Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос 1070 и 3060

Featured Replies

Здравейте , искам да попитам в момента разполагам с 1070 Palit искам да закупя 3060 дъното ми е 990fx gaming на Gigabyte подържа две карти. Въпроса е ще мога ли да ги подкарам (в момента копая биткойн с 1070 искам да ги обединя ) Ако не става то трябва да са едни и същи демек 1070 но не е нужно да е на palit ? 

• Отговори 53
  • Прегледи 6,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Не се притеснявай за тока с 1070 24лв ми е тока на месец за 1070 ката  чисти ми идват 180лв. Въпроса ми е конкретен благодаря!

Нищо не е нужно що се отнася до картите. Там захранване, охлаждане и неща като цените ако намериш е друг въпрос.

п.с. Ако искаш да спечелиш мигновено стотици левове без инвестиции просто не си купувай видеокарта.

• Автор
преди 1 минута, Roujin Z написа:

Нищо не е нужно що се отнася до картите.

Демек ще сработят нищо че 1070 е по стара ?

Нвидия слага някаква блокировка в 3060 за да не се копае с нея, по тоя начин да не я изкупуват майнерите , а за тях пуска специални за копаене карти от CMP серията.

https://www.nvidia.com/en-us/cmp/

https://blogs.nvidia.com/blog/2021/02/18/geforce-cmp/

• Автор

Ясно но това ще отнеме доста време докато дойде и до българия това СМР демек се връщам назад да 2080 пример ? . Като цяло идеята ми е към моята 1070 да добавя още една  но както по горе написах не знам дали ще стане след като не са едни и същи 1070 

Варианта е да търсиш 3060 Ti или 3070, може и по-мощна, но с тези цени... Няма значение, че видеокартите са различни. Ще ти трябва и добро захранване.

• Автор
преди 3 минути, Raze написа:

Варианта е да търсиш 3060 Ti или 3070, може и по-мощна, но с тези цени... Няма значение, че видеокартите са различни. Ще ти трябва и добро захранване.

Благодаря много RAZE бъди здрав в момента разполагам с 700вата на cooler master .

Това "700вата" не е модел, но дано да няма проблеми. Принципно 3060 няма да ти свърши работа, ако наистина я заключат през BIOS да копае с намалена мощност, а другите видеокарти трудно ще ги намериш.

• Автор
преди 19 минути, Raze написа:

Това "700вата" не е модел, но дано да няма проблеми. Принципно 3060 няма да ти свърши работа, ако наистина я заключат през BIOS да копае с намалена мощност, а другите видеокарти трудно ще ги намериш.

https://www.jarcomputers.com/Inno3D-GeForce-RTX-3060-Twin-X2-OC_prod_VCRINNO3DN3060212D6X11902120.html?ref=cat мисля да е тази. Захранването е Cooler Master B700 ver.2 (RS700-ACABB1-EU)

Много ми е любопитно за колко време ще си избиеш тоя "бакшиш" от близо 1 500 лв. за да го докараш до цената на самата видеокарта и да почнеш да избиваш нея?

Теоретично нека тока ти е безплатен и да не го смятаме за колко време ще изкараш 2 200 с една такава видеокарта?

• Автор
преди 2 минути, Roujin Z написа:

Много ми е любопитно за колко време ще си избиеш тоя "бакшиш" от близо 1 500 лв. за да го докараш до цената на самата видеокарта и да почнеш да избиваш нея?

Теоретично нека тока ти е безплатен и да не го смятаме за колко време ще изкараш 2 200 с една такава видеокарта?

около 2 месеца и половина ако ме питаш за колко време се изплаща цената на РТХ3060

преди 2 минути, Can Oa написа:

разтърсих се за 5мин и 3060ti вади 450-500 лв. печалба на месец

Ами действай, какво чакаш. Вземи си 2 такива карти и няма да работиш повече!

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Ами действай, какво чакаш. Вземи си 2 такива карти и няма да работиш повече!

не ме занимавай говорете си има автор със въпроси!

В момента съм с NVidia GT440 и AMD RX570 боднати на едно дъно. И двете си работят без проблеми.

току-що, Can Oa написа:

не ме занимавай говорете си има автор със въпроси!

Въобще не те занимавам. Оставям глупостта да съществува. 

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Въобще не те занимавам. Оставям глупостта да съществува. 

Ето занимаваш ме .. нещо на мене ли говориш?

току-що, Can Oa написа:

Ето занимаваш ме .. нещо на мене ли говориш?

Ти не ме интересуваш и не ти говоря, а ти коментирам поста. Да не вземе да се излъже някой и да набута няколко хиляди в конфигурация за копане и да си скубе косите.

току-що, Емил Костов написа:

Ти не ме интересуваш и не ти говоря, а ти коментирам поста. Да не вземе да се излъже някой и да набута няколко хиляди в конфигурация за копане и да си скубе косите.

т.е. казваш че съм излъгал с коментара си?

В момента обмислям продажбата на апартамента и покупката на по-евтин в някой малък град или село.

Част от остатъка ще инвестирам във видеокарти и захранване и с каквото остане ще ям докато почнат да текат пари... 

Само не разбрах кога ще си докарам първия милион?

току-що, Can Oa написа:

т.е. казваш че съм излъгал с коментара си?

Да! В началото, докато това нещопрохождаше можеше и да се правят пари. В момента е не само набутвация, а унищожаване.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.