Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Флаш плеър като се деинсталира, какво трябва да инсталирам?

Featured Replies

преди 6 минути, RudeBoy написа:

Ползва, ама друг път :mad:  Като вляза в сайта, въобще не ме допуска до играта, което означава, че няма флаш:

къде е тоя линк
не можах да го видя
дайте да се пробвам с CENT

преди 5 минути, дpъндю написа:

дайте да се пробвам с CENT

Няма никакъв смисъл. @B-boy/StyLe/ обобщи положението в първия си пост. Които сайтове искат да продължат да работят, трябва да влязат "в час" или отпадат, и на тяхно място идват следващите.

преди 11 минути, RudeBoy написа:

На най-горния ред.

линкът ме препраща...иска ми регистрация
а инак си дава опция за флаш
1440335367_Bitmap.jpg.90b29b25d4ac69af59b1d6f27e1ae568.jpg

преди 1 минута, дpъндю написа:

линкът ме препраща...иска ми регистрация
а инак си дава опция за флаш

Което означава, че имаш инсталирана версията на Adobe Flash за Chrome.

преди 25 минути, Joss Bomon написа:

Няма никакъв смисъл. @B-boy/StyLe/ обобщи положението в първия си пост. Които сайтове искат да продължат да работят, трябва да влязат "в час" или отпадат, и на тяхно място идват следващите.

не знам следващата версия на CENT, дали ще има вграден флаш
а Edge, до колкото знам, и те са включили заместител на флаш

преди 7 минути, RudeBoy написа:

нямам
вграден в браузъра е

преди 5 минути, RudeBoy написа:

Само че, браузера му не е точно Chrome. За Хром последна версия флаша вече не работи.

преди 22 минути, RudeBoy написа:

Ами аз ползвам MS Edge и FF и при двата нямам заместител на flash и сайта се отвори. Според мен са мигрирали на друга платформа от самия сайт, а не че браузъра има вградена алтернатива на flash.

Отворих дори няколко страници, които са по принцип flash базирани и се отвориха и в двата ми браузъра. Видях, че единия сайт е мигрирал на RenPyWeb - който пак е HTML5 базиран плеър, а другия сайт явно и той използва ReactJS базирани скриптове, защото ми даде грешка в Mozilla - wasm instantiation failed! SecurityError: The operation is insecure. (но като спрях защитата от проследяването в Mozilla за страницата) и сайта си тръгна (интересното е, че не се наложи изключване на защитата от проследяването в Edge за да работи нормално - като и в двайа сайта, защитата е на средно ниво на защита).

Цитат

I'm getting this error in Firefox's Console: SecurityError: The operation is insecure and the guilty is HTML5 feature: window.history.pushState() when I try to load something with AJAX. It is supposed to load some data but Javascript stops executing on error.

Както и да е. Мисълта ми е, че може и сайта предоставен от @RudeBoy вече да ползва някаква форма на HTML5, защото при мен се отвори и в Лиско, а там със сигурност мога да кажа, че нямам plugun-a на Adobe Flash (нито имам такъв в самия Windows вече) и сайта си работеше (или поне стигна до там да ми иска регистрация). Не мога да стартирам игра за да кажа със сигурност.

преди 3 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Мисълта ми е, че може и сайта предоставен от @RudeBoy вече да ползва някаква форма на HTML5, защото при мен се отвори и в Лиско, а там със сигурност мога да кажа, че нямам plugun-a на Adobe Flash (нито имам такъв в самия Windows вече) и сайта си работеше (или поне стигна до там да ми иска регистрация). Не мога да стартирам игра за да кажа със сигурност.

Ами не. Нуждата от флаш се проявява точно като се отвори игра. Защото някои от игрите го искат, други - не.

Сайтът няма да мигрира на HTML5, намерили са друго решение. Разработили са приложение, което се инсталира на компютъра, и през което могат да се играят игрите, и явно то има някаква вградена форма на флаш. Обаче то не ме устройва, защото през него не мога да си настройвам големината на игралното поле.

преди 33 минути, дpъндю написа:

а Edge, до колкото знам, и те са включили заместител на флаш

оказа се, че EDGE, няма вграден флаш
току що инсталиран и пробван

1171327322_Bitmap.jpg.aaef9244f37f95a1d6f7f29601e233f6.jpg

преди 8 минути, RudeBoy написа:

Ами не. Нуждата от флаш се проявява точно като се отвори игра. Защото някои от игрите го искат, други - не.

