Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 14 минути, Звяра! написа:

Рускините са много палави и ненаситни!

Също са и бедни, искат джоба да пълен!

По добре германка, те поне са заможни.

Полякиня също става, но и те нямат кинти...

Македонския език е същия като нашия ве!

Кво ши му учиш?

Границите са отворени вече 20 години и все още старата пропаганда. Къде си виждал немкиня богата? Циции, мизерници. Не си сменят гащите 2 седмици. Не знаят да готвят и се тъпчат с вурст и сурова кайма със суров лук. Хубаво, че бяха италианците да знаят какво е паста. Единственото изпитание в кухнята на немкинята е да свари макарони. И да ги полее с маргарин. И сирене КИРИ.

webp

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 минути, AAUUXX написа:

С кого ке се пуцаме бре войводо ?

Ще се намери с кого.

Нали знаеш... знаеш, знаеш, нали си офицер (поне така беше писал) от запаса... макар и маскиран като божа кравичка:

Оптимистите учат английски, песимистите - китайски, а реалистите - АК-47.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Границите са отворени вече 20 години и все още старата пропаганда. Къде си виждал немкиня богата? Циции, мизерници. Не си сменят гащите 2 седмици.

Но пък могат да носят по 10 халби с една ръка което е плюс.

току-що, AAUUXX написа:

Но пък могат да носят по 10 халби с една ръка което е плюс.

И да ги глътнат наведнъж. Ходят пияни и със смъкнати гащи.

Come On Reaction GIF by Bayerischer Rundfunk

преди 8 минути, инж. lebel написа:

Учете устройство на AK-47 (АК, АКС, АКМ, АКМС, АКМН, АКМСН, АКМСУ).

В казармата го разглабях много бързо. Командира в учебния център беше рекордьор, по спомен за 7 секунди.

Механиката му е супер елементарна, затвор с газово бутало и това е. Когато загрее цевта е невъзможно да уцелиш мишена.

Макаровия пистолет е същата работа, дори започва да плюе куршума на два метра, а да не казвам, че ако го хванеш както си трябва ти защипва кожата между палеца и показалеца.

току-що, инж. lebel написа:

Ще се намери с кого.

Нали знаеш... знаеш, знаеш, нали си офицер (поне така беше писал) от запаса... макар и маскиран като божа кравичка:

Оптимистите учат английски, песимистите - китайски, а реалистите - АК-47.

Аз не харесвам войната ,правте любов не война.

преди 24 минути, Звяра! написа:

Който иска да има другарче германка?

Ще му разрешат ли да си пише с нея?

Те си разменят партньорите с непознат в бара и прави секс, докато партньорът или там как се води си пие биричка до нея. Ти ще разреши ли? Що за въпрос?

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Границите са отворени вече 20 години и все още старата пропаганда. Къде си виждал немкиня богата? Циции, мизерници. Не си сменят гащите 2 седмици. Не знаят да готвят и се тъпчат с вурст и сурова кайма със суров лук. Хубаво, че бяха италианците да знаят какво е паста. Единственото изпитание в кухнята на немкинята е да свари макарони. И да ги полее с маргарин. И сирене КИРИ.

webp

Това е защото не са яли кифтета и кебапчета с таратол! ;)

преди 19 часа, nickolaycho написа:

Първо - държа на учтива форма на общуване! Второ - ако ми покажете кореец с брада....

Тогава не общувай с мен. Аз във форум на "вие" няма да говоря. Още повече на човек с умалително име като никнейм. Мислех си, че е 12- -годишен пубер.

Какво има да избират AfD печелят. 45 процента.

Ето победителят с неговата си приятелка.

siegmund-wahllokal-100.webp?width=840

преди 1 минута, Звяра! написа:

В казармата го разглабях много бързо. Командира в учебния център беше рекордьор, по спомен за 7 секунди.

Механиката му е супер елементарна, затвор с газово бутало и това е. Когато загрее цевта е невъзможно да уцелиш мишена.

