Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Добро утро!

и честит празник на Христина, Кристина, Христин, Кристиян и Кристиан Ериксен...

Да са живи и здрави, и имената им, и самите те, ... а на Ериксен - да му работи безотказно и ай си ди-то (имплантирания кардиовертер дефибрилатор).

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

доктора ако знаеше как се чувствам и той щеше да почне да пие no-no

Добро утро,

страшна мажоретка Юли. Развеселява мъжете на стадиона. Браво.

преди 1 час, buldak написа:

забраниха ми алкохола

(

Одеколон няма ли.

вие тука нещо пишоци зехте да си правите 🤨

преди 1 час, buldak написа:

забраниха ми алкохола

(

Спасили са ти живота.

От моя опит установих че алкохола е вреден и причинява болести, а цигарите не са чак толкова вредни, но след като имаш вече болести са вредни. Но за алкохола - категорично!

Мен Господ ме спаси, като направи така че да не пия алкохол. Много го обичах, но сега не.

преди 19 минути, Miusuka написа:

Спасили са ти живота.

От моя опит установих че алкохола е вреден и причинява болести, а цигарите не са чак толкова вредни, но след като имаш вече болести са вредни. Но за алкохола - категорично!

Мен Господ ме спаси, като направи така че да не пия алкохол. Много го обичах, но сега не.

то е малко като тото при всеки човек

някой може цял живот пиене нищо да не му стане, друг може да хване рак на черния дроб

това което прави алкохола при мен е че разрежда кръвта и отслабва действието на медикаментите

нищо кой знае какво, до един ден се едно не съм пил

преди 18 часа, АСПЕКТ написа:

Сигурно. Това да го гледаш по цял ден. Кофти работа.

🥺🥺🥺

Kim Taehyung V GIF by BTS

Ти си вманиачен по него (Техьонг) и постоянно му изнамираш гифчета. Знам, че те възбужда, но в порив за прикриване на хомо-ориетацията ти, обръщаш нещата на "аууу тоя колко е грозен".

Прозрачен си, Мустафа!

преди 2 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Ти си вманиачен по него (Техьонг) и постоянно му изнамираш гифчета. Знам, че те възбужда, но в порив за прикриване на хомо-ориетацията ти, обръщаш нещата на "аууу тоя колко е грозен".

Прозрачен си, Мустафа!

При ме обратна психология, психологическа реактантност не минава.

Относно картинката...

Въобще нямам идея как се казва, какви са, нито пък ми харесват. Като напишеш BTS излиза някакъв, някакво или някаква... или там както се определят.

И хубаво, че ти си иначе въобще нямаше да ги знам. Изобщо не знаех, че съществуват такива твари.

преди 7 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Мустафа!

🤣

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

При ме обратна психология, психологическа реактантност не минава.

Относно картинката...

Въобще нямам идея как се казва, какви са, нито пък ми харесват. Като напишеш BTS излиза някакъв, някакво или някаква... или там както се определят.

И хубаво, че ти си иначе въобще нямаше да ги знам. Изобщо не знаех, че съществуват такива твари.

Дългото обяснение е ясен знак, че лъжеш.

преди 26 минути, buldak написа:

то е малко като тото при всеки човек

някой може цял живот пиене нищо да не му стане, друг може да хване рак на черния дроб

това което прави алкохола при мен е че разрежда кръвта и отслабва действието на медикаментите

нищо кой знае какво, до един ден се едно не съм пил

Вярно че си е до човека. Но това са редки изключения за да потвърдят правилото.

При мен така се случи че всички познати и комшии които умряха преждевременно и млади пиеха алкохол. Повечето от т.нар. битов алкохолизъм. 100-200гр. всяка вечер. Казват че е по-добре веднъж в месеца да се напиеш отколкото всеки ден да пиеш по 100-200 грама.

Колкото и да ти е здрав черния дроб не може много да издържи. И ако случайно някой който пие много алкохол докара до 80 години, това означава че организма и ДНК-то му са били много здрави и е щял да докара и до 96 години например.

преди 25 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Дългото обяснение е ясен знак, че лъжеш.

Добре. Твое мнение. Идиотите управляват света наричат го демократизъм. Ще се съобразим с по-силните - идиотите.

преди 13 минути, Miusuka написа:

При мен така се случи че всички познати и комшии които умряха преждевременно и млади пиеха алкохол. Повечето от т.нар. битов алкохолизъм. 100-200гр. всяка вечер. Казват че е по-добре веднъж в месеца да се напиеш отколкото всеки ден да пиеш по 100-200 грама.

Сто-двеста грама на вечер не е кой знае какво количество. Особено със салата и мезе.

преди 14 минути, Miusuka написа:

Вярно че си е до човека. Но това са редки изключения за да потвърдят правилото.

Колкото и да ти е здрав черния дроб не може много да издържи. И ако случайно някой който пие много алкохол докара до 80 години, това означава че организма и ДНК-то му са били много здрави и е щял да докара и до 96 години например.

Уви така е. Ако човек не се погрижи сам за себе си, то вредните навици рано или късно водят до тежки последици. Скоро гледахме статистиката защо българите сме толкова назад по средна продължителност на живота. В сравнение с другите държави в ЕС ние сме на дъното. Едно от смислените обяснения е, че сме на първите места по пушене.. Предполагам и с алкохола не оставаме много назад.

Както много хора са споделяли, на запад здравната система е много тромава, чакаш с месеци за преглед (демек у нас е по-добре), но пък въпреки това те живеят по-дълго от нас. Ключа вероятно е в по-добрата профилактика т.е. откриват заболяванията по-рано, когато шанса да те излекуват е по-голям, но и начина на живот, хранене, движение също е от голямо значение.

Изключенията са наистина единици т.е. хем да пие редовно, да не му пука много много за хранене, движение а да доживее до 80-90 години.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

На вашите услуги мис дупи

17848829276687267122410833623825.gif

Явно жената обича араби.

току-що, Gencho 123 написа:

Уви така е. Ако човек не се погрижи сам за себе си, то вредните навици рано или късно водят до тежки последици. Скоро гледахме статистиката защо българите сме толкова назад по средна продължителност на живота. В сравнение с другите държави в ЕС ние сме на дъното. Едно от смислените обяснения е, че сме на първите места по пушене.. Предполагам и с алкохола не оставаме много назад.

Както много хора са споделяли, на запад здравната система е много тромава, чакаш с месеци за преглед (демек у нас е по-добре), но пък въпреки това те живеят по-дълго от нас. Ключа вероятно е в по-добрата профилактика т.е. откриват заболяванията по-рано, когато шанса да те излекуват е по-голям, но и начина на живот, хранене, движение също е от голямо значение.

Изключенията са наистина единици т.е. хем да пие редовно, да не му пука много много за хранене, движение а да доживее до 80-90 години.

Ми, българите са заобиколени от негативна енергия и живеят в постоянен хроничен стрес. Хипербдителност. Токсична социална среда. Нещо като в затвора.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.