Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 47 минути, АСПЕКТ написа:

Тоя от далече изглежда на престъпник, тези жени не виждат ли с кого спят или се срещат.

И отново Варна, един от престъпните градове.

https://dnes.dir.bg/gallery/varnenskata-politsiya-izdirva-11-godishnata-nataliya-zaedno-s-40-godishen-mazh-snimki

Dnes.dir.bg
No image preview

Издирват 11-годишната Наталия, изчезнала с 40-годишен мъж...

Детето е от село Константиново, не се уточнява дали има роднинска връзка с издирвания Асен Антонов Симеонов

Веднага мога да позная кой е споделил тук такава новина. Без да гледам аватар, ник и прочее.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Добро настроение - това е когато глупостта не те гневи, а весели.

Изобретателят на дивана не изобрети след него нищо друго.

Шефът съобщи за забавяне на заплатите и мигновено промени в очите на колектива сексуалната си ориентация.

преди 4 минути, Belefor написа:

Очакваше се! Той точките за Суперлиценз-а ще си ги вземе, но за участие в свободна тренировк във ф1 се искат и мин 300 км навъртяни със ""стар" болид от Ф1.

Пак казвам - хората от които зависи, не гледат класирането, а гледат предсавянето /постоянството, начина на комуникация с рейс инженерите и т.н/ на пилота. Ф1 е друга планета.....

Класирането в във Ф3 и Ф2 има значение за самия пилот - НАГРАДНИЯ ФОНД!

ПС: Идва Силвърстоун....много "пилотска" писта, но аз лично не очаквам нещо грандиозно - Пирели решиха да дадат двете най твърди смеси, а шасито на Кампос не е много ОК с тях. Затова казах преди няколко дена, че там трябва да се гони 4-5 място в квалификацията. Иначе един пол позишън ще го прати 10 в спринта - в най голямата месомелачка и почти сигурно отпадане

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Тоя от далече изглежда на престъпник, тези жени не виждат ли с кого спят или се срещат.

И отново Варна, един от престъпните градове.

https://dnes.dir.bg/gallery/varnenskata-politsiya-izdirva-11-godishnata-nataliya-zaedno-s-40-godishen-mazh-snimki

Dnes.dir.bg
No image preview

Издирват 11-годишната Наталия, изчезнала с 40-годишен мъж...

Детето е от село Константиново, не се уточнява дали има роднинска връзка с издирвания Асен Антонов Симеонов

като я гледам какво е прасенце се чудя в случая тоя не вижда ли с коя спи

преди 8 минути, buldak написа:

като я гледам какво е прасенце се чудя в случая тоя не вижда ли с коя спи

Това е 11-годишно дете.

Пребил е майката и е отвлякът момичето. Дано да го намерят невредимо!

bTV Новините
No image preview

бТВ Новините - Майката на отвлечената Наталия е със счупе...

Майката на отвлечената Наталия е със счупена ръка. Мъжът я удрял преди да отведе Наталия

Добро утро!

Честит имен ден на Анатоли, Анатолий и Анатолия... и национален празник на Беларус.

На днешния ден, 3-ти юли, преди 55 години, умира Джим Морисън (The Doors, "Клуб 27"). Официалната версия - сърдечен удар, неофициалната - свръхдоза. Или обратно.

Добро утро,

хърватите играха по-добре, но трябваше да дадат победа на Португалия. Защото финалът ще е Мексико и Португалия. Дотук конспирацията позна и е вярна. Да видим дали още една конспирация ще се окаже вярна. Мексико срещу Англия. Ако Мексико победят срещу Англия значи... И ако Португалия срещу Испания победи

тая вика на дебелата си приятелка виж има ли сламки

и аз й викам виж има ли ябълки да захапеш една ахахахахаа 😁

преди 4 часа, lebel написа:

Добро утро!

Честит имен ден на Анатоли, Анатолий и Анатолия... и национален празник на Беларус.

На днешния ден, 3-ти юли, преди 55 години, умира Джим Морисън (The Doors, "Клуб 27"). Официалната версия - сърдечен удар, неофициалната - свръхдоза. Или обратно.

Kata Ton Daimona Eatoy

преди 3 часа, lebel написа:

Преди да приема... нешо, трее говоря с моя лекар или фармацевт, ако съм китаец хан, от тайландски или от корейски произход.

Мдааа

Качване на прикачен файл...

0-02-05-00825eda1603c09e32e311324323f9f26d01d9d125ad57ff8cadff0087c5b42f_eee5f43c.jpg

преди 15 часа, Greta Crocheter написа:

Пребил е майката и

ти се пази тебе си от мангалите

аз нали ти казах че така ще стане

https://www.facebook.com/reel/2169099783638163

преди 14 минути, Banesc написа:

Благодаря за загрижеността, но няма нужда. Африканците имат повече акъл и обноски от теб.

Тази сутрин, пред детската градина на малкия, един татко африканец ми даде път. Това не ме изненада, защото съм забелязала, че повечето мъже обичат да се показват като кавалери. Учудващото в случая беше, че човека кара БМВ. За пръв път в живота си видях БМВ да не се бута, а да ми направи път.

преди 1 час, Banesc написа:

днес видяхф една баба джудже и се сетих за теб

ама се дърпаш няма да ти я предлагам

изпускаш много, да знаеш

Will Ferrell GIF

преди 2 часа, Banesc написа:

Протестират срещу нелегалните имигранти от другите африкански държави - Малави, Зимбабве, Замбия и най-вече Нигерия. Много ги гонят в момента.

https://www.facebook.com/share/p/1Bg2Eq6s9W/

На Силвърстоун само аз липсвам. На самата писта имам предвид.

едит:

преди 2 часа, Teemo v. X написа:

Kata Ton Daimona Eatoy

Малко текст от "Джим" на група "Сплин"

Странното е, че текстът по бива от самата песен... или пък не... в смисъл не е странно.

...

Ты просто вышли мне наколку
Если не с кем выпить виски с колой
Если не с кем снять двух девок на ночь
Не с кем спеть под утро пьяным
Времени совсем в обрез
А ты опять спешишь на Пер-Лашез

...

днес ще започна като хората

първо бира

като си криете алкохола после гледайте да можете да си го намерите

Нашият пак го разследвали между тренировката и квалификацията. Доколкото разбрах, разследването продължило дълго и безрезултатно. Добре е, че стюардите са го пуснали навреме за квалификацията. Мернах нейде и че е отбелязано нарушение на Мини, ама не са го разследвали.

На нашия само бележка от кварталния още не са му искали.

Абе... Гонг ли се излагат ... или аз? Логично е да съм аз, ама... Що пишат, че пред Цолов, който е 5-ти, са Камара, Дън, Мини и Билински...

DRTzyfw.jpeg

На мен ми се стори, че вляво, на стрийма ми, в колонката със състезателите и времената, не беше Мини, а Майни... (харе, харе)... А Мини беше нейде 8-10-ти... Но сигурно греша де, се пак лаикът съм аз.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.