Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

браво котета beer

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 12 часа, Teemo v. X написа:

Тази година полекичко. Малко разходка, с децата - да продухаме дизелака...

пп Кабо заслужаваха да продължат, само заради втория гол.

Доста ги натиснаха. Чак неочаквах. Дузпи щяха да бъдат интересни. Имаха и добри удари, но шансът бе на страната на Мартинез и ги извади.

взех толкова много игри че....

висам да поиграя ирелия на мид

преди 1 час, летучая мьiшь написа:

Не го препоръчвам този сайт(особено за портебители с Windows)...здраво тракинг боклук от маса сървъри.Там само с някое Linux дистро и пак много осторожно. Отвори си ЛС (ако желаеш разбира се),за да ти изпратя къде да си гледаш спорта без проблеми.

...

ps.И от мен успех на нашето момче. Отличен млад пилот с огромно бъдеще пред себе си!!!

Без да абсолютизирам, не съм забелязал особени (да не кажа никакви) проблеми с него, а от години го ползвам... както и разни други за момента.

Но никога не пренебрегвам добри съвети. Отварям лс-тата, благодаря!

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

@Bubbles

Горките французи. То не бяха шутове, лакът, ритници и учудващо нито един жълт картон. Даже и дузпа не искаше да даде съдията от Узбекистан.

Ужас тия баси ръгбистите.

преди 11 минути, buldak написа:

нащо коте вика ли още за Украйна? 😁

Вика но ще си остане само с викането.

Мачът с Мароко ще е по-лесен за Франция от този с Парагвай според мен.

И този съдия да си свири само в Узбекистан.

преди 9 минути, The Lone Star написа:

Вика но ще си остане само с викането.

Мачът с Мароко ще е по-лесен за Франция от този с Парагвай според мен.

И този съдия да си свири само в Узбекистан.

Мароко играят жестоко(даже и рима има 😁), няма да ни е никак лесно.

Абе има ли начин да се изключи това автоматично изкарване думи че тоя глупав таблет половината все ги сменя с някфи тотал глупости?

преди 9 минути, Bubbles написа:

Абе има ли начин да се изключи това автоматично изкарване думи че тоя глупав таблет половината все ги сменя с някфи тотал глупости?

В настройките на клавиатурата - настройки -- система-- език и въвеждане-- виртуална клавиатура и ще намериш аутокоректора който го изключи.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

В настройките на клавиатурата - настройки -- система-- език и въвеждане-- виртуална клавиатура и ще намериш аутокоректора който го изключи.

Пипнах нещо наречено автокоректор, май ся не заменя думите автоматично, благодаря.

преди 29 минути, Bubbles написа:

...

Глупостите не са проблем. Е те тва е проблем...

- Тези коректори на телефоните са много опасни. Онзи ден пиша на една колежка "Четвъртък искам да те чyкaм като вързана кyчкa".
- Е, ти к'во искаше да напишеш?
- Петък.

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Screenshot 2026-07-05 at 16-50-52 Дузпа помогна на Франция да пробие бетона на Парагвай по пътя към 1_4-финала Парагвай - Франция Световно 2026.pngScreenshot 2026-07-05 at 16-43-56 Дузпа помогна на Франция да пробие бетона на Парагвай по пътя към 1_4-финала Парагвай - Франция Световно 2026.pngScreenshot 2026-07-05 at 16-36-12 Дузпа помогна на Франция да пробие бетона на Парагвай по пътя към 1_4-финала Парагвай - Франция Световно 2026.pngДаже и дузпа не искаше да даде съдията от Узбекистан.

Е , той правилно не даде дузпа(поне и за мен нямаше такава) , но явно в слушалката е чул друго. Изгледай първите 10 секунди и виж кой РЕАЛНО търсеше контакта. Малко ситуация подобна на...Х.Кейн с/у Кабо Верде - чиста симулация и търсене на контакт , но поне французина го намери в левия крак за защитника(дори му се огъна и глезена- ясно се вижда).

Sportal.bg
No image preview

Дузпа помогна на Франция да пробие бетона на Парагвай по...

Франция успя да се добере до 1/4-финалите на Световонто първенство, побеждавайки Парагвай с минималното 1:0 в сблъсъка между двата тима от 1/8-финалната фаза на турнира. Получи се доста нервен мач, из

Парагваецът е стъпил на земята (опорен ляв крак) и не прави нищо...Минало , заминало...но не се виждаше как франсетата ще вкарат гол в редовното време , а дори и в евентуалните продължения. Дори и Мбапето накрая с 2-те чисти 100%-ови положения не успя да отбележи.

преди 4 минути, летучая мьiшь написа:

Х.Кейн с/у Кабо Верде

Сигурно имаш предвид Хърватска. Или тази на Аржентина. А за мен дузпа за Франция по-скоро имаше.

току-що, The Lone Star написа:

Сигурно имаш предвид Хърватска. А за мен дузпа за Франция по-скоро имаше.

Моя грешка , правилно оказа се ДР Конго . Такива положения са 50/50 и както и да се отсъди , все е правилно. Зависи от гледната точка на цялата ситуация , а в случая съдията бе на правилното място и затова първо НЕ отсъди дузпа в реално време. Карай.....свършило се е. Довечера Бразилия - Норвегия и рано сутрин Мексико - Англия . Дано да станат интересни двубои.

преди 2 часа, Звяра! написа:

Честита поредна победа на нашето момче Никола Цолов! ❤️

Чухме се преди малко.......

Бате, казах ти, че не е ОК да се еб@vat с чистокръвен шоп. Сега аз ще наказвам!

Колко съм мъдър. Тая корида я проспах. Спах си като... "сексуален маниак". Пратих всички да се шибaт и се наспах във всички пози.

едит: наш'то момче дано не се пропие с тва шампанско.

преди 5 минути, летучая мьiшь написа:

Моя грешка , правилно Хърватска. Такива положения са 50/50 и както и да се отсъди , все е правилно.

И така е и не е така. Хърватия ги преебаха на два пъти. Първо с Англия а после и с Португалия. Все едно бяха решили да не продължат много напред. Другото е равенството между Алжир и Австрия. Бяха решили Иран да не продължи напред. Това с ВАР става все по-субективно.

преди 9 минути, lebel написа:

Колко съм мъдър. Тая корида я проспах. Спах си като... "сексуален маниак". Пратих всички да се шибaт и се наспах във всички пози.

едит: наш'то момче дано не се пропие с тва шампанско.

Той само се прави че пие. По принцип той не пие нищо газирано!

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Той само се прави че пие. По принцип той не пие нищо газирано!

То и аз се прая, че пия. Да не се сдухва АСПЕКТ, когато не ми разбира. А понеже това е винаги, налага ми се да съм алкохолик. Но имам смътното усещане, че емпатията ми остава недооценена... меко казано.

преди 48 минути, The Lone Star написа:

Хърватия ги преебаха на два пъти. Първо с Англия а после и с Португалия. Все едно бяха решили да не продължат много напред.

Оо , ватрените си ги заклаха и после изгориха отвсякъде , нищо че по прякор са огнени. Очевадна сеч . Дано до края на турнира да не стават по-големи циркове . Ясно е , че от ФИФА каквото са решили , ще си го постигнат по един или друг начин . Жалко ще е за истинските фенове на футбола . Там , където играят огромните финикийски знаци нещата са такива , каквито са (не само в спорта). Реалността е такава и това е положението.

преди 5 часа, Bubbles написа:

Лига?

Фифа ли играеш?

не е фифа коте, а една игра онлайн

трябваше повече кубети да си взема 🤔

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.