Макаровия пистолет е същата работа, дори започва да плюе куршума на два метра, а да не казвам, че ако го хванеш както си трябва ти защипва кожата между палеца и показалеца.

И винаги можеш да извадиш черно (поне докато има оксидация) от газовото отверстие.

А гой-та разяжда раните.

Абе... добър си е

току-що, АСПЕКТ написа:

Какво има да избират AfD печелят. 45 процента.

Ето победителят с неговата си приятелка.

siegmund-wahllokal-100.webp?width=840

Мясат на комунисти!

Смеят се като комунисти!

Това означава ли, че са ....?

преди 1 минута, buldak написа:

бой с пенсионер vs тротинеткаджия от последните само няколко часа!

https://www.facebook.com/reel/4392048377714995

Не си с униформа, кел.еш! Малко му боя. Аз бих му хвърлил каската и тротинетка.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Те си разменят партньорите с непознат в бара и прави секс, докато партньорът или там как се води си пие биричка до нея. Ти ще разреши ли? Що за въпрос?

След десет бири на бирфеста на кого ще му пука кой с кого е там гадже ?

преди 2 минути, Звяра! написа:

Мясат на комунисти!

Смеят се като комунисти!

Това означава ли, че са ....?

Mutzurwahrheit90 тиктокър затова е известен и печели.

преди 4 минути, buldak написа:

бой с пенсионер vs тротинеткаджия от последните само няколко часа!

https://www.facebook.com/reel/4392048377714995

Децата (някой) нямат възпитание ,нямат уважение към по възрастните.

току-що, AAUUXX написа:

Децата (някой) нямат възпитание ,нямат уважение към по възрастните.

Поколение Алфа нямат естествен интелект, а техния мозък е извън тялото и го носят под формата на телефона. Телефонът мисли, вместо тях и взема вместо тях решенията. Заради липсата на естествен интелект, ползват изкуствен интелект. И оттам изкуствени гърди, устни, тяло.

преди 6 минути, инж. lebel написа:

И винаги можеш да извадиш черно (поне докато има оксидация) от газовото отверстие.

А гой-та разяжда раните.

Абе... добър си е

На едно момче му дадоха автомат с крива цев. Това го забеляза след два дни и се страхуваше да каже на командира за да не го обвинят, че той е изкривил цевта. Така си го издаде пак с крива цев...

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Поколение Алфа нямат естествен интелект, а техния мозък е извън тялото и го носят под формата на телефона. Телефонът мисли, вместо тях и взема вместо тях решенията. Заради липсата на естествен интелект, ползват изкуствен интелект. И оттам изкуствени гърди, устни, тяло.

като се сбиха се почувствах жив...

откога не съм се бил, има хора напоследък, които са за бой

преди 14 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Тогава не общувай с мен. Аз във форум на "вие" няма да говоря. Още повече на човек с умалително име като никнейм. Мислех си, че е 12- -годишен пубер.

Решението е Ваше! Аз съм един седемдесет годишен изкуфял дъртак....

1771751753078?e=2147483647&v=beta&t=EYQY

Защото така си е залепил камерите на най-сигурният телефон. Айфон? Министър председателят на Израел??🤔

едит:

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Аз не харесвам войната ,правте любов не война.

- Странно, но я где-то уже вас видел.
- Ничего странного, я там часто бываю.

Правил съм много глупости, но решението ми да огранича гастролите си в темата(ите) за войната(ите) се оказа мъдро... щом в тях (въпросните теми) търсите, а може би и правите любов.

...и това ми пречи да Ви отговоря подобаващо относно Вашите задни части! Освен това не държа да общувам с Вас, тъй като това изобщо не ме обогатява....

Горното се отнася за Дебелогъзова....

преди 22 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Точно пък ти ли се намери да правиш забележка на някой за никнейма му?

Твоят е за пример! D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.