Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 45 минути, The Lone Star написа:

Не са две седмици, а 24 дни. Хранено е и е поено. Не е водено на зоопарк и на мол. Дали има отвличане тепърва ще се разследва. На пръв поглед е така. Дали е имало сексуален тормоз също. Според мен по-скоро е нямало. Биологичният баща отдавна го няма. Жената е живяла с този циганин 7 години. Май на такива по Америка им казват уайт траш. Ако го признаят за виновен в отвличане го заплашват от десет години до доживотен затвор. Ще поживеем, ще видим.

Уайт траш (белое отребье, бял боклук) е друго. Щом тоя е цигaнин (не съм го заглеждал), по му гила "черножопый“, както руснаците наричат чеченците и подобните им.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 7 минути, The Lone Star написа:

Щеше да напишеш 90%, но го намали на 80, нали? )

Ще пиша каквото си искам. Фалшо, кво си сложил тая котка, макар че мразиш котки. Уподобил си се на 5 други потребители и няма разграничение между вас. Ти с нищо не си изпъкнал, никой не те помни че изобщо пишеш тук, защото си изцяло фалшив.

преди 26 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Поне 80 % от мъжете биха се изкушили да посегнат физически на 10-11 годишно момиче, ако са оставени сами с него.

Алоооо! Това не е вярно!

преди 34 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Поне 80 % от мъжете биха се изкушили да посегнат физически на 10-11 годишно момиче, ако са оставени сами с него. Тоя Банго дори няма роднинска връзка с детето. Три седмици я е влачил по запустели места и къщи. Защото много "я обича" ли!?! Той я е взел, за да я тормози и да отмъсти на майката.

Е чак пък 80 процента.

преди 8 минути, Belefor написа:

Алоооо! Това не е вярно!

Ми, не е вярно. Тя изкара всеки втори мъж педофил.

преди 23 минути, The Lone Star написа:

Щеше да напишеш 90%, но го намали на 80, нали? )

В циганската махала - да.

току-що, Муца Дебелогъзова написа:

Моето мнение. 10-12% гейове и има-няма 8 % свестни, качествени мъже.

Целият свят се управлява от мъже и се поддържа от мъже. Защо мислиш, че атаките са само и единствено срещу мъжете?

преди 19 минути, The Lone Star написа:

Имах предвид жената, lebel.

Не съм разбрал. Извинявам се.

Но пак не ми стои (което няма значение за друг, освен мен). Когато жената е бяла (доколкото тя в случая е такава, щото и нея не съм заглеждал), имаше други обозначения, свързани с постелки, шалтета, подлоги и прочее. Другото се използва (поне според мен) по-скоро за цели бели семейства или групи хора (2+), с боклучав (според използващия понятието) икономически, социален, морален и всякакъв друг статус.

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Не е нужно това ,препоръчвам Сергеев.

Него не моем го стигнем. Той борави с BIP39... Накрая пак ще има 100% пеераси и апокалипсис, поради липса на женолюбци.

По - добре да си остане спектъра, сега че 80% са половинка - не е болка за умиране. Разликата е някакви си един милиард.

преди 2 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Поне 80 % от мъжете биха се изкушили да посегнат физически на 10-11 годишно момиче, ако са оставени сами с него.

Защо мислиш така?

преди 1 час, Teemo v. X написа:

Него не моем го стигнем. Той борави с BIP39... Накрая пак ще има 100% пеераси и апокалипсис, поради липса на женолюбци.

По - добре да си остане спектъра, сега че 80% са половинка - не е болка за умиране. Разликата е някакви си един милиард.

Муца каза че 80% от мъжете не са свестни ,Аспект ограничи нещата до една махала ,аз пък немам никви впечатления по темата и невзех участие. Тея 10-12% гееве малко ме притесниха ,но пък стискам палци ( не на краката) да е грешна статистиката и.

преди 31 минути, AAUUXX написа:

Муца каза че 80% от мъжете не са свестни ,Аспект ограничи нещата до една махала ,аз пък немам никви впечатления по темата и невзех участие. Тея 10-12% гееве малко ме притесниха ,но пък стискам палци ( не на краката) да е грешна статистиката и.

Това е от нейната градина погледнато. Досега тя само с педофили и гейове се е срещала или попадала. Затова казва така.

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Това е от нейната градина погледнато. Досега тя само с педофили и гейове се е срещала или попадала. Затова казва така.

Онзи Джамун сигурно и влияе така ?

току-що, AAUUXX написа:

Онзи Джамун сигурно и влияе така ?

Сигурно. Това да го гледаш по цял ден. Кофти работа.

