Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 12 минути, nickolaycho написа:

Оооо, МЕТАКСА е гръцки коняк - страхотен!

Навремето харесвах много коняк ,метаксата е много добър ,но нашия слънчев бряг си беше по добър.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Диня с мастика не съм опитвал. Но съм чувал.

Мастиката... да кажем не съм фен. Мислех, че не съм фен и на анасонлийката, но преди години един байо извади некъф еликсир, отвори и 2 буркана с месо и... и вече избягвам кстегоричността.

Слънчев бряг... съгласен съм, че е по-добро, но от Златна котва. Метаксата не е лоша, но предпочитам Плиска.

А узото... узото си е узо. Аз вече не съм аз, но... селави.

преди 26 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Мента с мастика също е класика. Става едно такова "облачно", откъдето и наименованието "облак". )

Буреносен...

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Мента с мастика не съм пил ,но съм пил водка с бира ,предполагам че крайния резултат от към облачност ще е сходен.

Да...само че на водка с бира (дори чашката с водката се потапяше в халбата бира) и се казваше подводница или чук. Не помня вече, но удряше като чук. )

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Мента с мастика

Първият ми път в живота, 15 годишен олигофрен - едно шише 250мл от лимонада. Мрътъв и студен - беше първия и последния.

Сипах си едно узо. Малко. Не трябва да се прекалява. +Чаша с таратор, малко сирене в сока от салатата домати и краставици.

Ледът си беше в чашката, чашката в камерата... това като с Кашчей Бесмертни... дето безсмъртието му се намирало в игла, иглата в яйце, яйцето в патица, патицата в заек, заекът в сандък, сандъкът в корените на вековен дъб...а вицът... вицът по-долу...

На кого му пука за мнението ти, когато се решава въпроса с безсмъртието! – казал Кашчей на заека, докато пъхал патица в задника му.

(Да кого интересует твое мнение, когда решается вопрос бессмертия! — сказал Кащей зайцу, запихивая ему в задницу утку - в оригинал)

преди 25 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Да...само че на водка с бира (дори чашката с водката се потапяше в халбата бира) и се казваше подводница или чук. Не помня вече, но удряше като чук. )

Аз тогава въднъж и никога повече неповторих го пих това разделно ,но е вярно за чука ,затова и спомена след това е частичен )

преди 23 минути, Teemo v. X написа:

Първият ми път в живота, 15 годишен олигофрен - едно шише 250мл от лимонада. Мрътъв и студен - беше първия и последния.

Хубави години бяха ,имам страхотни спомени и преразкази в случайте без спомени от младите си години )

преди 3 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Мента с мастика също е класика. Става едно такова "облачно", откъдето и наименованието "облак". )

Както пееха НЛО -

Който пие облак троен, той за утре е спокоен.

преди 1 час, parmobil написа:

Както пееха НЛО -

Който пие облак троен, той за утре е спокоен.

най се кефех на...

Ще изпия още чаша-две, 
ще се намотая кат паве. 
На зиг-заг ще търся моя дом 
манекен съм на винпром 

Но НЛО като цяло си бяха епоха! Светла им памет на Велко и Чочо!

преди 6 часа, nickolaycho написа:

Сетих се нещо, но никога не съм опитвал - не обичам аромата на анасон...Чувал съм едно време са ИНЖЕКТИРАЛИ в диня мастика, ставало чудо, но това е сигурно за десерт!

Ся ще ти кажа за едно друго чудо. Ето го на картинка (лично съм го "сготвил"):

IMG20210703135722.jpg

Взимаш един пъпеш (задължително от този сорт, щото другият няма толкова сок) Режеш му капачето, махаш семките и с вилица или нож набраздяваш вътрешността за да си пусне сока, като естествено внимаваш да не пробиеш кората на пъпеша. Сипваш вътре водка колкото поеме и връщаш капачето като го захващаш с клечки за зъби за самият пъпеш та да не мърда. Слагаш го за един ден в хладилник и после... пиеш елексир.

пп: Самият пъпеш не препоръчвам да се яде, ма хора всякакви и ако те влече...

току-що, lebel написа:

Мяза на "Медена роса"

Ба ли го? Трябва да е от тези, дето от вътре са зелени на цвят. Другите, жълтите, са много сухи и не стават за тази работа.

значи утре ще ходим на лидл или ще пием или и двете 🤔

ма няма да е мастика, защото я мразя, няма да е водка, защото от нея се чувствам странно

май ще заложим на добрия стар Капитан Фред

преди 7 минути, lebel написа:

Най-фаталните коктейли, които може да си причините в петък, 13-и

https://trud.bg/a/articles/article-5492950

"Медведь пришёл - медведь ушёл" Особено ако човек се опита да разходи мечето няколко пъти, сутринта никак няма да е лека.

"Четиримата конници на Апокалипсиса" също е добро ама всеки джак струва едно 20 кинта, бахти скъпия коктейл

преди 2 минути, buldak написа:

"Медведь пришёл - медведь ушёл" Особено ако човек се опита да разходи мечето няколко пъти, сутринта никак няма да е лека.

"Четиримата конници на Апокалипсиса" също е добро ама всеки джак струва едно 20 кинта, бахти скъпия коктейл

Ако с него завършваш земния си път, к'во ти пука.

Хм , а никой не споменава великата българска класика: коктейл "Боздуган" - фанта ечемик(a.k.a бира) и твърд алкохол(обикновено ракия). Няма време да се замисли човек ..и да пита:"ти ли ме бутна или аз сам паднах" . Това като те мацне , се помни сериозно и задълго. Имаше един период , при който отделението беше пълно с " боздугано-муцунясани" елементи.

ps Добра и прохладна.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.