Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 12 минути, Greta NX написа:

Аз се присъединявам към питането.

Ние като напуснахме България, тая мода още я нямаше. Преди няколко години ми направи впечатление, че българските водещи и участници от мъжки пол в разни риалити предавания и подкасти, всички са с бради. Някои са поддържани, други - не, но важното е да има някаква растителност по лицето. Не харесвам този тренд.

Тази мода се появи след миграцията на сириици към Европа ,явно са харесали европейците този тип бради от хората които идват от близкия изток.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Тази мода се появи след миграцията на сириици към Европа ,явно са харесали европейците този тип бради от хората които идват от близкия изток.

А идващите от Далечния изток?

Аз си мисля че тая мода се появи от хамериканците и нашита братя джагали копират на воля и всеки втори манго си мисли и внушава че е турчин.

Ама то е лесно да зяпа някой турски сериал и да си мисли че и той е такъв.

Айде аз си допушвам цигарата и се залавям за работа.

преди 34 минути, vlado1985 написа:

Баси до сега спах и още немога да се разсъня.

Ама и снощи както си зяпах и се чудех, кой филм да си пусна да гледам гледам, на масата пред мен се разкарват 2 паяка един върху друг идваха от кутията на компа мамицата им. И както се разкарваха гледам тоя паяк отдолу едвам ходи и какво се зазяпах по добре гледам ааааа той накуцвал.

Единия крак задния десен последния го изперил на горе все едно е направил шприц а другия паяк отгоре само се вози на аванта и си опъва краката.😁

Брат, сигурен ли си, че това... изпереното нагоре е било крак, а не нешо... такова... за шприцоване. И изобщо не ми ги фали с тия крака! Ко немат мустаци, бем ти краката.

преди 4 часа, Звяра! написа:

Това нямаше как да се случи при бай Тошо, но не ви пречи пак да биете тъпана, колко зле сме били по време на соца. А пусни си детето сега да ходи на училище само от 1-ви клас и да се прибира самостоятелно! Или вместо да се веселиш в дискотеката, погледа ти да е постоянно в чашата ти на масата, да не вземе някой нещо да ти сложи. Виновните са ясни - комунистите и Путин...

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

Издаваш се. Това трябва да го кажеш за някоя жена. 😄

Турско-български. Той има и българско гражданство и казва, че баба му е българка.

Жените нямат мустаци. Защо да го кажа на някоя жена?

преди 1 час, nickolaycho написа:

Ще помоля да ми обясните като на селянин-пенсионер, защо небръснатите мъже в последно време са символ на мъжественост? Всички приличат на талибани или с редки косъмчета като зло куче по та...ците....

ТОВА не е обяснение!

Имам предвид реакцията Ви....

Какво има да обяснявам? Въпрос на вкус.

преди 48 минути, AAUUXX написа:

Българите винаги са имали мустаци. Явно заради европейците, после стават метросексуални и се бръснат. Обезкосмяват. Кола маска.

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

Ти не питаш мен, аз харесвам корейците без брада и Рики Мартин без брада.

GettyImages-2256552459.jpg?mt=1770191033

Така не го харесваш?🤔

преди 3 часа, Teemo v. X написа:

SL65 AMG v12 - сиеебасимайкаси и животно.

Сети ме за CLS-а и фиша за пеесе еврака. Беше готино. Особено, кaкто май и тогава отбелязах, на чужд гръб.

на 16.07.2026 г. в 15:52, Teemo v. X написа:

Карам си тротинетката и ме спират куките. лична карта - ето я.

-Ми, сега фиш 25 евро.

- Защо?

- Имаме акция, за без каска.

-Стига де, аз съм инвалид с 200 евро пенсия

- Разбирам ви господине... Много съжалявам

- Ама ще ми вземеш 25 евра

- Е, ще ти взема

- Камерата те е заснела, нищо не можем да направим

- Кога и къде я обявихте тази акция ? Утре може да направите и акция срещу къси, черни гащи или изрязани потници.

- Е, можем - ама няма. хахахаахаахахах

Другия дето пишеше вътре, излизиза и ме гледа и вика - не знам какъв инвалид си и какви 200 евро, с този CLS 500... И ми дава още един фиш с 50 евра за превишена, от миналата година.

