7-мо в квалификацията. Това може би значи 4-та позиция за спринта и 7-ма за основното. Бая време се задържа на полпозишъна, ама и голямо течение имаше там. Не знам що ми се стори, че не направи много обиколки. Квото такова. Пожелавам му успех!

преди 14 минути, lebel написа:

Наш'то момче 7-мо в квалификацията. Това може би значи 4-та позиция за спринта и 7-ма за основното. Бая време се задържа на полпозишъна, ама и голямо течение имаше там. Не знам що ми се стори, че не направи много обиколки. Квото такова. Пожелавам му успех!

Питах го: Какео стана? Отговори ми: Този път объркахме всичко. Тотално!

И излезе от вайбър....

Много е ядосан, но не знам защо. Може би новия му рейс инж. има нещо общо...

За съжаление, на тази писта....ще е ърудно

преди 22 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Мустафичката много да не завижда за всичките реклами, в които участва. Хората го наемат.

Думи като „завист“ не отразяват моя вътрешен опит и не ги разпознавам като мотив в собственото си поведение. И са непонятни за мене.

В същото време ни натрисваш някакви твои парафилии, извращения, гнусни видеа, с които сексуално се възбуждаш и самозадоволяваш и твърдиш, че някой друг е виновен за този тормоз, че и взимаш решение от негово име, че му и харесва, това което пускаш, на което се задоволяваш и изпадаш в екстаз.

Нещо не схващам, но имаш нужда от лекар.

преди 1 час, lebel написа:

Най ме кефи някой комплексар, добрал се до "обетованата" земя, да 'земе да се пеняви... "Вие българите..." "На вас там в България...". Кога стана калайджия, кога му почерне задника.

Кой това? Това ти ли си?

най-после излезе експанжъна на Grim Dawn 🤩

Досега гледах дизайна на новите банкноти на ЕС.

Ми, само това си харесах.

Готин дизайн, само ги пуснат.

20260724_172733.jpg

20260724_172704.jpg

на 21.07.2026 г. в 4:12, Звяра! написа:

🙁

Виж по твой вкус банкнота.

20260724_172704.jpg

преди 49 минути, АСПЕКТ написа:

Как е купонът? Има ли алкохол?

Или пак одеколон.

"Ракия и бира, и водка, и ром -

пиеме всичко, дай одеколон!"

18plus.jpg

https://youtu.be/7CSn6qRKX3w?si=t3fN31lAY4oWW-Mq

преди 6 часа, buldak написа:

най-после излезе експанжъна на Grim Dawn 🤩

Да. Аз го взех веднага, но ще изчакам да поизчистят бъговете, защото чета, че не са малко в момента. И проблеми с balance-а. И новия клас май не се представя много добре в момента (Berserker-а). Явно са буустнали и трудността на босовете/немезисите и това много не се харесва на аудиторията в steam.

Да не говорим, че преработката на новия интерфейс също не е много успешна. Скалирането дори на максимално пак не оправя нещата особено. Инвентара си остава малък, а другите менюто се уголемяват.

И за капак тази Dogde/Sunder механика, която вкараха е доста досадна и хич не си пасва в тази игра. Жалко, защото ми е една от любимите.

Поне има нови постижения (таман ги бях минал всичките 185) и сега са 234. Има занимавка. )

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.