Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 35 минути, Miusuka написа:

Ама аз не знаех че ти беше прав. И доста се учудих че Тео каза за машините, а не за хората.

Защото по дефол машините заменят тежкия физически труд, който работят по-прости и неуки хора. А Тео създава умни и най-вече мислещи хора и идеята е да са индивидуално умни. И ако не чак незаменими, но поне трудно някой друг човек да ги замени. А пък за машина въобще и да не говорим. Те ако машините станат по-умни от нас по-добре да отлитаме на Марс докато е време...

Под "машина" той има предвид ИИ.

"...Точно затова на моите ученици им обяснявам, че искам да се научат да правят такива неща, които ги няма в Гугъл и които ги няма в ИИ, които не може да ги прави... за да не бъдат излишни хора..." (от същия клип)

В крайна сметка... "Който оцелее ще разказва"... ако има на кого.

преди 24 минути, Teemo v. X написа:

Че се намесвам в разговора ви, от който нямам идея... Чета ей така - много ме ядоса копелдака... Да се изфукам - първа продажба. При амазонския робот е важно да започнеш - сега чакам само един коментар. Още няколко месеца и трилогия хаха

То и ние си нямаме.

Поздравления!

Приказка за сред нощ - имало едно време, един тираджия на който номера му бил с "У" и той продължил крайна - не било крайна, най ми било Ямбол.

преди 8 часа, Звяра! написа:

Преди много, много години бях шофьор на тежкотоварен автомобил в България.

В последствие закупих влекач!

С този влекач работя за големи фирми, на които им е по-изгодно да ползват моите услуги пред тези на собствен влекач и да плащат застраховки, прегледи, поддръжка, шофьор, гориво и други разходи, които аз им спестявам!

В последствие намерих човек, който да го шофира този влекач, аз го замествам само когато има работа, а той иска да почива!

В последствие купих втори влекач, който също си има шофьор! Вече мисля за трети..... biggrin

Все още акъла ме не проумява откъде е този интерес за мен и моят живот и работа? И къв тираджия съм при положение, че никога не съм бил тираджия?

Аве я се разкарайте и си живейте с илюзията и измислиците!!!! getout

Лъжльо - фантазьор!

Забрави как се обясняваше, че си имал проблеми с шефа си и си се дървил на целия колектив. Никакъв капиталист с влекачи не си, а обикновен бачкатор. Само ми е чудно защо това ти е срамно да си го признаеш, а фантазираш за собствени влекачи, че не един, че не два, че и... 10 ще станат!

Б'аси комплексара си!!!

@АСПЕКТ бетата на Андроид 17 за моторола изглежда добре )

От моторола имат навик да бавят повече от колкото трябва новите версии на Андроид ,но предполагам че към края на годината може и да го пуснат за edge 50-60-70.

на 6.07.2026 г. в 17:58, Greta Crocheter написа:

Ти да не стана наместник на @(:IдioiдI:) -а?

Добре, добре, енорията не бива да остава без духовно лице. 😆

Дали е будител?

Всеки не може друг, ако е консуматор. Не мисля, че е продник на моята религия!

преди 1 минута, (:IдioiдI:) написа:

Дали е будител?

Всеки не може друг, ако е консуматор. Не мисля, че е продник на моята религия!

Това май Гугъл щеше да го напише по-добре🤫

преди 4 минути, emil644466 написа:

Това май Гугъл щеше да го напише по-добре🤫

Уви един ИТ не мога да взема в болницата.

Ползам Андроид, а не ПК.

преди 11 минути, (:IдioiдI:) написа:

Ползам Андроид, а не ПК.

Бързо оздравяване ,ако има хубави сестри не ти е нужен ИТ ,ПК и Андроид )

преди 2 минути, Belefor написа:

Фейса падна глобално и мери не може да поства любимата си пропаганда!

А беше обещала да ни информира от фейса всекидневно ,сега ще си останем неинформирани (

преди 1 час, Miusuka написа:

Нещо не е наред с Фейсбука, поне при мен.

При мен е така вече от 1 час.

Акаунтът е временно недостъпен.

Акаунтът ви в момента е недостъпен заради проблем със сайта. Очакваме този проблем да бъде разрешен скоро. Опитайте отново след няколко минути.

Пети... пети. Кой ти го дава. Мини е зад него. Да видим кой ще е виновен за инцидента с Камара. Аз не мога да преценя, независимо от предпочитанията си. От друга страна Ф2 си има дежурен виновен - наш'то момче.

А защо виждам и Цолов там... нямам представа... Стори ми се, че Дън е 2-ри, Леон - 3-ти ... Оня с непроизносимото име 4-ти... Не е моя спорт това, но се кефя.

Да, Цолов ше е на стълбичката (засега), а защо - не знам (също засега)

едит: и Крисия се е класирала. Мернах и нея там.

едит2: били ги наказали Дън и Леон. С по 5 сек. Мен ми се стори, по едно време, че резко им скочиха разликите, ама нали съм си изключил звука, че Скай спорт ми надуват главата (като образ биват), не съм чул.

едит3: Добре. Дано да е това. Даже на бразилеца не му мисля лошото (... море), независимо че ми се стори все пак, че изхвърли Цолов на пясъка. Че му повреди колата е сигурно. Май пак злощастното крило.

преди 40 минути, The Lone Star написа:

Работи си фейса.

Мобилния да там няма ядове. Само за настолния е проблема и той е масов. А сега гледам че се е събудил (възкръсна)

преди 10 минути, lebel написа:

Да, Цолов ше е на стълбичката (засега), а защо - не знам (също засега)

Наказания на двама пред него.

преди 11 минути, The Lone Star написа:

Наказания на двама пред него.

Благодаря, разбрах... даже писах, не видях теб. Бях без звук.

преди 2 часа, (:IдioiдI:) написа:

Ползам Андроид, а не ПК.

Едно 'Оправяй се!' и от мен!

преди 3 часа, (:IдioiдI:) написа:

Ползам Андроид, а не ПК.

Щу щеш у болницата ве?

Оздравявай бързо.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.