преди 3 минути, инж. lebel написа:

Сети ме за CLS-а и фиша за пеесе еврака. Беше готино. Особено, кaкто май и тогава отбелязах, на чужд гръб.

Вече уточнихме - ЕВРО е само в среден род, единствено число!!!

не знам котета ама ме кефи

по-зелен град не бях виждал в БГ

beer

на 16.07.2026 г. в 15:52, Teemo v. X написа:

Карам си тротинетката и ме спират куките.

Преди време мойта щерка я бяха спрели за превишена скорост... с колело (волоцупед) - 70km/h

преди 23 минути, nickolaycho написа:

Като гражданин-пенсионер на "селянин-пенсионер" ти редим ("в учтива форма", на чист френски) - же не ме итересе па!

преди 29 минути, цър-вул написа:

Преди време мойта щерка я бяха спрели за превишена скорост... с колело (волоцупед) - 70km/h

А едно време си карахме колело без да ни спират ,даже бях сменил задния венец на балканчето ,а за модефикации сега сигурно щяха да ми спрат колелото от движение.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

А едно време си карахме колело без да ни спират ,даже бях сменил задния венец на балканчето ,а за модефикации сега сигурно щяха да ми спрат колелото от движение.

демокрацията и Зеленски са виновни hush

Мaмка му, мислех, вместо "на чист френски" да напиша "на езика на любовта" и... и добре че не го написах, че с тая реакция на @nickolaycho , се некой щеше да изока "земете си стая!... ко имате мустаци, разбира се".

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Това нямаше как да се случи при бай Тошо, но не ви пречи пак да биете тъпана, колко зле сме били по време на соца. А пусни си детето сега да ходи на училище само от 1-ви клас и да се прибира самостоятелно! Или вместо да се веселиш в дискотеката, погледа ти да е постоянно в чашата ти на масата, да не вземе някой нещо да ти сложи. Виновните са ясни - комунистите и Путин...

Така е!

Прав си!

Аз също много се възмутих от репортажа!

Не знам кой е виновен, но е възмутително, ужасяващо, че това се случва!

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

преди 3 часа, инж. lebel написа:

Брат, сигурен ли си, че това... изпереното нагоре е било крак, а не нешо... такова... за шприцоване. И изобщо не ми ги фали с тия крака! Ко немат мустаци, бем ти краката.

Като се замисля може да са били пияни тея гадове.

Снощи се зарекох че може, да не пия и да изкарам на сухо вечерта, ама не се сдържах и взех че се изкуших обърнах си няколко биберона и кат съм задремал на масата видях че имаше малко текнало от чая ми пяна. Ама то кат спа чакай да видя и тея залутани паяци дет се разкарват кат хахави колко му е да са си сръбнали от чая ми и затова да са контузени и единия да се вози върху другия на аванта.😁

преди 2 часа, nickolaycho написа:

И кой е измислил тая тъпотия?

Да имаш много евраци, а да казваш еднакво и едно евро и много евро. Тъпо.

Все едно да кажеш - имам един шлифер и имам много шлифер.

преди 21 минути, Звяра! написа:

Така е!

Прав си!

Аз също много се възмутих от репортажа!

Не знам кой е виновен, но е възмутително, ужасяващо, че това се случва!

откакто въведоха еврото русоробите започнаха и да се дрогират от мъка speak

преди 1 час, buldak написа:

откакто въведоха еврото русоробите започнаха и да се дрогират от мъка speak

Скапан съм...... (

Не ме бива вече.... , трябва да се държа, но губя желание....

Одъртявам, колкото и да не ми се иска!

Спорт не помага, дори започва много да тежи..... фак.

преди 16 минути, Звяра! написа:

Скапан съм...... (

Не ме бива вече.... , трябва да се държа, но губя желание....

Одъртявам, колкото и да не ми се иска!

Спорт не помага, дори започва много да тежи..... фак.

за какво става въпрос не разбрах

преди 1 час, buldak написа:

за какво става въпрос не разбрах

Ти ли си Волен? 😡

Това започва да не ми харесва, да знаеш!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.