Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Понякога ми иде да изокам и язека (като Митето Попов, земля ему пухом) - За бога, братя, не... не се размножавайте.

А понякога не ми пука.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 12 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Да. Аз го взех веднага, но ще изчакам да поизчистят бъговете, защото чета, че не са малко в момента. И проблеми с balance-а. И новия клас май не се представя много добре в момента (Berserker-а). Явно са буустнали и трудността на босовете/немезисите и това много не се харесва на аудиторията в steam.

Да не говорим, че преработката на новия интерфейс също не е много успешна. Скалирането дори на максимално пак не оправя нещата особено. Инвентара си остава малък, а другите менюто са уголемяват.

И за капак тази Dogde/Sunder механика, която вкараха е доста досадна и хич не си пасва в тази игра. Жалко, защото ми е една от любимите.

Поне има нови постижения (таман ги бях минал всичките 185) и сега са 234. Има занимавка. )

тамън ще си import-на героите да го тествам D

котето се моли за Украйна D

754497984_1480456677187245_8959330295622

преди 13 минути, buldak написа:

Дано не е било грешно и молитвите му бъдат чути.

преди 16 минути, Ding - Dong написа:

Дано не е било грешно и молитвите му бъдат чути.

Отче, съгрешiх 😄

преди 40 минути, buldak написа:

В Украйна е имало граждански бунт, но Зеленски е изпратил жандармерията да пребие въстаналите. С любезното съдействие на ЕС и на САЩ. Особено САЩ те знаят, как да бият своите жители.

преди 14 минути, buldak написа:

Отче, съгрешiх 😄

Ако е било със сгодна женица е простено чадо.

преди 20 часа, АСПЕКТ написа:

Думи като „завист“ не отразяват моя вътрешен опит и не ги разпознавам като мотив в собственото си поведение. И са непонятни за мене.

Отново тройно отрицание.

Мустафичка, Мустафичка, не се научи.

images?q=tbn:ANd9GcTpBhyuzNsJiUvdhRfp1rY

ked202508010001.647x.0.png

Лъжливите хора обичат и да използват думи, чието значение не знаят, но им звучат подходящи за оклеветяване на врага. Парафилии. 😃

"Парафилиите са нетипични сексуални влечения, при които възбудата е свързана с необичайни обекти, ситуации или несъгласни партньори. Основните им форми включват фетишизъм, воаьоризъм и ексхибиционизъм. Повече информация за дефинициите може да прочетете в статията за Парафилия в Уикипедия. [1, 2]"

Мустафичка, къде при интерес на жена към мъж може да има едно от описаните неща!?!

Акъл море, глава шамандура.🤭

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

Отново тройно отрицание.

Мустафичка, Мустафичка, не се научи.

images?q=tbn:ANd9GcTpBhyuzNsJiUvdhRfp1rY

ked202508010001.647x.0.png

Сложили на снимка в британската колония Хонг Конг, Китай, Азия някакъв азиатец. Ооо, чудо... кой знае какво.

Big in Japan

преди 21 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Лъжливите хора обичат и да използват думи, чието значение не знаят, но им звучат подходящи за оклеветяване на врага. Парафилии. 😃

"Парафилиите са нетипични сексуални влечения, при които възбудата е свързана с необичайни обекти, ситуации или несъгласни партньори. Основните им форми включват фетишизъм, воаьоризъм и ексхибиционизъм. Повече информация за дефинициите може да прочетете в статията за Парафилия в Уикипедия. [1, 2]"

Мустафичка, къде при интерес на жена към мъж може да има едно от описаните неща!?!

Акъл море, глава шамандура.🤭

Какъв враг? Кой да ми е враг? Нямам идея как коя или кой си. Какво си.

И какво стана сега? Кой е виновен, На мен ми се стори, че Монтоя се заби в Цолов, но аз съм пристра̀стен.

Това, в което съм сигурен е, че и Монтоя да е виновен, ще накажат нашия. Или и двамата... щото се твърди и че оня капут колумбиецът се изплюл върху колата му (Цолов го нямаше в нея), минавайки покрай нея на път за своя бокс или както там се казва. Аз го видях като минаваше, видях го и че се обръща към нея... и толкова. Виждах тила му.

преди 1 минута, lebel написа:

И какво стана сега? Кой е виновен, На мен ми се стори, че Монтоя се заби в Цолов, но аз съм пристра̀стен.

Това, в което съм сигурен е, че и Монтоя да е виновен, ще накажат нашия. Или и двамата... щото се твърди и че оня капут колумбиецът се изплюл върху колата му (Цолов го нямаше в нея), минавайки покрай нея на път за своя бокс или както там се казва. Аз го видях като минаваше, видях го и че се обръща към нея... и толкова. Виждах тила му.

Не знам.... Вече 1 час е при стюардите... На косъм е ситуацията - или "състезателен инцидент" или 5 места назад.....

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Не знам.... Вече 1 час е при стюардите... На косъм е ситуацията - или "състезателен инцидент"

Най-вероятно не съм прав, но и според мен трябваше да си 'земе точките за третото... а освен това Монтоя можеше и сам да се прецака... Не го обвинявам, просто ме е яд, но... едва ли повече от него.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Какъв враг? Кой да ми е враг? Нямам идея как коя или кой си. Какво си.

Като нямаш идея , не ме коментирай, нито интересите ми, нито мненията ми.

Аз съм никоя за теб, така че намери някой друг, когото да обсъждаш.

Аривидерчи!

