Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 28 минути, Miusuka написа:

Даваха във Варна как помагат на една кола пред някакъв подлез май беше почти потънала.

Да. Преди жп гарата. Мерцедес ML с жена и дете вътре. Ъам беше около 2,5 м. водата.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Сайтът си лагва, квото и да си обясняваме. Не го пиша там, щото не го броя за оплакване, а за... споделен факт. Пиша го тук заради продължението...

Преди да го напиша пробвах и други сайтове как рефрешват. В гуглата "написах" йн;л. И понеже продължавам да се забавлявам, като държа "Общ преглед, създаден от AI" като първи отговор при всяко търсене, държа да отбележа, че аи-то и "деликатното му чувство за хумор" почти никога не ме разочароват. Като отговора му в случая... "Тъй като въпросът ви изглежда като случайно натиснати клавиши, не е съвсем ясно какво точно търсите."

Четох някъде оплаквания (дразнело) от въпросното аи и как да се изключи... Ми... изключих го и почти веднага ми залипсва. И си го върнах. Мен ме кефи. И не ми е проблем да го скролна, когато не ми е до него.

пп поздрави за barbuncela и от един непознат.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Нося ви поздрави от @barbuncela за всички познати и приятели.

да идва тука, прикоткай я коте 😉

преди 18 минути, lebel написа:

Сайтът си лагва, квото и да си обясняваме.

И при мен. Един пост го пращах 5 пъти и не излиза, след малко 5 пъти се появи та се видях в чудо. Пак ли са го хакнали?

преди 9 минути, Miusuka написа:

И при мен. Един пост го пращах 5 пъти и не излиза, след малко 5 пъти се появи та се видях в чудо. Пак ли са го хакнали?

Откакто си наложих (а това беше отдавна) преди да пратя нещо втори път да отворя страницата в нов раздел и да проверя дали нещото не се е появило без индикация за това, не съм пращал нищо повторно.

Иначе... сигурно пак некви DDoS упражнения.

преди 20 минути, lebel написа:

Откакто си наложих (а това беше отдавна) преди да пратя нещо втори път да отворя страницата в нов раздел и да проверя дали нещото не се е появило без индикация за това, не съм пращал нищо повторно.

Иначе... сигурно пак некви DDoS упражнения.

Пак въртя преди малко 5 минути докато се постне поста. Тая вечер няма да пиша повече от няколко думи. Отделно че ми писна да обяснявам на някои откъде изгрява Слънцето.

преди 14 часа, AAUUXX написа:

По добре е да те кълве скакауец от товя да те апе кат кучи.

Абе незнам ама тея скакалци тяхната мама мръсна са много нелни. Днес един взе че ми изпи бирата, аз си отварям кенчето глътна, 2-3 гълтока и след това ъъъъъ кенчето ми празно и се чудя какво става и пред мен виси един скакуец.

Облизва се мазно и пред него си оставил малка локва от бирата даже ми беше приполовил кебапчетата и кюфтаците мръсната гад.shock11

преди 2 минути, Miusuka написа:

Пак въртя преди малко 5 минути докато се постне поста. Тая вечер няма да пиша повече от няколко думи. Отделно че ми писна да обяснявам на някои откъде изгрява Слънцето.

При мене няма забяване. 🤔

преди 57 минути, vlado1985 написа:

Абе незнам ама тея скакалци тяхната мама мръсна са много нелни. Днес един взе че ми изпи бирата, аз си отварям кенчето глътна, 2-3 гълтока и след това ъъъъъ кенчето ми празно и се чудя какво става и пред мен виси един скакуец.

Облизва се мазно и пред него си оставил малка локва от бирата даже ми беше приполовил кебапчетата и кюфтаците мръсната гад.shock11

Бре, какви са тези скакалци. Пият бира и ядат кюфтаци.🤔

Моите скакалци ядат само готвено по БДС - станаха като пауни. И ги връзвам че гледат котката накриво...

преди 6 часа, vlado1985 написа:

Владко здравей!

Да ти кажа честно: Умело държиш първо място за "майстор на късия разказ" Ако се плашиш от това да не го изпуснеш (майсторлъка), се успокой. Ти си първенеца! Как да не ти се радва човек?

преди 10 часа, AAUUXX написа:

Нося ви поздрави от @barbuncela за всички познати и приятели.

