Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Добро утро от Исламабад,

и днес жеги. Няма климатици никъде.

Влакове се повреждат и ти чакаш 4 часа във влака да дойде някаква помощ на 40 градусови адски жеги с други люде. Претъпкан влак. Единствената помощ е просто рампа да слезеш и да извършиш 2 км до следващата гара.

Добре дошли в Исламабад, Германия.

Desert Camel GIF by ClvrCml

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Добро утро от Исламабад,

и днес жеги. Няма климатици никъде.

Влакове се повреждат и ти чакаш 4 часа във влака да дойде някаква помощ на 40 градусови адски жеги с други люде. Претъпкан влак. Единствената помощ е просто рампа да слезеш и да извършиш 2 км до следващата гара.

Добре дошли в Исламабад, Германия.

Desert Camel GIF by ClvrCml

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Не смея да се зарадвам. Какво ли ще измислят сега... неправилно дишане, може би...

Не видях повторение, но ми се стори, че някой от розовите (мисля Мини) го притисна и му отпра... не знам как се казват, но ще му викам преден ляв спойлер

едит:

Не бил Мини, а Дън... и не бил преден ляв а десен... (не знам що ми се струваше, че му го нема левия...може би щото левия му го отпраха вчера) и може би не му викат спойлер, а крило... бе, това...

snBMl46.jpeg

yTWHebp.jpeg

тия баби пият повече от мене

вчера една си беше зела 750 мл

сигурно вече го е изпукала

на 24.05.2026 г. в 12:33, Звяра! написа:

Незнам кой с кого и кога си е писал, но аз ако реша да напиша нещо на някой, ще го направя директно от този профил и то още сега!

ДИРЕКТНО И ТО СЕГА !

Лепенка Среден пръст женски

Казах ти да бъдеш ВНИМАТЕЛЕН с Розичката !!!

Изобщо не ме интересува какво рисува Параноята ти , Илюзията и Делюзията ти !

Това момиче не те е Провокирало с нищо , за да й показваш средни пръсти !!!

РАЗБРА ЛИ ???

Докарах това момиче Тук , за да се забавлява и да си прави социалната разходка - Необезпокоявано и Лежерно , защитена Анонимно !

Изобщо не ме интересуват твоите Извратени Провокации и Фантазии , че може би е мой профил !!! Разбра ли бе , тиквеник ??

Само ИЗТРЕЩЯЛ , ТОТАЛНО УВРЕДЕН МЕНТАЛНО И АЛКОХОЛИК МОЖЕ ДА НЕ НАПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ МОЯТ БОЕН ДУХ И ТОВА НЕЖНО ЦВЕТЕНЦЕ !!! Хвърляй си провокациите в коша и се дръж прилично с момичето , щото пак ще виеш като вълк на пълнолуние в "Проблемите " !

Моята навремето опукваше такава бутилка ракия за седмица, ~ 100 мл на ден. Разправяше, че без алкохол и се схващали ставите.

преди 1 час, buldak написа:

тия баби пият повече от мене

вчера една си беше зела 750 мл

сигурно вече го е изпукала

преди 1 минута, Belefor написа:

Дано Цолов отиде във Ф1 и да дойде тук при нас да го гледаме след 2 години!

Ако завърши сезона в първите 5 във Ф2, ще има точките за Суперлиценз. Останалото е въпрос на пари.

преди 4 часа, ined написа:

Моята навремето опукваше такава бутилка ракия за седмица, ~ 100 мл на ден. Разправяше, че без алкохол и се схващали ставите.

леля ми Пенка, тя ми е баба ама държи да й викаме леля сигурно това я кара да се чувства по-млада не знам ама тя пиеше джин с тоник и ходеше на лов с една пушка

а съм виждал разни столетници да го правят това, 50 грама твърд алкохол всеки ден и ще живееш по-дълго не знам вярно ли е

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

@Звяра! Тук пее тази уникална песен на живо.

Измисли нещо по-съвременно!

Няма ли някое корейче аз ще ти покажа кралицата Шакира, и те така. 🙂

Между другото като споменахме Шакира гледа ли как пя на откриването? Беше великолепна! ❤️

Зверо!

Коментара, който беше написал над този на "Mimski"", защо го изтри бре?

Ти, в този форум седиш само за едно. Да всяваш между посетителите раздор и караници. То и затова си единствено VIP потребител. 100% си идиот и олигофрен и повярвай ми, твоето се лекува единствено с тоягата!

преди 2 часа, Муца Дебелогъзова написа:

@Звяра! Тук пее тази уникална песен на живо.

Накрая да чуя нещо свястно от теб.

Добро утро!

Честит празник на празнуващите дните на: Петър и Павел, река Дунав, градовете Белоградчик, Етрополе, Лясковец, Павликени и Своге, занаятите и независимост на Сейшелите!

Успешна и прохладна седмица!

mindset metor-a ми е писал ☺️

да ми каже, че и други имат същия проблем, това как ме успокоява не знам

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

Бренди, в тая жега?

вкъщи не е жега

кат никой път

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.