Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 4 часа, Teemo v. X написа:

Кликам и ми излиза, Тити... хахахахаха Той не е галфон, той е галфона !

преди 4 часа, B-boy/StyLe/ написа:

На мен не ми излиза нищо щото нямам регистрация. Ама в резултатите на Гугъл се вижда написаното и без да влизам.

Ааа ти имаш предвид заглавието. Дори не го бях чел. D

Мноо са "заразни" тия. Примерно... помня некво "жили были 3 китайца - Ян, Ян Ци-Ян, Ян-Ци Ян-Ци Ян-Ци Дрон. Жили были три китайки... "и така още 5 минути. Кой за кого се оженил, кой кого родил... и прочее. Това, като го чух за пръв път (като ученик, сметай), си викам - това нема научаване... а то немало забравяне. Верно... има и разлики. Мен, нявга, ена девойка ме научи (къф съм балък а... немало на кво друго, на това ше ме учи). Са аз па немах търпение и подкокоросах баща им, когото забавлявах като малък с него и който също не мое го забрави, да научи внуците. И ги научи.

А най-смешното е (което и е причината да се включа в разговора ви), че вчера, чувайки за пореден път рекламата на... на нещо - "Дядо Иване..." и за пореден път сещайки се за простотията, която се е утепала като продължение в случая, и която също помня от дете - "... мачка за кypo да те фане!" - викам на жената - как па не забравих нито ена простотия (цинична или не) от дете насам. Нещо важно - да, простотия - не... колкото по-тъпа и цинична, толко по не.

Или па...

Тая сутрин Джони педepacа,
Стана рано, мaмaта си джacа.
Грабна кофа с вазелин
И замина за Берлин*.
...
...

И така още 10-ина строфи. Това, честен кръст, не съм го измислил аз и не е измислено сега!

Даже, като съм го писал тук и миналата година... за празника... пак съм се оправдавал...

"* - За Берлин вероятно ще бъда обвинен в... нешо, но Бог ми е свидетел, че тая простотия си беше така римувана още през миналия век. Преди интернета. Нищо че, как гледам, в началото на тоя са правени опити да се политизира тая чиста поезия от периода на романтизма... пардон, социализма..."

Даже, като се загледах, с Иво тогава (февруари миналата година), сме разменяли спомени/приказки. От шипковия храст, кво се радвате.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 26 минути, buldak написа:

много студено днеска ве no-no

Добро утро!

И честит Ден на независимостта на Малдивите!

Там са е 29° (на водата също е там някъде), Булдак. Ко ме разбираш.

пп и джандармерията има празник неска, ама... там по-добре да не ходиш.

преди 33 минути, lebel написа:

Добро утро!

И честит Ден на независимостта на Малдивите!

Там са е 29° (на водата също е там някъде), Булдак. Ко ме разбираш.

пп и джандармерията има празник неска, ама... там по-добре да не ходиш.

наобяд ще стане 27, откачено време

Друтро, както казва Владко, аз ся станах щот до ся спах и като пън спах, а взех и станах, сега се чудя, кафе ли или кафе с четири правописни грешки.

9GAG
No image preview

Der ist doch auf den falschen Server gelandet. - Video

53 points • 71 comments

Гей парада в Берлин. Трансжена, който нямал човешка душа, а животинска. Вълчица. Otherkin. А и тялото също е сгрешено. Жена заключена в мъжки тяло и вместо човешка душа, животинска. И то не вълк, а вълчица.

wolf GIF

https://en.wikipedia.org/wiki/Otherkin

преди 19 минути, lebel написа:

7-ми! Пред Мини. Браво на Леон за 1-вото място. Според мен не е зле.

Щях да ти пожелая "Лек път" . То било...

едит

Стана рано бай Марин

маза дупе с вазелин

черни гащички обу

и към църквата наду

другия куплет, няма да го казвам

отървах Оли тоя път

последния Scary Movie е толкова тъп, расистки и черен че не може да е по-зле

преди 1 час, buldak написа:

отървах Оли тоя път

последния Scary Movie е толкова тъп, расистки и черен че не може да е по-зле

Затова 1 и 2 са супер.

