Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Бележки" от Фейсбук

Препоръчан отговор

липсват

От/в профила ми до ... август месец миналата година, защото тогава видях, че съм си обновила една, която съм си я сложила, но сега и към този момент ги няма.

А бяха доста, и важни за мен предимно.  Не знам и как и към кого да се обърна, ако има някакъв "бек" на такава информация, която няма как просто да я изтрият без мое разрешение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Когато човек има някъде важна информация, сам си прави "бек" на нея. 

Не знам FB да са поели ангажимент да ти пазят "бележки"-те. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Maleficient написа:

липсват

От/в профила ми до ... август месец миналата година, защото тогава видях, че съм си обновила една, която съм си я сложила, но сега и към този момент ги няма.

А бяха доста, и важни за мен предимно.  Не знам и как и към кого да се обърна, ако има някакъв "бек" на такава информация, която няма как просто да я изтрият без мое разрешение.

Аре още един се филмира и си мисли, че е над Фейсбук. Хора, вие сериозно се поболявате! За милионен път трябва да ви се повтаря, мисля да направя страничка специално за вас, понеже сте излежали затвора и сте проспали всички трикове и издевателства над вас... като сте влезли в монополито ще го играете, няма мрън, няма дрън! Фейсбук отдавна предупреди всеки потребител, още преди два три месеца, преди да смени облика,че бележките ще бъдат премахнати, повече няма да имате бележки и няма да правите бележки. Не ви трябва тази екстра. Но ви трябва Фейсбук! :giggle1: 
А сега какво ще почерпиш, задето те светнах по тази точка? Как ще се отблагодариш? Най-малкото трябва да отметнеш отговора ми като решение. :) Утре очаквам следващия казус с проблемите, ако не ме уважиш няма да ти помагам повече. Защото има още мноооого много тънкости, за които не знаеш. Достатъчно си поиграхте, време е да намалите темпото. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, VeeeSeLa написа:

- Там трябва да са.

И като намери старата дейност с бележките какво ще ги прави? :lighter: Да си избърше... по челото ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, VeeeSeLa написа:

"А бяха доста, и важни за мен предимно."

Ще си ги напише пак! Копирането не е чуждо на никого! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, VeeeSeLa написа:

Провери в Настройки и поверителност/Настройки/Вашата информация във Facebook/Осъществете достъп до информацията си/Публикации - Там трябва да са.

хаха няма ги вече

голям кеф

по тоз повод някой да ме светне как да изтрия публикации от едикойси

форевър да ги няма, може ли

:curious-minion-2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, VeeeSeLa написа:

Как да ги няма. Моите всички са си там.

е убу

сигурно има опция за запазване

и аз тая ВАЖНА раута не съм я разбрала разбриш ли за което ми е през катрицата

още съм у потрес - бележките от фейса хаха

:lol6:

на какво му викате бележки на постове ли на кво ли

кажи как се изтриват стари на гадни твари публикации, бележки ли ко им вика тая

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, VeeeSeLa написа:

Провери в Настройки и поверителност/Настройки/Вашата информация във Facebook/Осъществете достъп до информацията си/Публикации - Там трябва да са.

Празно е.

Но, да, има го като "заглавие" и това е последователността от стъпки. Може би някога ми е искало нещо за потвърждаване или отказване, и аз съм избрала грешното.

Благодаря ти.

преди 13 часа, RudeBoy написа:

Когато човек има някъде важна информация, сам си прави "бек" на нея. 

Не знам FB да са поели ангажимент да ти пазят "бележки"-те. 

Не бих я определила като "важна" за човечеството, но и след като десет и повече години съм имала възможността да си пиша неща, които винаги са присъствали, и надявам се не са пречили на фейсбукадминистратори, е малко неприятно в един момент да установя, че е трябвало да си правя бекъп всяка вечер.

В този ред на мисли, се чудя, дали не може и как и къде да се пише на някого от "поддръжката" от ФБ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Maleficient написа:

Не бих я определила като "важна" за човечеството,

Че аз никога не съм имал предвид "за човечеството" :huh: . А лично за теб. 

И аз имам на харддиска си една купчина снимки, които за човечеството не представляват никакъв интерес, но за мен са си важни. Затова им имам бекъп на още две места. В случай, че в един момент хардът откаже да работи, да не се чудя как да ги възстановявам.

преди 1 час, Maleficient написа:

В този ред на мисли, се чудя, дали не може и как и къде да се пише на някого от "поддръжката" от ФБ?

На определен човек - няма как. Можеш да подадеш оплакване по общия ред, което ще бъде разгледано от ботовете, които се занимават с тези неща. Дори и в един момент това оплакване да стигне до жив човек, ти не можеш да определиш кога и до кого.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изумителна е способността на човек, който не желае да ти помогне, а просто ей така да напише нещо нещо.

Нещо ново  и интересно от последните минути. "Празно" е като влязох през лаптопа. Но сега влязох през телефон следвайки същите стъпки и бележките са си ми там.

Как да си ги прехвърля от телефона на компютъра? 

А относно възможността за съпорт, ето какво намерих

Как да се свържете с Facebook и да получите помощ, когато имате нужда? | PRFirm.bg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Maleficient написа:

Изумителна е способността на човек, който не желае да ти помогне, а просто ей така да напише нещо нещо.

Че кое му е изумителното?...

Виж, много по-изумително е как човек, който е напълнил форума с празни приказки, очаква всички да му решават проблемите, колкото и безсмислени и незначителни да са. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, RudeBoy написа:

Че кое му е изумителното?...

Виж, много по-изумително е как човек, който е напълнил форума с празни приказки, очаква всички да му решават проблемите, колкото и безсмислени и незначителни да са. 

Това, че имаш някаква причина да продължаваш да пишеш в тема без да си реално полезен с мненията си.

А най-изумително е, как решаваш какво аз очаквам, и очаквам ли въобще нещо, след като си пиша в тема като всички останали, без за това изрично да си поканен да отговаряш или да решаваш каквото и да е. Проблеми? може би имаш ти. 

преди 2 часа, VeeeSeLa написа:

Моля! При мен и през тела и през лаптопа са налични. Предполагам, че нямаш обновяване на ФБ на твоята машина. 

"обновяване" не знам какво значи, откакто "почерня" фона и на няколко пъти отгоре излизат съобщения, но не е пишело нещо изрично за данни и Бележки.

Няма логика на едното устройство да имам, а на другото не. ще погледна как е през таблета, защото от там вероятно ще мога да ги сваля, ако ги има.

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 часа, Бонбон с катран! написа:

А сега какво ще почерпиш, задето те светнах по тази точка? Как ще се отблагодариш? Най-малкото трябва да отметнеш отговора ми като решение. :) Утре очаквам следващия казус с проблемите, ако не ме уважиш няма да ти помагам повече.

Не те уважи. А на мен ми беше полезен отговорът ти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...