Ами, както казах нямаше как да потвърдя, защото ми иска регистрация, но ти нали каза на @дpъндю че това означава, че има заместител на флаша. Затова отговарям, че явно не е така, защото аз нямам флаш и затова изразих съмнение, че те използват алтернатива (а не, че браузъра има алтернатива на флаша). Както и да е. Ще мине време докато се адаптират нещата.

преди 2 часа, svetlana1964 написа:

Не искам да сменям браузъра Гугъл хром. Там има приставка https://chrome.google.com/webstore/search/HTML5?utm_source=chrome-ntp-icon . Ако деинсталирам Адобе флаш плеъра с тази приставка ще мога ли да гледам видео?

Ами честно казано не знам.http://livetv.sx/bg/allupcomingsports/4/

https://www.vbox7.com/,https://www.youtube.com/

Предвид написаното,че си с Win 7 и неактуализиран браузър,НЕ ти препоръчвам да влизаш в livetv.ru,без "необходимите защити" . Направих произволен тест и като  видях "цветомузиката" в моя браузър- несигурна възка на сайта и т.н. Направо си е разграден двор и без добавки,предполагам са реклами,pop-up прозорци и всевъзможни банери отвсякъде. Имаче видео стриймовете са два варианта: 1.web player (HTML5)- транспорт стрихм (.ts) ,mp2 .(горните) . 2. Предлагат и гледане с AceStream player (p2p ,ako има инсталиран допълнително). НЯМА потоци,изискващи flash. Снимка от пробата е с работеш HTML5 web player.

Screenshot_2021-01-05_19-34-16.png.ea3b1b3cb2fa78351e4e9c631189a854.png

пп Това е от мен ,като ИНФО!  Хубава вечер.

• Автор
преди 5 минути, ,,,, написа:

Предвид написаното,че си с Win 7 и неактуализиран браузър,НЕ ти препоръчвам да влизаш в livetv.ru,без "необходимите защити" . Направих произволен тест и като  видях "цветомузиката" в моя браузър- несигурна възка на сайта и т.н. Направо си е разграден двор и без добавки,предполагам са реклами,pop-up прозорци и всевъзможни банери отвсякъде. Имаче видео стриймовете са два варианта: 1.web player (HTML5)- транспорт стрихм (.ts) ,mp2 .(горните) . 2. Предлагат и гледане с AceStream player (p2p ,ako има инсталиран допълнително). НЯМА потоци,изискващи flash. Снимка от пробата е с работеш HTML5 web player.

Screenshot_2021-01-05_19-34-16.png.ea3b1b3cb2fa78351e4e9c631189a854.png

пп Това е от мен ,като ИНФО!  Хубава вечер.

HTML5 го имам к?ато приставка в гугъл хром. Да го добавя ли?

току-що, ,,,, написа:

НЯМА потоци,изискващи flash. Снимка от пробата е с работеш HTML5 web player.

Няма ама има. На мен лично откакто махнах Flash-a един линк не ми се отваря в LiveTV в нито един браузър. А и на самия сайт си пише:

Цитат

These links can be viewed in any up-to-date browser. Sometimes the flash plugin is required.

преди 14 минути, ,,,, написа:

Предвид написаното,че си с Win 7 и неактуализиран браузър,НЕ ти препоръчвам да влизаш в livetv.ru,без "необходимите защити" . Направих произволен тест и като  видях "цветомузиката" в моя браузър- несигурна възка на сайта и т.н. Направо си е разграден двор и без добавки,предполагам са реклами,pop-up прозорци и всевъзможни банери отвсякъде.

Нормално, сайта се определя като Warez от доста DNS провайдъри. Ето как се третира от Neustar DNS: (преди мисля, че се засичаше и от Quad9, но вече не се засича от него):

Image-150.png

преди 1 час, svetlana1964 написа:

HTML5 го имам к?ато приставка в гугъл хром. Да го добавя ли?

Правиш си тест за HTML5 video на различни формати. Ако ти вървят клипчетата с "водопада",всичко е точно. Тъкмо ще видиш и какво ти поддържа браузъра като HTML5 различни по формат потоци.

https://tekeye.uk/html/html5-video-test-page

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Няма ама има. На мен лично откакто махнах Flash-a един линк не ми се отваря в LiveTV в нито един браузър.

Досега тествах произволни live стриймове.Всичко работи(различен битстрийм) и не попаднах на flash съдържание. Дори и ID-тата на Acestream се отварят с Acestream player(имам го инсталиран).Ако желаеш сподели линк със съдържание,което НЕ ти се отваря,да хвърля едно око.