пп Наафири срещу Зед след 12-0 рейдж куит. Финал 34-2. Кви са тия лебеди в ранкед...

вчера се ядосах как 3 игри поред на соло линия ми вкарма нещо дето ме контри

и я изтрих

сега пак я свалям докато цъкам Grim Dawn, почнах наново друид щот по някаква причине не мога да си импортна старите герои

тоя лаптоп луд стана с мене

преди 4 часа, lebel написа:

преди 4 часа, lebel написа:

Толкова объркан уикенд...... Но това беше максимума. Лошото е че май е доста изнервен. Добре че идва лятната пауза

баси якото да си гледаш replay-a

да се видиш какъв си идиот

преди 41 минути, NewRedDragon написа:

Толкова объркан уикенд...... Но това беше максимума. Лошото е че май е доста изнервен. Добре че идва лятната пауза

На мен, като лаик, нес ми изглеждаше добре. Не ми изглеждаше потиснат от вчера, не ми изглеждаше и безразсъден инат... какво му е било в манерката - той си знае. Лично аз се изкефих най-много като "омаа" Монтоя и Мини.

Тия там в Берлин се избиха. Хубав град и страна, а к'ви ги налазиха...

преди 8 минути, lebel написа:

На мен, като лаик, нес ми изглеждаше добре. Не ми изглеждаше потиснат от вчера, не ми изглеждаше и безразсъден инат... какво му е било в манерката - той си знае. Лично аз се изкефих най-много като "омаа" Монтоя и Мини.

Тия там в Берлин се избиха. Хубав град и страна, а к'ви ги налазиха...

Като пуснеш визьора на каската....си в друго измерение. Ти с 220 кмч .....завой минавал ли си..... Чуствам че е изнервен по тона в разговорите ни. Тия наказания му дойдоха в повече. Така мисля аз. Ще се видим на ......едно място след седмица. Ще говорим.....Надяеам се няколко дена с песа да го успокоят. Големи авери са кавказеца. Учи кучето да кара сърф )

И то доста успешно, в сравнение с мен )

преди 7 минути, lebel написа:

Написах "на мен, като лаик", даже си го цитирал.

Пожелавам ви хубава почивка и успех.

Ааа, и здраве!

Да.. Не се обиждай, моля. Просто се опитвам да снеса малко инфо от кухнята. До колкото имам право, естествено.

Мерси и наздраве!

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Да.. Не се обиждай, моля. Просто се опитвам да снеса малко инфо от кухнята. До колкото имам право, естествено.

Мерси и наздраве!

Не се обиждам. Благодаря!

Наздраве!

преди 12 часа, buldak написа:

много студено днеска ве no-no

Идеално ми е. В петък беше дори по-студено. Малко разхлада, че ни разката направо тази жега. )

току-що, B-boy/StyLe/ написа:

Идеално ми е. В петък беше дори по-студено. Малко разхлада, че ни разката направо тази жега. )

Мен ме вбесява горещата/топлата вълна около 20-23 часа. Когато я има естествено. Което, за съжаление, е твърде често.

Така че, прохладата тия дни и мен ме кефи.

преди 2 часа, buldak написа:

вчера се ядосах как 3 игри поред на соло линия ми вкарма нещо дето ме контри

и я изтрих

сега пак я свалям докато цъкам Grim Dawn, почнах наново друид щот по някаква причине не мога да си импортна старите герои

тоя лаптоп луд стана с мене

Може да е от новия hotfix от днес. Масов проблем е. Особено ако ползваш Cloud Saves. Аз ползвал локални и нямам грижи:

Чети коментарите под новината:

https://steamcommunity.com/app/219990/eventcomments/583929583674401894/

преди 27 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Може да е от новия hotfix от днес. Масов проблем е. Особено ако ползваш Cloud Saves. Аз ползвал локални и нямам грижи:

Чети коментарите под новината:

https://steamcommunity.com/app/219990/eventcomments/583929583674401894/

човек, с пиратска игра съм

ползвам локал, нямам cloud

даже героя сега дето направих не фигурира във файловете

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.