Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Амините на hardware.bg крият теми с добри оферти от купува/продава секцията,за да ги купят те с алт. акаунти

Featured Replies

преди 3 часа, A.com написа:

. В olx обаче има достатъчно наличности на най-разнообразни цени,

То хуу има ама дали ще му донесат това което е очаквал .На скоро имаше тема в форума за измамен потребител за видеокарта .

• Автор
преди 32 минути, A.com написа:

Ти, ако имаш възможност, били купил тази 1070ti за сумата от 400 лв?

1070ti не защото е 8ГБ и няма става за над 1080p резолюция скоро,1080ти за 700-800 ако е добър модел да,защото скоро няма да има карти на нормални цени.А да,1070ти продадена е вече....

преди 4 минути, adersa написа:

То хуу има ама дали ще му донесат това което е очаквал .На скоро имаше тема в форума за измамен потребител за видеокарта .

От това никой не е застрахован. :)

Гледай какво става тук:

Цитат

Видеокарти GTX 1060 3GB

95 лв.

Описание
Нови Видеокарти GTX 1060 3GB. Имам няколко броя. Работят без проблеми. Разпознават се като такива, но открихме, че не са реално 1060. Все пак са работещи и нови. Ако на някой му свършат работата да ми пише или да звънне. Предпочитам лично предаване за да видите, че всичко е наред.

• Автор
преди 14 минути, badr написа:

Вмъкнал си твоя отговор в цитат от моя пост.

Ами ти си с 10 поста в тоя форум и изведнъж тук стана удобното място за  подобна дискусия.Не мисля, че темата е в нарушение на правилата, но според мен има колизия на етични проблеми.

Не изглежда добре.Събрали се величия в единия форум и плюят по другия.А какво ще стане ако пуснеш тази тема в другия форум отново е трудно да се коментира в този.

Ами човек дойде ми в повече вече,защото не се случва за пръв път-стоя дебна теми,хабя си времето и нервите и ми изкача нова тема с добра оферта,дето вече е купено.Просто тоя форум ми се видя най-активен и има теми за хардуер за това пуснах тук.Изтрийте я темата ако не е по правилата.

преди 5 минути, A.com написа:

От това никой не е застрахован. :)

Гледай какво става тук:

В hardware.bg такива измами няма,затова рева че единственото място където можем да търгуваме хардуер спокойно,стана далавераджийско и то.

преди 3 минути, Mureto написа:

В hardware.bg такива измами няма,затова рева че единственото място където можем да търгуваме хардуер спокойно,стана далавераджийско и то.

Гледай по-философски на живота не се ядосвай. :) Както ти написа Генадий на предната страница, когато губиш не знаеш какво печелиш. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.