Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Двете приложения използват различни сайтове и мисля, че няма да стане да се гледат на едно място. Разгледай добре тези инструкции:  https://www.kassabasystems.com/instrukcii  .Имай предвид, че са за различни камери и приложения, трябва да гледаш за твоите. Ето ти и софтуер за компютър, ако искаш:  https://www.kassabasystems.com/svalete-softuer-za-kompyutar-za-yoosee-ustroystva  и оригинала: http://www.yoosee.co/index_en.html

• Отговори 68
  • Прегледи 12,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Естествено, нали първо трябва да си регистрирал камерата на мобилното приложение с имейл и парола. От тук също става :   https://www.ucloudcam.com/login

• Колев 74
    Колев 74

В упътването на камерата е написано и дадени линкове за  PC и мобилно приложение, като това за PC  става през регистриран твой имеил адрес. Работата е много лесна и ще отнеме около половин час. Камера

• Колев 74
    Колев 74

И отново! "Ненапразно съм ви написал, че камерата работи през компютър, след регистрация по имеил адрес."

Публикувани изображения

• Автор
току-що, lupis написа:

Мда, трябва да се изтегли и инсталира плугин. Използвай IE, там става най лесно инсталирането му.

Може да ви се стори тъпо ,но какво е IE@

Internet Explorer - най-обвиняваният браузър в историята на Windows ;)

• Автор
преди 31 минути, lupis написа:

Мда, трябва да се изтегли и инсталира плъгин. Използвай IE, там става най лесно инсталирането му.

инсталирам ,натискам финиш  и нищо......къде бъркам?

Без име.png

Не трябва да го инсталираш от изтегления .ехе файл, а по спомен ,когато кликнеш на "download" ти се появява прозорец, който те пита дали да инсталираш плъгина.

• Автор
преди 22 минути, lupis написа:

Не трябва да го инсталираш от изтегления .ехе файл, а по спомен ,когато кликнеш на "download" ти се появява прозорец, който те пита дали да инсталираш плъгина.

това се появява image.png.f38fdddbdff6e8106867a81cf9bbbe03.png

преди 44 минути, Dimitar Ivanov написа:

инсталирам ,натискам финиш  и нищо......къде бъркам?

сега отвори сайта с IE, защото това дето го инсталираш е ActiveX 

• Автор
преди 2 минути, дръндю написа:

сега отвори сайта с IE, защото това дето го инсталираш е ActiveX 

да ,снимката е  от IE ,но не се получава

преди 6 минути, Dimitar Ivanov написа:

това се появява image.png.f38fdddbdff6e8106867a81cf9bbbe03.png

и после ,какво  следва?

Когато натисна  сваляне ,веднага ми се сваля файла ActiveX

• Автор
преди 1 минута, lupis написа:

Снимката не е ли от Еdge?

image.png.f5b43cf7202ddb60e8a3e5f2c7260d11.png

преди 4 минути, lupis написа:

Снимката не е ли от Еdge?

ДА , извинете.....

372217773_Bitmap.jpg.d869b6c9700bc2dabb3839ab96bfadaf.jpg

преди 25 минути, Dimitar Ivanov написа:

и после ,какво  следва?

трябва да покаже нещо такова, като кликнеш върху "камера", ама го отвори с IE, щот с други  браузъри не става
току що си инсталирах системата от нашия вход на блока и никакъв проблем не виждам

преди 7 минути, Dimitar Ivanov написа:

какво следва?

да натиснеш "позволи"

Да кажа и аз моите 5 стинки по темата.

1-во. С тези линкове, които е дал lupis ще гледаш камерите на комютър, но с орязани функции. Там не ползваш всички настройки и функции на камерата.

За да изпозлваш всички функции и настройки (както ти е от приложението YCC365 Plus на телефона) използвай емулатор за андроид на компютъра. Така от компютъра ще гледаш камерите както през телефона-с всички настройки и функции!

