Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 4 минути, lebel написа:

Нашият пак го разследвали между тренировката и квалификацията. Доколкото разбрах, разследването продължило дълго и безрезултатно. Добре е, че стюардите са го пуснали навреме за квалификацията. Мернах нейде и че е отбелязано нарушение на Мини, ама не са го разследвали.

На нашия само бележка от кварталния още не са му искали.

Абе... Гонг ли се излагат ... или аз? Логично е да съм аз, ама... Що пишат, че пред Цолов, който е 5-ти, са Камара, Дън, Мини и Билински...

DRTzyfw.jpeg

на мен ми се стори, че вляво, на стрийма ми, в колонката състезателите и времената, не беше Мини, а Майни... (харе, харе)... А Мини беше нейде 8-10-ти... Но сигурно греша де, се пак лаикът съм аз.

Гонг се излагат ) Мини е 10ти....

Както и казах вчера: 4-5 място е целта. Ще се разчита на пилотските качества в състезанията.

ПС" Ей много "съм в ас" бе )

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Лелелеле, в политика е страшно. Десет човека, пишат в десет теми - едно и също изречение, без значение към кого.

Рязко надъхан Волен, по - голям защитник от Дзверо.

преди 1 час, Teemo v. X написа:

Лелелеле, в политика е страшно. Десет човека, пишат в десет теми - едно и също изречение, без значение към кого.

...

Обикновено съдържащо леки, до средни еднополови "закачки".

преди 1 час, lebel написа:

На нашия само бележка от кварталния още не са му искали.

Сега се сетих, че той такава бележка вече има......

От миналата година, като го скъсаха на кормуването....първия път )

Някакъв ми се пречкаше на околовръстното и без да се замисля го изпреварих от дясно

😎

няма по-голям карък от мене ама...

наздраве beer

преди 8 минути, Bubbles написа:

Още една учебна година в историята, ся е време за ваканция.

Наздраве! beer

Съвсем нищо ли не правите до новата уч. година?

преди 1 минута, lebel написа:

Бахти омрелиа мач!!! Освен че е пълен с нилски симуланти.

Поне не са крокодили )

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Поне не са крокодили )

Там нема крокодили. Просто, както се казваше в един виц - на тия и рибите им са лакоста.

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Не баш. Ся приключваме годината така да се каже, утре всички деца ще имат парти в училище по случай края на годината, после ние си правим обобщение на работата и резултатите, две седмици преди новата започваме подготовка за нея...

Най общо казано тази година се падат близо месец и половина правене на нищо тоест баш ваканция. Казвам тази защото тук началото и края на учебната година не са фиксирани като в България.

Е ок де има колеги които имат нужда и от повече време, то си е до човек, материал по съответния предмет и прочее.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Не баш. Ся приключваме годината така да се каже, утре всички деца ще имат парти в училище по случай края на годината, после ние си правим обобщение на работата и резултатите, две седмици преди новата започваме подготовка за нея...

Най общо казано тази година се падат близо месец и половина правене на нищо тоест баш ваканция. Казвам тази защото тук началото и края на учебната година не са фиксирани като в България.

Е ок де има колеги които имат нужда и от повече време, то си е до човек, материал по съответния предмет и прочее.

Това ме подсрща за рдин брадат лаф;

Защо, любимия поет на учениците в бг е Вапцаров?

Опппа.... бил Гео Милев

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Това ме подсрща за рдин брадат лаф;

Защо, любимия поет на учениците в бг е Вапцаров?

Не се сещам за тоя лаф.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Не се сещам за тоя лаф.

Поемата "Септември" на Гео Милев, започва с думите

Септември, ще бъде Май"

Тук нали....почват даскало на 15 септември....и дойде ли месец май...шапка на тояга

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Поемата "Септември" на Гео Милев, започва с думите

Септември, ще бъде Май"

Тук нали....почват даскало на 15 септември....и дойде ли месец май...шапка на тояга

Ахаа Мдаа това е добро ще го запомня със сигурност. 😋

преди 10 часа, Greta Crocheter написа:

Тази сутрин, пред детската градина на малкия, един татко африканец ми даде път.

пази се проучва те как ще реагираш

следващия път ще ти забие ножа

бягай!

преди 8 часа, Greta Crocheter написа:

Протестират срещу нелегалните имигранти от другите африкански държави - Малави, Зимбабве, Замбия и най-вече Нигерия. Много ги гонят в момента.

https://www.facebook.com/share/p/1Bg2Eq6s9W/

и вие сте нелегални

тва че имате някакви хартишки не ви прави легални

може да ви убият а детето ще го пратят доживот да работи в кобалтовите мини да добива ресурси за китайските смартфони

преди 6 минути, Banesc написа:

пази се проучва те как ще реагираш

следващия път ще ти забие ножа

бягай!

и вие сте нелегални

тва че имате някакви хартишки не ви прави легални

може да ви убият а детето ще го пратят доживот да работи в кобалтовите мини да добива ресурси за китайските смартфони

Ти гадже намери ли си или още си на Мара Левачката?

тия рапъри какво самочувствие имат

направо им завиждам

преди 13 часа, Teemo v. X написа:

Рязко надъхан Волен, по - голям защитник от Дзверо.

Д-р. Тръмп ще ги излекува ,а може и @laplandetza когато направи магнитните наколенници

Готово! Потвърдихме го... Да не се самоцитирам, нали скоро споделих, че боря (и обещах да преборя) вкарването и потвърждаването на нов тел. номер в... в ени профили, в ени акаунти... там за възстановяване, 2FA... а оно се дръвчеше нешо за доставчика (старият ми тел. който още е валиден и още се мъдри там е към същия), па грешка станала, па да опитам с друг, па шо не изчакам, па що съм с шапка, що без шапка... Та, готово. Как... не е съвсем ясно, но със сигурност - с любов и много инат... както казва ена дама, която... ъъ, която като девойка ми постла легло - плевенски инат.

... Години има оттогаз ...

Мноо ме кефи тоя пич! А не съм фен (но не съм и хейтър) на тва изкуство...

преди 11 часа, NewRedDragon написа:

😎

Ще има за празника фойерверки? 😀

преди 11 часа, Bubbles написа:

В Берлин приключват на 08. Дават дипломите. И преди да почнат официално, има 1 седмица подготовка преди това.

Бех тръгнал да търся един филм с Натали Бай... разказвах нешо на жената. Намерих го - La Balance, но се оказа, че мацката (в превъзходната степен на това понятие) междувременно си е отишла от тоя свят. Тая година. Април. На 77 години. Светла и памет. Голяма симпатяга беше и мноо ме кефеше. Типична французойка! Като казвам, че не харесвам френците, имам предвид мъжете (с некои изключения). И особено футболистите. Французойките ги харесвам.

RXlnxJ8.jpeg

-- -- -- -- --

едит:

Гледайте Формула 2/Състезание 1 , Силвърстоун - онлайн на живо | 04.07.26 / 15:45

https://livetv.sx/bg/eventinfo/389822570_formula_2_silverstone/

(Директните предавания са достъпни около 30 минути преди началото.)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.