Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Прави ли ви впечатление, че днешния интериор навсякъде е бяло, черно, сиво. Къде изчезнаха цветовете от 80те?🤔

80s-Interior-Design-bold-color-9282024.j

Открих достоен заместник на хонора Realme 16 pro+

Който е с впечатляващи 4608Hz PWM и 144hz опресняване.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 33 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Не ти разбирам шегите, булдак. Явно не си изтрезнял.

твърде си трезвена значи

Баси бях запланувал за днес да си направя профилактика на щайгата и май май няма да свърша нищо ама знае ли се де.

Преди малко се прибрах щото бях малко, на вънка и си обърнах няколко чая айде няма да казвам, колко са да не вземе някой да ме уручаса или да ми завиди. Докато бях на вънка си хапнах добре кат за обяд прибрах се в къщи и ометох половин тава мусака и няколко кютфаци още топли та сега ми е едно мани мани ем ми пари ем му се спи ем не и тоя мързел дето ме налегна.shock11

преди 47 минути, AAUUXX написа:

Открих достоен заместник на хонора Realme 16 pro+

Който е с впечатляващи 4608Hz PWM и 144hz опресняване.

Realme каква фирма е това? Не съм ги чувал.

преди 1 час, Megumi написа:

Точно в тази Стефани Разсолков нищо нормално няма.

Привет! Къде се загуби толкова време? Как е бебчо? 😃

преди 7 минути, Greta NX написа:

Привет! Къде се загуби толкова време? Как е бебчо? 😃

Здравей!

Много други задачи ме чакаха, пътувания, ремонти, не отделях много време за интернет.

Той е много добре. Както и аз. 🤪

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Realme каква фирма е това? Не съм ги чувал.

BBK го произвежда ,също както oppo китайците създават различни брандове за да имитират голям избор.

Леле има големи идиоти. Живеят в страх и постоянно им се привижда Путин и руски шпиони.

преди 4 минути, Teemo v. X написа:

Леле има големи идиоти. Живеят в страх и постоянно им се привижда Путин и руски шпиони.

Цяла политическа ниша се крепи на тях.

преди 11 минути, Teemo v. X написа:

от другата страна им се привиждат азовци и Зеленски...

кой прав, кой крив не знам

добре, че не членувам в секти

преди 15 минути, buldak написа:

от другата страна им се привиждат азовци и Зеленски...

кой прав, кой крив не знам

добре, че не членувам в секти

Това не е вярно.

Махнете го форума. Те така живеят. Първата мисъл и е Путин.

Влезе в магазина - Путин вдигнал цените. Накрая избере салам - Путин е сложил някой грип. Давам на един програма която твърди че му трябва - ти си руски шпионин.

Баси бях задремал и преди половин час се събудих и как отворих очи помислих че е сутрин а то било 18 без нещо си и като за капак до мен зяпам котката Мончо щото племенниците са ми на гости и домъкнали с тях хайванина.

Добре че поне кучето не е с тях и откакто се събудих още немога да се разсъня ама чай ъъъъ смятам да го прескоча тази вечер ама не се знае ако ожаднея.shock11

Булдак - занимаването с глупости, е основна движеща сила. Поне в моите среди. Така се разтоварваш, от проекти...

Днес съм направил три уебсайта за приятели. За нула евра... Подарък.

И понеже ми дойде в повече, сътворих - https://www.youtube.com/watch?v=oQlI3WoKXcg

Преди малко ходих да пазарувам и на касата осъзнах, че съм си забравила портфейла. Върнах се до къщи да го взема.

Каква полза да ходя с предпоследен модел Samsung S в чантата, като не съм си вкарала картите в Samsung Pay... примитивна работа. 🤦‍♀️

преди 3 минути, Greta NX написа:

Преди малко ходих да пазарувам и на касата осъзнах, че съм си забравила портфейла. Върнах се до къщи да го взема.