пп Flash не ползвам от доста време и НЯМАМ нито на машинката,нито браузъра( Firefox 84 /64bit)-flash plug-in към него.

преди 16 минути, ,,,, написа:

Правиш си тест за HTML5 video на различни формати. Ако ти вървят клипчетата с "водопада",всичко е точно. Тъкмо ще видиш и какво ти поддържа браузъра като HTML5 различни по формат потоци.

Досега тествах произволни live стриймове.Всичко работи(различен битстрийм) и не попаднах на flash съдържание. Дори и ID-тата на Acestream се отварят с Acestream player(имам го инсталиран).Ако желаеш сподели линк със съдържание,което НЕ ти се отваря,да хвърля едно око.

пп Flash не ползвам от доста време и НЯМАМ нито на машинката,нито браузъра( Firefox 84 /64bit)-flash plug-in към него.

Ами доста са....Мача на Тoтнъм се отваря, но да речем тези не: (а такива са болшниството от линкове). И аз съм с 8.1 x64 и нямам никакъв флаш никъде.

http://livetv.sx/bg/eventinfo/1019351_atp_tour_delray_beach/

http://livetv.sx/bg/eventinfo/1018930_champions_league/

преди 28 минути, B-boy/StyLe/ написа:

нямам никакъв флаш никъде.

експерименти правиш ли?

https://ruffle.rs/#what-is-ruffle

преди 13 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Ами доста са....Мача на Тoтнъм се отваря, но да речем тези не:

Да, мача се отвори на първа връзка, а на билярда изобщо няма видео поток.Сигурно се стрийма от някой китайски сървър,който не става за нас,предвид лентата ,която стои. НЯМА работещ стрийм-поне за сайта livetv. Иначе проксита и места има,откъдето да се намери.

Spoiler

Screenshot_2021-01-05_21-47-12.png.f5a708b48d42e7fcac0877b5ba5a78eb.png

Screenshot_2021-01-05_21-48-45.png.7f348d5a67ae1d319576e0023b3d49cb.png

Screenshot_2021-01-05_21-59-59.png.d91615957f1a37350cb02782bd860799.png

• Автор
преди 49 минути, ,,,, написа:

Сега всичко ми се отваря, но имам инсталираан флаш плеър. Проблема е, че няма да го подържат вече и се препоръчва да се деинсталира

преди 8 минути, svetlana1964 написа:

Сега всичко ми се отваря, но имам инсталираан флаш плеър. Проблема е, че няма да го подържат вече и се препоръчва да се деинсталира

Всички клипчета от теста ми се отварят

преди 36 минути, дpъндю написа:

експерименти правиш ли?

https://ruffle.rs/#what-is-ruffle

с това флаш игрите работят ама онлайн флаш телевизията не работи

• Автор
преди 2 минути, дpъндю написа:

с това флаш игрите работят ама онлайн флаш телевизията не работи

Не ме интересуват игрите, а ТВ, филми, спорт

преди 26 минути, svetlana1964 написа:

Всички клипчета от теста ми се отварят

Супер(намаш проблем с HTML5).Засега си изключи флаша от настройките на браузъра(няма да пречи)

Spoiler

How to Unblock Adobe Flash Player in Google Chrome

Ако все пак попаднеш на сайт с флаш съдържание,браузъра ще те пита да го активираш. Постепено във времето ще спрат и сайтовете,които са го ползвали,мигрирайки на HTML5. Запази си го още известно време и накрая като съвсем НЕ работи никъде,чак тогава можеш да го премахнеш.

пп Хубаво и да помислиш и за по-съвременна и поддържаща операционна система. Тази 7-ца ще ти работи,но откъм защита ще и е слабото място. Това е.

преди 11 минути, svetlana1964 написа:

Не ме интересуват игрите, а ТВ, филми, спорт

ами аз не те карам да го инсталираш
просто давам инфо на съфорумците
при опит да пусна флаш телевизия с това разширение за браузър, дава една камара грешки

преди 14 часа, ,,,, написа:

Тази 7-ца ще ти работи,но откъм защита ще и е слабото място.

Който разчита на запушени дупки в ОС, може /ако иска/ да се притеснява. Има куп АВ инструменти за защита, и ОС е последната грижа за сигурността. Да не подхващаме темата с броя на сферите в които се използва още дори ХР... Така или иначе, 100% защита никой не може да гарантира. Който има притеснения, търси и намира начини да ограничи до минимум възможностите за компрометиране на сигурността.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.