Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Амините на hardware.bg крият теми с добри оферти от купува/продава секцията,за да ги купят те с алт. акаунти

Featured Replies

Излиза добра оферта за за продажба на хардуер,но темата не може да се види от другите участници само от подателя на темата.Чак след като е уговорена продажбата от алт. акаунт на админите темата се появява.

Последен пример-появява се тема за продажба на 1080ти пусната на 30 Януари в 12 часа на обед,но темата се вижда чак в 16.25 на първи Февруари,1 минута след като е получено съобщение че картата е купена...

https://imgur.com/a/e4iJu9w

Аз лично съм прегледал раздела купува/продава поне 20 пъти от 30 януари до 1 Февруари и такава тема не съм виждал,да не говорим че при конкретната ситуация с наличности,цени на видеокартите тази карта ще бъде купена до 1 час максимум след пускане на обявата,много вероятно до 5 минути след пускане на обявата....Картата е купена от акaунт от 2015 година с 12 мнения с нулев itrader(нулев itrader значи че този акаунт никога не е продавал,тоест се ползва само за купуване,просто пичовете не са се усетили да му сложат някакъв измислен itrader).

• Автор

Да знаят хората го поствам,още някой дето се е усетил може да добави инфо.

преди 27 минути, Mureto написа:

Излиза добра оферта за за продажба на хардуер,но темата не може да се види от другите участници само от подателя на темата.Чак след като е уговорена продажбата от алт. акаунт на админите темата се появява.

Последен пример-появява се тема за продажба на 1080ти пусната на 30 Януари в 12 часа на обед,но темата се вижда чак в 16.25 на първи Февруари,1 минута след като е получено съобщение че картата е купена...

https://imgur.com/a/e4iJu9w

Аз лично съм прегледал раздела купува/продава поне 20 пъти от 30 януари до 1 Февруари и такава тема не съм виждал,да не говорим че при конкретната ситуация с наличности,цени на видеокартите тази карта ще бъде купена до 1 час максимум след пускане на обявата,много вероятно до 5 минути след пускане на обявата....Картата е купена от акaунт от 2015 година с 12 мнения с нулев itrader(нулев itrader значи че този акаунт никога не е продавал,тоест се ползва само за купуване,просто пичовете не са се усетили да му сложат някакъв измислен itrader).

Видях въпросната обява още на 30.01 след обяд. Видях и една друга обява - продава се 1660Super за 699 лв, също пусната на 30.01. Като видях за какви цени ги продават им теглих една и приключих с преглеждането на въпросните две обяви. Защо ти не си ги видял не знам. В olx обаче има достатъчно наличности на най-разнообразни цени, а и както би трябвало да знаеш, почти всички, които пускат карти за продажба в hardwarebg пускат същите обяви и в olx.

• Автор

Да за 1660S и аз я видях още като се пусна,нея няма да я крият щото не е оферта,трейдвам в тоя форум от 5+ години и тема не съм изпускал,особено за 1080ти няма да изпусна.Като имаш предвид че ЕВГА 1080ти-ки се купуваха за 700-750 преди бума,как тая ЕВГА не е купена два дена?Ако не си видял хората купуват 580ки за 470 лева,без да се пазарят сега....а за OLX ти си се вкарвай във филм там,щом те кефи.

• Автор

Айде почнаха тролчетата.Не е приятно,някой кат ви хване далаверите а?

преди 23 минути, Mureto написа:

Айде почнаха тролчетата.Не е приятно,някой кат ви хване далаверите а?

Казвам ти да използваш български. такава дума ТРЕЙДВАМ няма...
...тролче.

• Автор

Извинявам се ако не си трол и съм те обидил.Ама за една чуждица няма смисъл да разводняваме темата,нали?

преди 1 час, Bubbles написа:

Ко каза ко?

Човека това има в предвид пример:

iTrader:
Положителен рейтинг:
20
100.0%
Потребители, оставили положителен:
Потребители, оставили негативен:
20
0
Общ положителен рейтинг: 20

Последен
месец
Последни
6 месеца
Последни
12 месеца

icon_positive.png  0 1 1

icon_neutral.png  0 0 0

icon_negative.png  0 0 0
Всеки потребител в другия форум си има    iTrader рейтинг                    За връзка с нас hardwareBG.com АрхивНай-о
преди 25 минути, Mureto написа:

Извинявам се ако не си трол и съм те обидил.Ама за една чуждица няма смисъл да разводняваме темата,нали?

Така е, обаче тия неща ме вбесяват по някаква причина

преди 1 минута, grizly написа:

Човека това има в предвид пример:

в

За тия неща думата е "Търгувам".

По темата : Не виждам за какво ще са им на адмните тия изгодни оферти, при положение че портала си има собствен магазин и доставчици на доста по-добир цени.
Може би сайта си има нива на достъп за потребителите.

