Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, buldak написа:

@The Lone Star Леденика също не е лоша бира ама скоро не съм я срещал

Последно съм пил такава преди седемнайсет-осемнайсет години. Леденика специално. Хубава бира беше. Може и да са спрели да я произвеждат. Явно ще си карам на Шуменско...

Има я още Каменица но не е нещо особено. Пробвал съм и Бургаско Астика Ариана но не е моята бира. От Лидл най-евтината е Херман М%лер но и тя не е нещо особено.

Довечера предполагам че Аржентина няма да има проблеми с Египет а Колумбия-Швейцария си е троен мач отвсякъде.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 5 минути, The Lone Star написа:

Последно съм пил такава преди седемнайсет-осемнайсет години. Леденика специално. Хубава бира беше. Може и да са спрели да я произвеждат. Явно ще си карам на Шуменско...

Има я още Каменица но не е нещо особено. Пробвал съм и Бургаско Астика Ариана но не е моята бира.

Това звучи интересно. 🤔

r_6098e81b7fa33_7f8e0dabf8820.jpg

Болярка Жива Бира

Болярка ЖИВА БИРА е мътна, нефилтрирана. Тя съдържа аминокиселините и витамините на ечемика, хмела и маята, запазили се в процеса на производство. Живото пиво не се филтрира, така в него се запазва част от бирената мая.

Живото пиво не се пастьоризира и не преминава през термична обработка, което прави по-осезаем вкуса на малца и аромата на хмел. В живото пиво не се добавят никакви стабилизатори – запазва се първичната идентичност и натуралният вид.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Каменицата също е добра )

Пак ли в пластмасови бутилки. Ужас. Олио, алкохол в пластмасови бутилки като видя и направо ми се гади.

току-що, AAUUXX написа:

Има в стъклена и кен също.

На един пазар ми предложиха едно време в България кебабче и бира. Май беше Каменица. Добра комбинация, липсваше лютеница. 😁

току-що, АСПЕКТ написа:

На един пазар ми предложиха едно време в България кебабче и бира. Май беше Каменица. Добра комбинация, липсваше лютеница.

Така е ,кебапче с бира е класика.

преди 16 минути, Teemo v. X написа:

Бях сигурен че неопитвалия бира ще се изкаже. И то как - с интересни факти.

Не съм опитвал никога през живота ми досега бира. Около мен няма бира. Бира в Германия не съществува и не знам какво е.

В Германия не знаят какво е бира, също и в Чехия, Ирландия и Белгия не знаят какво е това бира. Само Теемо знае. Търся бира, но само празни погледи и казват не знам, какво е това. Търсенето продължава. Сигурно в български магазин в Берлин ще намеря тази загадъчна дума?

Какво е това бира? Как ме хвана пак. Както едно време твърдеше, че съм ром и не знам какво е Федора Линукс. И не ползвам Линукс.

Има ли таласъми под леглото ти или Путин там ли е под твоето легло?

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Не съм опитвал никога през живота ми досега бира. Около мен няма бира. Бира в Германия не съществува и не знам какво е.

Германия не знаят какво е бира, също и в Чехия, Ирландия и Белгия не знаят какво е това бира. Само Теемо знае.

Какво е това бира? Как ме хвана пак. Както едно време твърдеше, че съм ром и не знам какво е Федора Линукс. И не ползвам Линукс.

Има ли таласъми под леглото ти или Путин там ли е под твоето легло?

И как реши че съм спрял да твърдя ? Тези и още други... То има много неща, които само гледаш, някакси не те виждам да дадеш две евра за бира. Да не говоря за 15 скоч.

пп Леглото ми няма празно отдолу. Но и такива не си виждал - струва колкото едногодишната ти заплата.

преди 3 минути, Teemo v. X написа:

И как реши че съм спрял да твърдя ? Тези и още други... То има много неща, които само гледаш, някакси не те виждам да дадеш две евра за бира. Да не говоря за 15 скоч.

пп Леглото ми няма празно отдолу. Но и такива не си виждал - струва колкото едногодишната ти заплата.