🥺🥺🥺

Kim Taehyung V GIF by BTS

преди 17 минути, AAUUXX написа:

Извинявай... нямам адета да поправям чужди постове (освен ако някой не се прави на мноо отворен... да не му споменавам ника), но ден след ден... главата ме заболя от твоите "не"-та. Мога да те игнорирам, но няма да е учтиво... а и то е като да те боли ухото... по някое време се улавяш, че неправиш... пфу, не правиш исках да кажа, нищо друго, освен да се "ослушваш " в очакване на следващото щракане... Са... допускам, че може и нарочно да го правиш... да видиш докога ше издържим (аз понякога се поддавам на това изкушение, но... това твоето... метафорично казано - аз и на война съм бил, ама там... сливат, сливат, па спрат)... та срам ме е, че съм толко кекав, но... брой ме за първия неиздържал... ако така се пише... пфу

Накратко, ако не те затруднявам отделяй ги малко тия не-та от глаголите и деепричастията... то има и изключения и изобщо е сложно, но... ако се затрудняваш, молбата ми е поне два -три дни да отделяш всяко подозрително не... имам чувството, че даже "не щата" или "не мам" биха ми подействали като балсам, за разлика от невзех... небеше... негарантирам... Само 2-3 дни. Пък аз, в замяна, следващите 2-3 пъти, когато ме издразниш, ш'си замълча. Аз често го правя де, ама сега ще ми е като ангажимент. А може да звучи нескромно, но думата ми на две неста... добре де, няма да прекалявам, не става. Тези които ме познават, знаят колко е трудно някой да ме накара да обещая нещо... но стига за мен. Предварително благодаря!

едит: са... ако замълчаването ти се струва малко като кон за кокошка... кокошка за кон по-точно, бих могъл (дано го оцениш)... вместо да си замълча, да те похваля нешо... хем ше можеш да преброиш 2-3-те пъти... ко ми нямаш доверие.

едит:2 от на Булдак трифазните постове не ме боли толко главата, чесно... Там приемам, че не мога се справя и продължаваме напред...

преди 10 минути, lebel написа:

Извинявай... нямам адета да поправям чужди постове (освен ако някой не се прави на мноо отворен... да не му споменавам ника), но ден след ден... главата ме заболя от твоите "не"-та. Мога да те игнорирам, но няма да е учтиво... а и то е като да те боли ухото... по някое време се улавяш, че неправиш... пфу, не правиш исках да кажа, нищо друго, освен да се "ослушваш " в очакване на следващото щракане... Са... допускам, че може и нарочно да го правиш... да видиш докога ше издържим (аз понякога се поддавам на това изкушение, но... това твоето... метафорично казано - аз и на война съм бил, ама там... сливат, сливат, па спрат)... та срам ме е, че съм толко кекав, но... брой ме за първия неиздържал... ако така се пише... пфу

Накратко, ако не те затруднявам отделяй ги малко тия не-та от глаголите и деепричастията... то има и изключения и изобщо е сложно, но... ако се затрудняваш, молбата ми е поне два -три дни да отделяш всяко подозрително не... имам чувството, че даже "не щата" или "не мам" биха ми подействали като балсам, за разлика от невзех... небеше... негарантирам... Само 2-3 дни. Пък аз, в замяна, следващите 2-3 пъти, когато ме издразниш, ш'си замълча. Аз често го правя де, ама сега ще ми е като ангажимент. А може да звучи нескромно, но думата ми на две неста... добре де, няма да прекалявам, не става. Тези които ме познават, знаят колко е трудно някой да ме накара да обещая нещо... но стига за мен. Предварително благодаря!

едит: са... ако замълчаването ти се струва малко като кон за кокошка... кокошка за кон по-точно, бих могъл (дано го оцениш)... вместо да си замълча, да те похваля нешо... хем ше можеш да преброиш 2-3-те пъти... ко ми нямаш доверие.

А пък аз много държа запетайките да се слагат на правилното място.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Много готино изглежда.

Виж.

Имал съм такава аудио система pm 20/22 ,те са с bi- amp усилвател ,много качествен звук имаше с голям честотен отвор ,малко динамиката и недостигаше и имаше замзване в ниските честоти и остро звучене на високите ,но това може да е било до фабричните тонколони ,не съм я пробвал на други тонколони.

преди 18 минути, Miusuka написа:

А пък аз много държа запетайките да се слагат на правилното място.

Това е чудесно. Както би казал Левски, светла му памет...

За Отечество работимъ, Баю! Кажи ти мой-тѣ, и азъ твой-тѣ кривици, та да се поправиме, и да си вьрвимъ на іедно! ако ще бѫдемъ хора.

бахти бабата

беше се насрала и напикала едновременно

добре че слезе на първата спирка

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.