преди 1 час, Mureto написа:

Ето ти нова обява: https://hardwarebg.com/forum/showthread.php/295287-%D0%E0%E7%F7%E8%F1%F2%E2%E0%ED%E5?p=5290290#post5290290

1070Ti за 400 лв, ако се договориш с човека да ти я продаде отделно от останалите части.

• Автор

В момента няма наличности,цените на малкото налични карти са безумно високи и копането е на плюс.Така че им е идеална оферта към момента,независимо дали ще копат и ще я продадат пак после,ще я сложат в готова конфигурация,или ще я препродатат веднага на по-висока цена.

току-що, Mureto написа:

В момента няма наличности,цените на малкото налични карти са безумно високи и копането е на плюс.Така че им е идеална оферта към момента,независимо дали ще копат и ще я продадат пак после,ще я сложат в готова конфигурация като,или ще я препродатат веднага на по-висока цена.

Виж какво съм ти пуснал по-горе - 400 лв за 1070 Ti или 800лв  за целия компютър. Като продадеш ненужното и може и да не си леко напред.

• Автор
преди 6 минути, A.com написа:

Виж какво съм ти пуснал по-горе - 400 лв за 1070 Ti или 800лв  за целия компютър. Като продадеш ненужното и може и да не си леко напред.

Чети по подробно,за лично предаване в София е,гледай сега за колко време ще се вземе картата ако реши да го даде на части...

преди 1 минута, Mureto написа:

Чети по подробно,за лично предаване в София е,гледай сега за колко време ще се вземе картата ако реши да го даде на части...

В такива случаи пишеш първия коментар, че ако ще се продава на части се записваш за картата. Пускаш и ЛС на човека. Дай му 20-30 лв отгоре за разкарването до куриер или помоли твой познат в София да я вземе и си готов.

• Автор

Ако мислиш,че няма поне 10 запитвания от София вече.....Но идеята ми е че картите се продават като топъл хляб,как гореспоменатата 1080ти-ка е стояла непродадена 2 дена??

Тази тема е меко казано проява на лош вкус.С какво калдата ще повлияе в смислена посока положението в друг форум.

Всеки един интернет потребител би могъл да я сметне за евтини номера от страна на конкуренти.

• Автор
преди 1 минута, badr написа:

Тази тема е меко казано проява на лош вкус.С какво калдата ще повлияе в смислена посока положението в друг форум.

Всеки един интернет потребител би могъл да я сметне за евтини номера от страна на конкуренти.

Това е другия по-активен форум с хардуерна тематика,затова съм пуснал тук за да има дискусия,ако админите решат че ще има проблеми да изтрият темата.Какво си мислиш че ще се случи ако я пусна тази тема в самия hardware.bg форум?(отговор-ще ме баннат толкова бързо,че няма да разбера какво е станало,вече два акаунта ми отидоха за много по-малко противоречиви теми....)

преди 11 минути, Mureto написа:

Ако мислиш,че няма поне 10 запитвания от София вече.....Но идеята ми е че картите се продават като топъл хляб,как гореспоменатата 1080ти-ка е стояла непродадена 2 дена??

На тази цена и 10 дена да стои непродадена пак няма да се учудя.

• Автор
преди 3 минути, A.com написа:

На тази цена и 10 дена да стои непродадена пак няма да се учудя.

Да това е нереално висока цена за карта копала 3+ години.Но още преди преди безумието с цените/наличностите и качването на криптовалутите,1070ти-ките се продаваха за толкова,вече щеше да е продадена(и 100% в момента се уговаря на лични) ако човека я беше пуснал отделно...

преди 12 минути, Mureto написа:

Да това е нереално висока цена за карта копала 3+ години.Но още преди преди безумието с цените/наличностите и качването на криптовалутите,1070ти-ките се продаваха за толкова,вече щеше да е продадена(и 100% в момента се уговаря на лични) ако човека я беше пуснал отделно...

Ти, ако имаш възможност, били купил тази 1070ti за сумата от 400 лв?

преди 38 минути, Mureto написа:

Вмъкнал си твоя отговор в цитат от моя пост.

преди 39 минути, Mureto написа:

Това е другия по-активен форум с хардуерна тематика,затова съм пуснал тук за да има дискусия,ако админите решат че ще има проблеми да изтрият темата.Какво си мислиш че ще се случи ако я пусна тази тема в самия hardware.bg форум?(отговор-ще ме баннат толкова бързо,че няма да разбера какво е станало,вече два акаунта ми отидоха за много по-малко противоречиви теми....)

Ами ти си с 10 поста в тоя форум и изведнъж тук стана удобното място за  подобна дискусия.Не мисля, че темата е в нарушение на правилата, но според мен има колизия на етични проблеми.

Не изглежда добре.Събрали се величия в единия форум и плюят по другия.А какво ще стане ако пуснеш тази тема в другия форум отново е трудно да се коментира в този.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.