2-ро. Имай в предвид, че въпреки, че имаш SD card (колкото и голям да и е капацитета), ще можеш да връщаш записи до 30 дена назад (въпреки, че ако си настроил да не записва постоянно ще имаш място на SD картата)

По принцип знам, че някои IP Wi-fi камери позволяват връщане(преглеждане) на записи дори до 20 дена. Аз имаm 6 камери на RobiCam и споделям специално за тези.

преди 23 минути, skalata_73 написа:

ще гледаш камерите на комютър, но с орязани функции.

има 12 апартамента във входа и ако всеки бърника, знайш кво ша стане....ено нищо, те затва съм само воайор и си плащам лефче-кефче
:giggle1:

преди 7 минути, дръндю написа:

има 12 апартамента във входа и ако всеки бърника, знайш кво ша стане....ено нищо, те затва съм само воайор и си плащам лефче-кефче
:giggle1:

Мангасарму! Те хората по-умни от нас и са го измислили.

Ти говориш за някаква обща камера на блока, а човека иска да си гледа неговата си на компа. Споделих как става.

А във вашия случай ( за обща камера на блока в случая) пак има колай. ''Титуляра" може да позволява от настройките какво могат да правят другите. Той си е с негов мейл, а другите дето искат да гледат са с друг. Той дава права на другите от неговия акаунт на другите акаунти. Може само да гледат онлайн камерите, да връщат записи, или да могат да въртят камерата. Това го има в настройките.

преди 6 минути, Dimitar Ivanov написа:

Стигнах до тук и не ме пуска....

Инсталирай си емулатор на андроид на компа и не се занимавай с глупости.

пп. Ако искаш де. Твоя си работа как да се главоболиш.

• Автор
преди 10 минути, skalata_73 написа:

Мангасарму! Те хората по-умни от нас и са го измислили.

Ти говориш за някаква обща камера на блока, а човека иска да си гледа неговата си на компа. Споделих как става.

А във вашия случай ( за обща камера на блока в случая) пак има колай. ''Титуляра" може да позволява от настройките какво могат да правят другите. Той си е с негов мейл, а другите дето искат да гледат са с друг. Той дава права на другите от неговия акаунт на другите акаунти. Може само да гледат онлайн камерите, да връщат записи, или да могат да въртят камерата. Това го има в настройките.

Човеко ,благодаря за предишният коментар....беше полезен , но сега аз очаквам отговор но последния си  въпрос , на се оказва спам от теб

преди 8 минути, Dimitar Ivanov написа:

но сега аз очаквам отговор но последния си  въпрос

ами име и парола ми се дават от домоуправителя
не знам защо не си попълнил полето за име...дори не знам как се регистрират в нета
просто се опитах да помогна 

• Автор
преди 3 минути, skalata_73 написа:

Ами извинявам се за спама в темата ти. Аз нищо не разбирам от камери, просто си спамя. 

Успех ти в начинанието.

Благодарих ви за  идеята с емулатор за андроид, но въпроса ми беше  друг..........

преди 2 минути, дръндю написа:

ами име и парола ми се дават от домоуправителя
не знам защо не си попълнил полето за име...дори не знам как се регистрират в нета
просто се опитах да помогна 

попълних го ,но го изтрих преди да снимам и пак не ме пусна ........може би  съм попълнил грешно .....не знам

преди 9 минути, Dimitar Ivanov написа:

Благодарих ви за  идеята с емулатор за андроид, но въпроса ми беше  друг..........

попълних го ,но го изтрих преди да снимам и пак не ме пусна ........може би  съм попълнил грешно .....не знам

само като потребител, не те ли пуска
1703151432_.JPG.506dff0a7b5b8b63537329987ced6fd6.JPG

защото нямам id за да бърникам в камерите

1425171501_1.JPG.0f9f065cc59d74afdd1cee0aab3606f9.JPG

• Автор

Един  въпрос ,ако не е смешно : какво е   "id " Утре ще пиша пак........утрото е по мъдро от вечерта 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.