Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

786811250_1620236319889421_6948893651595

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 56 минути, инж. lebel написа:

Мдаа... кемтрейлсът и ваксините ни убиват, а чернобилската радиация е полезна за здравето... или ако не е , тя е "минала" от другаде... и е украинска, а не съветска... и изобщо, като сте толко отворени, що не кажете нещо за Фукушима... а, а?

еехх, майкааа

Какво да кажем за Фукушима? Нали пуснаха радиацията във водата. И сега хапваме рибка освен с живак и с радиация. Накрая ставаме като лудия шапкар. Нали така казват на Запад. Луд си като шапкар. mad as a hatter...

преди 14 часа, Bubbles написа:

Е какво е виновна Франция че тия хора не умеят да си търсят работа?

Искаш в чужбина? Добре, търси си работа направо в страната която си избрал, щот' разните фирми дето предлагат работа вземат част от заработеното а много често се оказват и мошеници и заграбват кажи-речи всичко че има и такива дето съвсем всичко вземат барабар с документите.

Явно не знаят френски и не знаят как стоят нещата във Франция.

Топла питка, с чорба от свинска плешка и уникални сладко - кисели сомборки с патладжан

9 (1).jpg

преди 33 минути, Teemo v. X написа:

Топла питка, с чорба от свинска плешка и уникални сладко - кисели сомборки с патладжан

9 (1).jpg

Живот си живееш...

преди 1 минута, Miusuka написа:

Живот си живееш...

просто не се занимава с глупости

преди 16 минути, buldak написа:

просто не се занимава с глупости

Защото яде топла питка с чорба? 😀 Всеки яде топла питка с чорба. В България във всяка една столова мога да си поръчам чорба от 1 евро.

😀

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Защото яде топла питка с чорба? 😀 Всеки яде топла питка с чорба. В България във всяка една столова мога да си поръчам чорба от 1 евро.

😀

За 1€ няма вече ,но за 3-4€ все още може да се намери чорба.

Като ви говоря че сте малоумни, безпарични индиянци, не виждали и не пипали максуданци - все се обиждате. Само кваса е 10 евра. Брашното е 7 евро за килограм, месото е от източнобалканска свиня - 40 евро. Да не изброявам зеленчуци, кисело мляко и яйца за застройката.

Яжте си кренвиршите с бульн от маги и не се мъчете да правите сметки че, нямате идея какво, къде се случва.

Че ко му е на прасето от европа за 7€ ohmy

С тея ниски пенсии повече от 4€ за супа не давам и то с условието че в тази цена е хляба включен, домат за салата от вкъщи си нося ,но не дават да си направя салата от него трябвало да бъде с техен домат ,че и да го платя.

преди 26 минути, AAUUXX написа:

За 1€ няма вече ,но за 3-4€ все още може да се намери чорба.

Жалко. То цените немски, а заплатата българска.

преди 19 часа, АСПЕКТ написа:

Bi Curios. Приятно ми е Евгени Минчев ПР и Джендър професор. Професор по джендър науките

Моят гуру и учител. Доцент и професор по джендър науките Шварек.

Можеш и него да попиташ.

images?q=tbn:ANd9GcT1Sy9yqpaiNe1SJy_A02U

Тоз нали беше знаменосец на похода на традиционното Бг семейство.

Тоя Шкварек е почти същия като починалия актьор Христо Живков.

images?q=tbn:ANd9GcSRNFTh4BvNlPltBcenu_N

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Явно не знаят френски и не знаят как стоят нещата във Франция.

Ми да се интересуват бре, елементарно е, сезонните работници трябва да имат CDD(трудов договор за сезонни работници или накратко временен), CDI на сезонен не се дава. Без тоя документ не тръгваш никъде щот шанса да се окажеш в небрано лозе е огромен, а при наличие на договора си имаш права и прочее.

Ама Пешо си мисли "бе важното е пара да пада" пък после като го зарежат некъде у полето без една стотинка ореве света.

преди 4 часа, Bubbles написа:

Ми да се интересуват бре, елементарно е, сезонните работници трябва да имат CDD(трудов договор за сезонни работници или накратко временен), CDI на сезонен не се дава. Без тоя документ не тръгваш никъде щот шанса да се окажеш в небрано лозе е огромен, а при наличие на договора си имаш права и прочее.

Ама Пешо си мисли "бе важното е пара да пада" пък после като го зарежат некъде у полето без една стотинка ореве света.

То е така. Но явно повечето не знаят, че трябва документи за такава нисша работа. Омаловажават я. Така и с Испания, и с Великобритания.

преди 4 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Тоз нали беше знаменосец на похода на традиционното Бг семейство.

Тоя Шкварек е почти същия като починалия актьор Христо Живков.

images?q=tbn:ANd9GcSRNFTh4BvNlPltBcenu_N

Да, той е. Той е и джендърлог.

Още една конспирация се говори. Да не е като световното. Там не познаха.

За септември казват, че нещо голямо се подготвя в Южна Америка. Земетресение примерно. Сигурно в Чили или във Венецуела.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Още една конспирация се говори. Да не е като световното. Там не познаха.

За септември казват, че нещо голямо се подготвя в Южна Америка. Земетресение примерно. Сигурно в Чили или във Венецуела.

А те са пуснали вече. Подранили са.

314 загинали и над 260 изчезнали след земетресението в Колумбия - https://news.bg/disasters/314-zaginali-i-nad-260-izcheznali-sled-zemetresenieto-v-kolumbiya.html

В този форум всеки ден едни и същи хора пишат от различни профили! Аз горкият, като най-обвиняван в множество профили, пиша от само един профил! huh

Чувствам се тъпо!

@buldak е.ал съм му майката! Важното е уиски да се лее, наздраве! cheers

преди 10 часа, Звяра! написа:

@buldak е.ал съм му майката! Важното е уиски да се лее, наздраве! cheers

да коте, така е

778143347_1404556751778681_6876961846290

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.