Каква полза да ходя с предпоследен модел Samsung S в чантата, като не съм си вкарала картите в Samsung Pay... примитивна работа. 🤦‍♀️

Нещо не съм фен на този тип плащания - имам впредвид с телефона.... Кеша си е кеш. Дори тук (Монца, Италия) в бара и ресторанта на къмпинга приемат само кеш! Е има банкомати няколко, де....

ПС: Нещо се сбърка времето, бе......в момента все още е над 30 градуса.....

преди 22 минути, NewRedDragon написа:

Нещо не съм фен на този тип плащания - имам впредвид с телефона.... Кеша си е кеш. Дори тук (Монца, Италия) в бара и ресторанта на къмпинга приемат само кеш! Е има банкомати няколко, де....

И аз не съм фен на плащанията с телефона, предпочитам с карта. "Plastic money". Но можех да си спестя една разходка, ако ползвах Samsung Pay, все пак.

Редактирано от Greta NX (преглед на промените)

Забърках си едни яйца (5 бр) с чоризо.....комшиите по каравана /римляни/ ги ометоха за 10 мин.... Пратих ги до града за още 15 бр и чоризо )

Дано сме се разбрали правилно, че тук (както винаги в Италия) сме "lost in translation" 🍻

May be an image of text

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Да, ама днес или тия дни са приели цифровото евро. Въпрос на време е да забранят кеша.

преди 5 минути, Miusuka написа:

May be an image of text

Да, ама днес или тия дни са приели цифровото евро. Въпрос на време е да забранят кеша.

Съвсем нормално е кеша да отпадне скоро. Аз говоря за транзакции през app.... Имам си карти, стандартни.

А що се отнася до бара и ресторанта тук, пак е нормално да искат кеш само. В чте дни на състезанията се изсипват изведнъж по стотина хиляди човека и клетките клякат. А и това са временми онекти - обикновено от понеделник до неделя.

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Съвсем нормално е кеша да отпадне скоро. Аз говоря за транзакции през app.... Имам си карти, стандартни.

А що се отнася до бара и ресторанта тук, пак е нормално да искат кеш само. В чте дни на състезанията се изсипват изведнъж по стотина хиляди човека и клетките клякат. А и това са временми онекти - обикновено от понеделник до неделя.

Това е проблема че ако кеша го махнат и станат проблеми с телефони, карти и автомати и да видим тогава какво ще се прави. Да имаш пари, а да не можеш да си купиш една баничка...

@АСПЕКТ Какво става у вас бре? Чувам че Мерц бил пред оставка.

преди 9 минути, Miusuka написа:

Това е проблема че ако кеша го махнат и станат проблеми с телефони, карти и автомати и да видим тогава какво ще се прави. Да имаш пари, а да не можеш да си купиш една баничка...

Пълната зависимост от дигиталното е пълна глупост, една малка авария ,дори и обикновен бъг може да остави маса хора без елементарни възможности.
Спомни си авариата на тока в Испания и Португалия миналата ли година беше, ся си помисли ако случайно парите на тия хора беха само дигитални.
Обаче предвид факта какви дебили ни управляват цяла Европа ич нищо не може вече да учуди.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Пълната зависимост от дигиталното е пълна глупост, една малка авария ,дори и обикновен бъг може да остави маса хора без елементарни възможности.
Спомни си авариата на тока в Испания и Португалия миналата ли година беше, ся си помисли ако случайно парите на тия хора беха само дигитални.
Обаче предвид факта какви дебили ни управляват цяла Европа ич нищо не може вече да учуди.

А представяш ли си с тия изкуствени интелекти какви нови хакерски професии ще възникнат. Как виртуално ще си добавят пари към сметките. На всяко действие има обратно противодействие.

преди 15 минути, Miusuka написа:

Има разработен механизъм с лпкални бекъп посредници. Е, ще платиш 20 30 процента повече, ама кво ти пука

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.