Ако я чуеш отново, моля те да и предадеш поздрави и от мен. Мисля, че все още е на сайта на Милен

преди 2 часа, Колев 74 написа:

Ако я чуеш отново, моля те да и предадеш поздрави и от мен. Мисля, че все още е на сайта на Милен

Ще предам поздравите ,да там пише понякога )

преди 10 часа, buldak написа:

да идва тука, прикоткай я коте 😉

Неиска.

преди 10 часа, Miusuka написа:

Някой пак се беше помислил за хакер снощи.

преди 8 часа, vlado1985 написа:

На такава мерзост един скакаУец не е способен (колкото и да е подъл). Нещо женско те подпива!!!! Обикновено те налитат на чуждото. Мойта примерно е от типа "на мен не ми се пие цяла бира, само малко ще пийна от твойта"... и докато се обърна вече трябва втора да си поръчвам.

Добро ви утро, мили хора bye1

преди 20 минути, ivottoshev написа:

На такава мерзост един скакаУец не е способен (колкото и да е подъл). Нещо женско те подпива!!!! Обикновено те налитат на чуждото. Мойта примерно е от типа "на мен не ми се пие цяла бира, само малко ще пийна от твойта"... и докато се обърна вече трябва втора да си поръчвам.

Добро ви утро, мили хора bye1

Имаме илюстрация на скакауеца за който Владо е писал ,като дръпне смукача скача метър без засилка.

17847817821953344391885878300051.png

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Имаме илюстрация на скакауеца за който Владо е писал ,като дръпне смукача скача метър без засилка.

17847817821953344391885878300051.png

Не казвам че те не пият. Казвам че не са способни на такава мерзост - да нападнат чуждото пиенье. Ако трябва, нека се извика Хорейшио да разследва, но съм сигурен че виновникът е жена!

преди 8 минути, Greta Crocheter написа:

Намерили са детето.

Ромски приказки. За тях е характерно да заглеждат малки момиченца, а пък момичета да се омъжват на 10 годишна възраст. На 16 вече са баби с 5 внуци и поне 5 чавета.

А относно ромът Хасан, той е добре запознат на полицията и обира детски градини от 2000 година. Вече 25 години добре се справя. Гробища все още не обира, което е характерно за ромите. Детски градини, гробища, компоти на 80 годишна старица това са топ приоритетите за грабеж.

За какво е този цирк? Така нареченият съд ще го пусне след 10 минути.

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Ромски приказки. За тях е характерно да заглеждат малки момиченца, а пък момичета да се омъжват на 10 годишна възраст. На 16 вече са баби с 5 внуци и поне 5 чавета.

А относно ромът Хасан, той е добре запознат на полицията и обира детски градини от 2000 година. Вече 25 години добре се справя. Гробища все още не обира, което е характерно за ромите. Детски градини, гробища, компоти на 80 годишна старица това са топ приоритетите за грабеж.

За какво е този цирк? Така нареченият съд ще го пусне след 10 минути.

Аз, някак си, се надявам на детето да не му е било посегнато по този начин.

Какво е правил един Банго на 40 години с дете на 11г. две седмици. Хранил го е, поил го е, водил го е в зоопарк и на мол!?!

Дори самото отвличане е тормоз, а пък ако е имало сексуален тормоз, детето дълго време няма да каже.

Къде е биологичния безхаберник на това дете? Как ще си стои спокоен 2 седмици и сега даже и отмъщение няма да търси.

Банго ще го пуснат след една седмица за "съдействие към разследването". После ще продължи да тормози детето и майка му.

Не са две седмици, а 24 дни. Хранено е и е поено. Не е водено на зоопарк и на мол. Дали има отвличане тепърва ще се разследва. На пръв поглед е така. Дали е имало сексуален тормоз също. Според мен по-скоро е нямало. Биологичният баща отдавна го няма. Жената е живяла с този циганин 7 години. Май на такива по Америка им казват уайт траш. Ако го признаят за виновен в отвличане го заплашват от десет години до доживотен затвор. Ще поживеем, ще видим.

Поне 80 % от мъжете биха се изкушили да посегнат физически на 10-11 годишно момиче, ако са оставени сами с него. Тоя Банго дори няма роднинска връзка с детето. Три седмици я е влачил по запустели места и къщи. Защото много "я обича" ли!?! Той я е взел, за да я тормози и да отмъсти на майката.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.