Не пия твърд алкохол. Под 20 процента алкохол, примерно и то рядко и с повод. Една глътка. Обикновено си взимам безалкохолна бира. Колкото и абсурдно да звучи.

преди 33 минути, AAUUXX написа:

Така е ,кебапче с бира е клас

преди 34 минути, AAUUXX написа:

Така е ,кебапче с бира е класика.

ТОПЛА бира и СТУДЕНИ кебапчета - това е класиката!

Тиймо ( @Teemo v. X ), ше праснете ли босненци? Ко нешо ви изгонят некой Балогун, схемата е ясна - Гонзо на Радев, Радев на Тръмп, Тръмп на Чеферин (нишо че са мрънкат на фифа, фофа и фуфа, че прекрачили червената линия... или картон, не разбрах) и воала. Само да не паднете в реванша с 4-ка.

А сериозно, желая ви успех. За по-сигурно с 5-арка.

Абе, на тия и имената им некви нефелни... Инфантини, Чеферини... Само Мазарини ставаше, ама вие не го помните него. Малки сте.

На кой както му харесва. На мен ми харесва студена бира и топли кебапчета цаца и пържени картофи.

Да допълня за Николайчо да не ми пуска снимка на речник. Не ми работят 4-5 копчета на клавиатурата като запетайката е едно от тях. )

преди 1 минута, The Lone Star написа:

На кой както му харесва. На мен ми харесва студена бира и топли кебапчета цаца и пържени картофи.

Бира и цаца е добре. Беше добре. Ама без морските номера. Донесат ти само бирата, щото цацата искала малко време. И докато я донесат, и бирата я няма. И аре още 1... 2.

преди 4 минути, lebel написа:

Тиймо ( @Teemo v. X ), ше праснете ли босненци? Ко нешо ви изгонят некой Балогун, схемата е ясна - Гонзо на Радев, Радев на Тръмп, Тръмп на Чеферин (нишо че са мрънкат на фифа, фофа и фуфа, че прекрачили червената линия... или картон, не разбрах) и воала. Само да не паднете в реванша с 4-ка.

А сериозно, желая ви успех. За по-сигурно с 5-арка.

Абе, на тия и имената им некви нефелни... Инфантини, Чеферини... Само Мазарини ставаше, ама вие не го помните него. Малки сте.

ебалогуня ли ги... На контролите - много зле. Иначе всички са много надъхани. Некви мароканци, испанци...

преди 3 часа, Teemo v. X написа:

Кромбахер също е много хубава, малко по сладка. Като заговоря за бира и мога да не спирам с дни...

И Пилзнер Урквел/Pilsner Urquell ... допада ми повече от прехваления Будвайзер който се продава в България.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Обикновено си взимам безалкохолна бира. Колкото и абсурдно да звучи.

Не всяка безалкохолна бира става ,повечето са нещо различно от бира. Има бира с ниско съдържание на алкохол ,обикновенно лагер бирата, при вас имате голям избор с бира 4%

И дебелия гаврос. Ама не нашите изпити хамсии, тип Бухенвалд... Малиии, много ги цъкам с бирюга.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Не всяка безалкохолна бира става ,повечето са нещо различно от бира. Има бира с ниско съдържание на алкохол ,обикновенно лагер бирата, при вас имате голям избор с бира 4%

Да. Има и 0 процента. Тук има голям избор на такива бири.

Бананов нектар с бира

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Да. Има и 0 процента. Тук има голям избор на такива бири.

Бананов нектар с бира

Някои немци са ме изумявали с бирените комбинациии. Не помня къде беше, но един смесваше фанта портокал с бира.....няма да обяснявам тази смес, какъв цвят има )

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Някои немци са ме изумявали с бирените комбинациии. Не помня къде беше, но един смесваше фанта портокал с бира.....няма да обяснявам тази смес, какъв цвят има )

Халба наливна + касис... Няма такъв бълвоч. Още ми е пред очите. Мюнхен...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.