Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Е, ще платиш 20 30 процента повече, ама кво ти пука

Ако си вадиш парите по честен начин това е огромен %.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, Miusuka написа:

А представяш ли си с тия изкуствени интелекти какви нови хакерски професии ще възникнат. Как виртуално ще си добавят пари към сметките. На всяко действие има обратно противодействие.

Е и? Ще се пазиш! Да не говорим, че никой не говори за оъпадане на хартията. Просто ще се плаща и цената на самата хартия

преди 7 минути, Miusuka написа:

Ако си вадиш парите по честен начин това е огромен %.

Ти си пълен идиот, завършен! Тези пари ги плаща бизнеса, а не ти куха червена кратуно!

преди 2 часа, Greta NX написа:

Преди малко ходих да пазарувам и на касата осъзнах, че съм си забравила портфейла. Върнах се до къщи да го взема.

Каква полза да ходя с предпоследен модел Samsung S в чантата, като не съм си вкарала картите в Samsung Pay... примитивна работа. 🤦‍♀️

Погледни го от другата страна. Движението е полезно и подобрява здравето.

Ти па кво погледна?

Барна на комшийката нета и те барнаха теб...

Голем хакер. Даже от камиона с мобилния ги хаква. Накрая се хакнал сам и волвото станало на газка

преди 34 минути, цър-вул написа:

Затова скандинавците върнаха кеша

Там винаги е било проблем с комуникациите, особено с дигиталните...

Не случайно преди години, аналоговите "мобифони", работеха на NMT450.

Но нещата отдавна са други.

Баба велка, не схваща, че става дума за контрол и само за контрол

Между другото...пак наказание за Никола Цолов, този път бразиюеца се оля тотално.

Две по три места назад за двете състезания.

Карък съм явно, мам...

преди 16 минути, NewRedDragon написа:

Баба велка, не схваща, че става дума за контрол и само за контрол

Аз само това схащам в цялата работа. Искат да ни контролират. Ако напсуваш правителството и виртуалните (дигиталните по научно му) пари ти изчезват от сметката.

преди 1 минута, Miusuka написа:

Аз само това схащам в цялата работа. Искат да ни контролират. Ако напсуваш правителството и виртуалните (дигиталните по научно му) пари ти изчезват от сметката.

Ами като мърдате още и ларте, така ще бъде. На мен ми трябват повече пари, от колкото н тебе.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Ами като мърдате още и ларте, така ще бъде. На мен ми трябват повече пари, от колкото н тебе.

И за какво ти са пари? Без пари се живее по-спокойно.

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Ако живеехме днес във времена когато Капитан Петко Войвода се е борил за свободата и бъдещето на българите, Велев и другите копейки щяха да ни издават/предават на ......

преди 20 минути, Звяра! написа:

Ако живеехме днес във времена когато Капитан Петко Войвода се е борил за свободата и бъдещето на българите, Велев и другите копейки щяха да ни издават/предават на ......

То тоеа е ясно.

преди 37 минути, Miusuka написа:

Верно? Я ела тука да му кажеш на о я дето налива грапата, че е е по ок?

Тотал щета си. Дано не замърсяваш природата още дълго време

Добро утро,

пица?

Новите работници на Европа.

преди 10 часа, Bubbles написа:

@АСПЕКТ Какво става у вас бре? Чувам че Мерц бил пред оставка.

Пълната зависимост от дигиталното е пълна глупост, една малка авария ,дори и обикновен бъг може да остави маса хора без елементарни възможности.
Спомни си авариата на тока в Испания и Португалия миналата ли година беше, ся си помисли ако случайно парите на тия хора беха само дигитални.
Обаче предвид факта какви дебили ни управляват цяла Европа ич нищо не може вече да учуди.

Нищо. Мерц остава. Утре ще избират Възраждане с 45 процента вот. В Берлин пък, все още са 5 партии по 20 процента.в парламента.🤔

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Добро утро,

пица?

Новите работници на Европа.

Добро утро,

Човека си е сложил маска дори ,спазва всички санитарни изисквания докато прави пица ,нищо вече не е това което беше.

преди 9 часа, Miusuka написа:

Спокойно се живее без пари ,но все някога човек огладява.

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

Човека си е сложил маска дори ,спазва всички санитарни изисквания докато прави пица ,нищо вече не е това което беше.

Спокойно се живее без пари ,но все някога човек огладява.

Защо всички млъкнаха за Испания. Окупацията на марокански скакалци все още си е там. Кога ще махнат скакалците.🤔

преди 9 часа, Miusuka написа:

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Защо всички млъкнаха за Испания. Окупацията на марокански скакалци все още си е там. Кога ще махнат скакалците.🤔

Испанците протестират ,но когато е такава политиката на ЕС ще свикват с мигрантите. В Германия свикнаха с арабите и сирииците.

Добра утрин и честити празници на Главиница, Суворово, Съединение, Сопот, Ветово, с.Борово и на учителите в Индия.

За скорпионите: "... В личните отношения не разчитайте само на предположения – задайте директно въпроса, който ви интересува. Интуицията е силна, но фактите остават важни."

демек нешо такова...

- Имаш прекрасно чувство за хумор, очарователна усмивка и изобщо си изключително красива...
- Ти май искаш да ме чукaш?
- И умна!

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Испанците протестират ,но когато е такава политиката на ЕС ще свикват с мигрантите. В Германия свикнаха с арабите и сирииците.

Четох, че влязъл в дома марокански скакалец неканен в дома на една жена от Испания и жената го елиминирала. И сега жената е в затвора. Скакалецът искал да насили жената.

https://www.moroccoworldnews.com/2026/09/337077/ceuta-police-arrest-woman-after-she-allegedly-stabs-moroccan-migrant/

преди 21 минути, AAUUXX написа:

Берлин е най-гадният европейски град в цяла Европа. Даже София блести пред Берлин. Все още. Такава кочина няма никъде в Европа.

преди 10 часа, Звяра! написа:

Къде се пишеш барабар Петко с мъжете.

преди 9 часа, NewRedDragon написа:

Тотал щета си. Дано не замърсяваш природата още дълго време

Като те гледам ще я замърсявам явно повече време от тебе.

300 щатски долара са 500 млн ирански риали пари. 😔 Истинската война. Един айфон е 2000 щатски долара. В ирански пари? 2 млрд. Познат сценарий през 90те и в България.

dasinflationsgeldwirdimwahrstensinnedesw

Отново попадение на качествено AI произведение, с което аз вече събудих съседите и съседките. Едно време за да се сдобия с качествен запис трябваше да обоколя из квартала приятелите с дек, имах тогава kenwood kx 7030 който беше сравнително евтин 600 марки ,но записваше страхотно ,а на метал касети достигаше честотна лента на CD Audio, но струваха скъпо. След него последваха още десетина дека от различен клас и марка в общ план бях стигнал почти ди банкрут зареди тази си мания.Сега всичко е по лесно ,музиката я прави AI и не се налага да обикалям за да я запиша, нито да инвестирам в записващи машини.

преди 17 часа, Teemo v. X написа:

Махнете го форума. Те така живеят. Първата мисъл и е Путин.

Влезе в магазина - Путин вдигнал цените. Накрая избере салам - Путин е сложил някой грип. Давам на един програма която твърди че му трябва - ти си руски шпионин.

Интересно като умре Путин, кой ще е твоят идол? 🤫

преди 9 минути, Ivobos написа:

Интересно като умре Путин, кой ще е твоят идол? 🤫

Кой казва ,че ще умре някога ? Ами ако го клонират ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.