Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 6 минути, buldak написа:

аз съм притеснен

че живота не въърви

затова пропуших

Няма да ти давам съвети... от една страна го намирам за тъпо (особено за непоисканите такива), а от друга... ше се счупи клона.

Но ще ти пожелая промяна. Дали в оценяваното, дали в оценката... дали и в двете... не знам защо се сетих за един филм "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде". Не, не е заради сюжета. Макар че изглежда хепи в края (изглежда, щото не съм го гледал). По-скоро е някаква смътна асоциация, свързана със словесото "дебне" и областта на тъмния хумор.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 10 минути, lebel написа:

Няма да ти давам съвети... от една страна го намирам за тъпо (особено за непоисканите такива), а от друга... ше се счупи клона.

Но ще ти пожелая промяна. Дали в оценяваното, дали в оценката... дали и в двете... не знам защо се сетих за един филм "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде". Не, не е заради сюжета. Макар че изглежда хепи в края (изглежда, щото не съм го гледал). По-скоро е някаква смътна асоциация, свързана със словесото "дебне" и областта на тъмния хумор.

няма спасение за мене

аз съм от хпровинцията

тука ги няма повечето доктори, ти ми говориш за спасение

преди 16 минути, buldak написа:

няма спасение за мене

аз съм от хпровинцията

тука ги няма повечето доктори, ти ми говориш за спасение

И аз съм от провинцията. И не съм говорил нищо за спасение, а че дебне отвсякъде. Заеби.

преди 59 минути, lebel написа:

Няма да ти давам съвети

Мен много ме бива, в стил Евелин Харпър

- Искаш ли майчин съвет как да си оправиш живота

- Разбира се

- Ами вземи се в ръце

преди 8 часа, АСПЕКТ написа:

Същото и в Германия, и в Белгия, както и в Нидерландия. Значи всичко е план. Не може да е случайност. Проблемът в Германия е че за тях не. гър или българин е едно също. Както афганистанец и негър. Това са съвсем различни неща, но за немецът е една категория. UNTERMENSCH.

ПОДЧОВЕК или Südländer.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA

Най-много мразят славяните.

Много е относително.

Ако се държиш резервирано с хората ще получиш същото отношение, най общо казано каквото повикало такова се обадило.

Конкретно за швабите съм чувал че са студени хора но нямам лични наблюдения.

В моя случай мога да кажа че шанса е бил на моя страна защото френските пустиняци(нал' сме северозапад тука) са много хубави хора, а в България имах един съсед французин някъде от и аз не помня вече от кой район некъде по централна Франция мисля беше, е нема такъв ръб като тоя, даже след като се запознах със жената и почна да ме дърпа живота към Франция все си мислех "тия ако всичките са такива идиоти нема да изкарам дълго там😹", но още с първото ми пристигане тук разбрах че тукашните люде немат нищо общо с тоя субект.

Ще ми се утре съдиите да порежат и четирите отбора. Знам, знам, ко бях миска, тогава щях да поискам световен мир. А аз съм един прос фен на футбола... на футбола 'збийш ли... и ми се ще горните да страдат, както страдаха някои от тия, дето отпаднаха.

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Що бе? Какво толкова? И фактирс ще има, ще си ползва ДДС кредита. Той ко оска за 100 евро?

Алооо какво 100 евро видя у него бе човек! Тоя синбад обясняваше, как щял да спести няколко цента за да поръча капси и цип от Тему за старите му куфари вместо да даде на обущар куфара да му смени ципа и капсите!!!

преди 4 минути, Belefor написа:

Алооо какво 100 евро видя у него бе човек! Тоя синбад обясняваше, как щял да спести няколко цента за да поръча капси и цип от Тему за старите му куфари вместо да даде на обущар куфара да му смени ципа и капсите!!!

Това с куфара...съм го пропуснал...

Но, полуавтоматичната преса за капси ми стъпи на около 700, без електродите, трид и т.н.

Говоря за поставяне на капси до 6,10 м вунил

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Това с куфара...съм го пропуснал...

Но, полуавтоматичната преса за капси ми стъпи на около 700, без електродите, трид и т.н.

Говоря за поставяне на капси до 6,10 м вунил

Ето ти темата за 'рапидките' Пазаруване в Temu ? - Дом и семейство - Kaldata.com - Форуми

А за клавиатурата сещаш ли се... Не мога да използвам клавиатурата си за писане, заради блокирали бутони !? - Периферия - Kaldata.com - Форуми на 10-годишен лаптоп )

преди 10 часа, Belefor написа:

Че 10 годишен лаптоп е полу нов ,още няма плнолетие.

Дядо към внуче играещо на плейстейшън :

- Вашето поколение е прекалено зависимо от електрониката

- Да бе, на кой са му сложили пейсмейкър

преди 2 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Не знаех, не съм сядал на компа или чел новините. Сега разбрах.

Днес стискаме палци на Испания? 🤔 @Bubbles сори, но Испания ми харесва повече. 😀

Там е Oyarzabal.

Mikel Ugarte GIF by DAZN

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.