Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Така ставя като изгледа някой клип в тубата и запише техническия след това нищо неможе да го спре в интернет глупостта.

При мен няма тази проверка или забавяне.

Освен пътуване с БДЖ, българите обичат и плажа. Ето как да разберете, че българин е бил на плажа.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 42 минути, Teemo v. X написа:

Кажи ми че е твое, авторско.

Таман правех едно знаме с гларуси, през бързия прочит/нови отговори - това трябва да е герб/химн/лого и слоган... "Яката" майка България, отслабнал с годините, фино издигнат в центъро.

...

Колектив сме. Петър Ступел, Георги Струмски и аз нося кафетата...

-- -- -- -- --

Поздрав за феновете. От колектива и детски хор "Дунавски вълни", гр. Русе

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Ето как да разберете, че българин е бил на плажа

Те и в швабия са същите прасета, но мисля, че организаторите трябва да имат ангажимента да почистят...

преди 6 часа, buldak написа:

пробвал ли си окрошка

като таратор ама му добавят яйца, репички, маруля

Също и салам!

преди 12 минути, nickolaycho написа:

Също и салам!

ужас 😑

Бааси хората в Конго имат пандемия и така да играят. Всичко е точно. Англия си заминава.

По изключение АСПЕКТ може и да е прав.

А и да не е прав, ше е незаслужено.

едит:

преди 13 минути, NewRedDragon написа:

Конго, Конго

Ти дръж там да нема Силвърстоун, Силвърстоун... вай

ето за тия като мен - пишман феновете

Петък (3 юли):

12:00 часа – Формула 2 тренировка

16:55 часа – Формула 2 квалификация

Събота (4 юли):

15:45 часа – Формула 2 спринт (21 обиколки)

Неделя (5 юли):

13:15 часа – Формула 2 основно състезание (29 обиколки)

преди 10 минути, lebel написа:

По изключение АСПЕКТ може и да е прав.

А и да не е прав, ше е незаслужено.

едит:

Ти дръж там да нема Силвърстоун, Силвърстоун... вай

ето за тия като мен - пишман феновете

Петък (3 юли):

12:00 часа – Формула 2 тренировка

16:55 часа – Формула 2 квалификация

Събота (4 юли):

15:45 часа – Формула 2 спринт (21 обиколки)

Неделя (5 юли):

13:15 часа – Формула 2 основно състезание (29 обиколки)

"Пилотска" писта е легендарното трасе ....

Ако бях аз /стратег в Кампос/, щях да заложа на по лежерно темпо в кеалификацията - цел 5-6 място. Идеята ми е да тръгне от тази позиция и д двете състезания. Никола е ПИЛОТ, КАРАЧ.... може да навакса 2-3 позиции и да се съберат добри точки... общо.

Но....от друга страна....не знам кой може да го убеди на подобна игра на котка и мишка.

Просто д-р Марко го няма...

Тези белгийци не могат да победят, както трябва тези англичани. Само 1 гол. 😔 Поне още 1.

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

После стискаме палци за Белгия, Белгия дано победи. 👍🏻

А дано, но и Сенегал не са за подценяване.

Англия повече заслужаваше да продължи.

Таа пак в студиото... Ева ти увисналата. Ред ланина до... Ред сланина. Ако я хванеш за коляното - не ти трябва да и гепиш задника. И няма срам - арабска звиздъ.

Коя е тая красива девойка в студиото? Досега не съм гледал нито едно студио и имам усещането, че съм се минал. Искам веднага да кажа, че тя може да говори каквото си иска. Тя - може!

преди 14 минути, lebel написа:

Коя е тая красива девойка в студиото? Досега не съм гледал нито едно студио и имам усещането, че съм се минал. Искам веднага да кажа, че тя може да говори каквото си иска. Тя - може!

Тези нашите отдавна не са нито за гледане , нито за слушане - пълна трагедия. Гледам мачовете (когато съм се наработил) по канала на западните ни съседи (предполагам знаеш кой) . Там коментара е разбираем и на ниво. По принцип канали за мачовете от световното да иска човек - има доста.

преди 14 минути, lebel написа:

Заяждаш се... Ти знаеш защо.

току-що, Teemo v. X написа:

Заяждаш се... Ти знаеш защо.

Не. Отделно че глаголът "заяждаш" принципно ми се струва неуместен. Даже не бях видял, че си писал ... Честен кръст! Бех мръднал към политиката и размишлявах дали да плесна божето в бисерите... в крайна сметка реших да не му оказвам чак такова внимание. Мани го него, глей ни нас. К'во, може да е неволно, но добре ни се е получило.

едит: не, наистина ли не те разсмя тая последователност на постовете ни...

преди 33 минути, lebel написа:

Футболистка. Май нападателка в националният ни отбор. А за досегашните студия - нищо не си изпуснал.

преди 3 минути, lebel написа:

Не. Отделно че глаголът "заяждаш" принципно ми се струва неуместен. Даже не бях видял, че си писал ... Честен кръст! Бех мръднал към политиката и размишлявах дали да плесна божето в бисерите... в крайна сметка реших да не му оказвам чак такова внимание. Мани го него, глей ни нас. К'во, може да е неволно, но добре ни се е получило.

Сега пък неуместен... 100% майтап.

Не бе, аз се изразих като неук селяндур. Кръст - кръс - кръстта хахахахахаах

Предпечатна подготовка - нулева. Все още съществува.

Мислех, че Мане е приключил с футбола. Не знам защо. Само на 34 години се оказа. Много ме кефеха в Пул със Салах. Да се чудиш от кого да се вардиш.

едит: а "кръст - кръс -кръстта" неска мноо ме зарадва. Даже мислех да напиша, че това си е АСПЕКТ... или си го е довел, за да блесне като лингвис

ама ме домързя

преди 38 минути, летучая мьiшь написа:

Тези нашите отдавна не са нито за гледане , нито за слушане - пълна трагедия. Гледам мачовете (когато съм се наработил) по канала на западните ни съседи (предполагам знаеш кой) . Там коментара е разбираем и на ниво. По принцип канали за мачовете от световното да иска човек - има доста.

Аз им спирам "тока". И гледам в тишина. Не издържам вече телекоментатор да ми казва, че нещо било очевидно, че дузпата била чиста (или я нямало)... и пристрастията му да са изписани на челото му.

Не знам дали ти е попадало (и аз го бях споменал преди няколко дни) - преди години гледах некъф мач - честване на някого, съответният руски лешпер упорито твърдеше, че в игра влязъл Рууд Гулит, при положение, че в игра влезе Рене Игита, който смени вратаря (не помня кой беше). И на малоумника не му направи впечатление, че "Рууд Гулит" застана на вратата. И не само застана, ами и изпълни "удара на скорпиона"...

В.Велев сам съ е линчувал..... 😂

Още една копейка по-малко, благодат! )

Комунето, не липсва на никого, Велев също, на останалите копейки ще кажа: замислете рибята, няма смисъл да сте обект на подигравки! cool

преди 10 минути, lebel написа:

И на малоумника не му направи впечатление, че "Рууд Гулит" застана на вратата. И не само застана, ами и изпълни "удара на скорпиона"...

Eеее как , това си класика.

ps.Хайдеее , фламандците и фландрийци едновременно , май глътнаха водица. Стана 2:0 за Сенегал.

ps2 Виж и в този клип 1-вата спасена дузпа - уникална вратарска акробатика.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.