Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 22 минути, buldak написа:

как е котьовци bye1

Чета Сергеев в темата за почистване на компютъра, той не си чисти компютъра ,а паяците ги бие с пръчка и ги наказва в ъгъла на кутията до захранването да им е топло и гадно lock

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Чета Сергеев в темата за почистване на компютъра, той не си чисти компютъра ,а паяците ги бие с пръчка и ги наказва в ъгъла на кутията до захранването да им е топло и гадно lock

той си държи компютъра отворен

и пак сън не спало да пише простотии D

А добро утро ви.newspaper

преди 1 час, AAUUXX написа:

Сергеев и белджо определено ръсят хилеж голям в темата за почистване.

То и аз като стана на въпрос за чистене, трябва да правя профилактика на мойта кошница, но нещо все ме домързява.

А и още малко ще стане година откакто не съм сменявал пастата а само от време на време почиствам перката и охладитела ама пусти мързел де.

преди 22 часа, buldak написа:

не 9ти май

нали е комунист D

Той си мисли за 19 ноември.

National Geographic България
No image preview

19 ноември - Световен ден на тоалетната | National Geo...

На 19 ноември отбелязваме Световният ден на тоалетната. Той е иницииран от ООН с цел повишаване осведомеността на хората по света по проблемите свърза...
преди 2 часа, Teemo v. X написа:

Той си мисли за 19 ноември.

National Geographic България
No image preview

19 ноември - Световен ден на тоалетната | National Geo...

На 19 ноември отбелязваме Световният ден на тоалетната. Той е иницииран от ООН с цел повишаване осведомеността на хората по света по проблемите свърза...

Не, чудя се на 02 февруари какъв подарък да ти подаря. Предполагам обичате гумени неща. 🤔

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

Не, чудя се на 02 февруари какъв подарък да ти подаря. Предполагам обичате гумени неща. 🤔

19 години си в този форум. Имаш изписани хиляди постове - първо беше против, сега си "за" комунизма... А даже не знаеш, кога е започнал.

Силно се съмнявам и че знаеш какъв празник е 2 февруари.

пп Няма нищо общо с дилдото, което носиш - постоянно.

преди 5 минути, Teemo v. X написа:

19 години си в този форум. Имаш изписани хиляди постове - първо беше против, сега си "за" комунизма... А даже не знаеш, кога е започнал.

Не си ме чел какво съм писал в полит раздела когато бяха протестите на умнокрасивите ,пък и преди тях hush

преди 6 минути, Teemo v. X написа:

Нямам идея какъв празник е 02 февруари. Ти си по празниците. Първо явно празнувате 02 февруари, после в тоалетната на 19.

Относно комунизъма. В България никога не е имало комунизъм.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Не си ме чел какво съм писал в полит раздела когато бяха протестите на умнокрасивите ,пък и преди тях hush

Децата на комунистическата партия се обагриха в синьо и станаха демократи, поклонници на САЩ.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Децата на комунистическата партия се обагриха в синьо и станаха демократи, поклонници на САЩ.

За една вечер при това ,пък ние тук че понякога търпим в период някакви политически отклонения било грешно ?

преди 9 минути, AAUUXX написа:

За една вечер при това ,пък ние тук че понякога търпим в период някакви политически отклонения било грешно ?

https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2000/05/12/203038_tainite_slujbi_-_nachin_na_upotreba_ili_upotreba_na/

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Кой не скача е ченге до който не скача е дебел.Преход БГ.

Бай Лазо и Конфуций пътували в едно купе. Бай Лазо - махмурлия, Конфуций - подивел от скука. За да разсее скуката, китаецът попитал:
- Бай Лазо, искаш ли ти каем (той бил поживел у Шоплуко и даже от неква телевизия успели го питат за мнението му... по некъф повод... което мнение той ясно изразил - "У назе, у Китайско, го нема това, че знайш!" ) изречение, в което името ти го има 3 пъти?
- Па... кажи, те видим...
- Бай Лазо, никога не пада под масата, щото кат'влази у кръчмата, пие докат'почне да лази...
- Добре бе, дръпнатия... стаа... а искаш ли я ти каем изречение, дето твоето име го има 4 пъти?
"Ше кае ама другио път... баш па тоа селянин" - помислил си на чист шопски Конфуций... но верен на азиатската любезност (преди да ти резнат кухарката с меча/катаната, винаги учтиво се покланят) гласно казал:
- Разбира се, бай Лазо! С удоволствие ще го чуя...
Бай Лазо се понаместил и с чувство обявил:
- Конфуций, Конфуций, Конфуций... дaтиeбaмaйкaтa, Конфуций!

бих си снимал компютъра да ви покажа но е неловко- кутията е отворена не е чистен 5 г вътре има паяжина и прах 1 см а ако беше затворен да е изгорял вече евала на интел генерация 4

като ББ е каквото ми сипеш това си гори и си пърпори бензин бензи нафта нафта

преди 8 минути, Banesc написа:

бих си снимал компютъра да ви покажа но е неловко- кутията е отворена не е чистен 5 г вътре има паяжина и прах 1 см а ако беше затворен да е изгорял вече евала на интел генерация 4

Този прах който се е събрал не ти ли пречи ,когато перките го раздухват из стаята?

преди 20 часа, Bubbles написа:

То това не мяза на човек ве, да го трепат там и това е, то нема смисъл да живее.

Image_23493343_40_0.jpg

Татуиран човек по лицето, винаги е психо, откачалка.

Никой що-годе нормален, не би си татуировки лицето.

a5b022c1c0865b0ba44c821c3c9e8657.png

33 годишната Naomi Tekea Craig учителка по музика в Австралия е имала връзка с 12 годишен ученик. На 08.01.2026 ражда дете и по-късно се установява, че бащата е ученикът.
images?q=tbn:ANd9GcQ0D0F75iUmcz73h5_kRxk

преди 33 минути, Banesc написа:

преди 37 минути, Banesc написа:

https://www.technopolis.bg/bg/Prechistvateli-na-vazduh/Prechistvatel-PHILIPS-AC3220-10/p/802392

Product-details-main-802392.jpg?context=

цяла сутрин гледам за отвлечени от извънземни и не ми се виждат като хора употребяващи наркотици

и винаги започва всичко с някаква ослепителна светлина

искам и мене да отвлекат ама да не ме връщат no-no

преди 7 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Глупости, на 12 години не могат да имат нормални сперматозоиди.

След като е родила са направили днк тест и този ученик вече който бил на 13г се оказало че е бащата.

преди 2 минути, buldak написа:

цяла сутрин гледам за отвлечени от извънземни и не ми се виждат като хора употребяващи наркотици

и винаги започва всичко с някаква ослепителна светлина

искам и мене да отвлекат ама да не ме връщат no-no

Като им изпиеш алкохола на кораба няма да имат друг избор освен да те върнат.

преди 9 минути, Муца Дебелогъзова написа:

И вие как така вярвате на всяка измислена новина.

На 12 да може да оплоди , това е абсурд.

Изглежда че може ,щом има днк тест няма спор.

преди 20 минути, Муца Дебелогъзова написа:

А, ако беше обратно? 33 годишен с 12 годишна? Така обществото не го приема.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

А, ако беше обратно? 33 годишен с 12 годишна? Така обществото не го приема.

Това е незаконно също.

преди 24 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Свят широк, хора всякакви. Едни чакат чудо 2000 години, други мислят че спектъра е умен, трети...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.