Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Софтуер за Bluetooth

Featured Replies

Здравейте може ли да ми препоръчате софтуер за блутуут, защото оригиналният ми диск го няма.

БЛАГОДАРЯ ви предварително. :)

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

напиши марка и модел

Ако си с XP няма нужда от такъв софт,поне моя като го сложа си намира драйверите и си работи.Иначе с него имаше един Toshiba driver 170 мегабайта(???) което веднага ме отказа от инсталирането му.Иначе ЕТО ти хубав универсален софтуер.Давай бирата че е жега :beer:

И аз имам един инфра ред от близо две години,но не мога да го подкарам.Сега,като видях тази тема се сетих за него."U2IrDAmini".Пробвах,какви ли не драйвери и не става.Ако някой има такъв,ще съм много благодарен,да сподели какви драйвери исползва.Хвърлил съм го някъде из шкафовете,защото вече си мисля че не работи.Някаква абсолютна куча марка е.

Ако си с XP няма нужда от такъв софт,поне моя като го сложа си намира драйверите и си работи.Иначе с него имаше един Toshiba driver 170 мегабайта(???) което веднага ме отказа от инсталирането му.Иначе ЕТО ти хубав универсален софтуер.Давай бирата че е жега :)

Благодаря ти,dragozow ! Наистина е така,но не го знаех ! ;)

• 2 месеца по-късно...
...Иначе ЕТО ти хубав универсален софтуер....

dragozow със същия тоя BlueSoleil имам проблем. Когато го инсталирах за пръв път от диска с устройството ми поиска юзарнеим и PAN IP съставено от 1 и 0, които си бяха въведени аз просто натиснах ДА. Пуснах го, тръгна, пробвахме го. Уви работи само до рестарта на РС-то. Сега тази перфектна иначе BlueSoleil ми казва Invalid operation и от 3 седмици блутут устройството ми е не използваемо. А ми трябва и то много. Чисто ново е. Ако някой има идея какво се прави да помага аз се изчерпах.

sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

Здравейте може ли да ми препоръчате софтуер за блутуут, защото оригиналният ми диск го няма.

БЛАГОДАРЯ ви предварително. :)

И аз си купих това устройство с инсталационен диск.От торентите изтеглих MOBILedit,но ми иска регистрационен код.Кажи как да ти пратя моя софт-6,7МВ.

dragozow със същия тоя BlueSoleil имам проблем. Когато го инсталирах за пръв път от диска с устройството ми поиска юзарнеим и PAN IP съставено от 1 и 0, които си бяха въведени аз просто натиснах ДА. Пуснах го, тръгна, пробвахме го. Уви работи само до рестарта на РС-то. Сега тази перфектна иначе BlueSoleil ми казва Invalid operation и от 3 седмици блутут устройството ми е не използваемо. А ми трябва и то много. Чисто ново е. Ако някой има идея какво се прави да помага аз се изчерпах.

sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

Здрасти!И аз имах същия проблем.Тогава направих следния номер-затворих програмата,изключих я с десен бутон,изкарах устройството за 3 секунди и отново го включих.Стартирах отново.Свързаха се компа и телефона,но папките на телефона не се появиха отпрад,а отзад и трябваше с "намали" да скрия всичко долу.След като ти се получи че двамата са се свързали-два пъти на иконата на твоя телефон и след това веднъж на "предеване на файлове".Телефона го хвърляш някъде(със включен блутут) и от компа правиш всичко-прехвърляш каквото си поискаш от телефона на компютъра и обратно и да триеш това което смяташ че не ти е нужно във телефона.

Пробвайте тези драйвери, дано свършат работа. На мен ми вършат перфектна работа. Ето драйверите.

• 2 седмици по-късно...

Исталираи друга версия на BlueSoleil и ще стане.При мен беше бъзникнал същия проблем

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.