преди 5 минути, lebel написа:

Най-вероятно не съм прав, но и според мен трябваше да си 'земе точките за третото... а освен това Монтоя можеше и сам да се прецака... Не го обвинявам, просто ме е яд, но... едва ли повече от него.

5 места назад за Никола утре! Официално.

току-що, lebel написа:

А Монтоя?

Нищо, поне за сега.....

Както коментирах преди седмица, зад Габриеле Мини и Рафа Камара седят целите им държави. Освен това и двамата имата гарантирани места във Ф1 /ако спечелят шампионата Ф2/.

Пак да напомня, че победителя във Ф2 НЯМА ПРАВО ДА УЧАСТВА СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН В СЪЩАТА СЕРИЯ.

ПС: В интерес на истината.....не мисля, че с тази скорост, Никола можеше да вземе завоя и да завърши успешно маневрата. Както и да е - има още състезания. Просто.....целия уикенд тръгна кофти за Кампос..... Като се чуем....и ако реши да ми сподели нещо ще пиша

преди 24 минути, lebel написа:

Много трудно ще го накараш него да се предаде...... Дори и в картинг-а......баща му не можеше да го озапти....

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

Като нямаш идея , не ме коментирай, нито интересите ми, нито мненията ми.

Аз съм никоя за теб, така че намери някой друг, когото да обсъждаш.

Аривидерчи!

Ти ме обсъждаш и цитираш. Какъв ли не ме направи.

Ти ме цитира и почна да ме обиждаш. Аз си говорих с AAAUX.

Мустафа, гей, лъжец, арабин, Анадола, лицемер,... Не ги помня всичките.

преди 50 минути, АСПЕКТ написа:

Ти ме обсъждаш и цитираш. Какъв ли не ме направи.

Ти ме цитира и почна да ме обиждаш. Аз си говорих с AAAUX.

Мустафа, гей, лъжец, арабин, Анадола, лицемер,... Не ги помня всичките.

тука жените много зеха да се бъзикат нещо

😅

Има една скоропоговорка, от детството ми - идиот, простак, кретен, дивак, слюнка, плюнка, циганин, педерас. И аз да допълня - тъпанар, малоумник, шизофреник, бот, тъп, по - тъп, най тъп, че той, кросдрессер с мустак и само по мустак, потен и мазен, не се различава от пакитата.

За другия - помияр, никой не те ебава че си жив.

преди 2 минути, Teemo v. X написа:

Има една скоропоговорка, от детството ми - идиот, простак, кретен, дивак, слюнка, плюнка, циганин, педерас.

И аз я знаех тази. Имаше и още тулуп, сифон, магаре, бизон...хахаха имало и други разновидности:

https://www.google.com/search?q=%22%D1%81%D0%B8%D1%84%D0%BE%D0%BD+%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B5+%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BD%22&sxsrf=APpeQntCTs8JIMH_ByqFmMMZgzgAz8A79Q%3A1785002482113

и още някакви подобни цветни епитети. Имаше и една тъпотия дето не мога да я забравя от един лагер на Каваците или на Старозагорските Бани....

Ники-Ники-Денбонозо, рипиридо, ребарабаске, хайпачпонички-дон Базилико хахаха Няма дори смисъл ама ей на... Помня я.

Както и една песничка (Наложи ми се да пътувам във влака София-Бургас. В купето бяхме трима - млада дама, поп и аз)...и т.н. Едва ли само аз я помня. D

преди 3 минути, B-boy/StyLe/ написа:

И аз я знаех тази. Имаше и още тулуп, сифон, магаре, бизон...хахаха имало и други разновидности:

https://www.google.com/search?q=%22%D1%81%D0%B8%D1%84%D0%BE%D0%BD+%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B5+%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BD%22&sxsrf=APpeQntCTs8JIMH_ByqFmMMZgzgAz8A79Q%3A1785002482113

и още някакви подобни цветни епитети. Имаше и една тъпотия дето не мога да я забравя от един лагер на Каваците или на Старозагорските Бани....

Ники-Ники-Денбонозо, рипиридо, ребарабаске, хайпачпонички-дон Базилико хахаха Няма дори смисъл ама ей на... Помня я.

Както и една песничка (Наложи ми се да пътувам във влака София-Бургас. В купето бяхме трима - млада дама, поп и аз)...и т.н. Едва ли само аз я помня. D

Кликам и ми излиза, Тити... хахахахаха Той не е галфон, той е галфона !

преди 2 минути, Teemo v. X написа:

Кликам и ми излиза, Тити... хахахахаха Той не е галфон, той е галфона !

На мен не ми излиза нищо щото нямам регистрация. Ама в резултатите на Гугъл се вижда написаното и без да влизам.

Ааа ти имаш предвид заглавието. Дори не го бях чел. D

преди 2 минути, B-boy/StyLe/ написа:

На мен не ми излиза нищо щото нямам регистрация. Ама в резултатите на Гугъл се вижда написаното и без да влизам.

Ааа ти имаш предвид заглавието. Дори не го бях чел. D

Знам как се облизваш... Все не остава да те почерпя. На 15 август залагам новата партида. Към края на септември, ще е готова. Ще добавя две куки, за теб. Обещавам.

Untitled.png

преди 1 час, Teemo v. X написа:

Знам как се облизваш... Все не остава да те почерпя. На 15 август залагам новата партида. Към края на септември, ще е готова. Ще добавя две куки, за теб. Обещавам.

Аз се облизвам, защото оценявам хубавите неща. Не е било намек за почерпка. )

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.