Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

преди 43 минути, Dimitar Ivanov написа:

Един  въпрос ,ако не е смешно : какво е   "id " Утре ще пиша пак........утрото е по мъдро от вечерта 

идентификационен номер - ID

• Отговори 68
  • Прегледи 12,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Естествено, нали първо трябва да си регистрирал камерата на мобилното приложение с имейл и парола. От тук също става :   https://www.ucloudcam.com/login

• Колев 74
    Колев 74

В упътването на камерата е написано и дадени линкове за  PC и мобилно приложение, като това за PC  става през регистриран твой имеил адрес. Работата е много лесна и ще отнеме около половин час. Камера

• Колев 74
    Колев 74

И отново! "Ненапразно съм ви написал, че камерата работи през компютър, след регистрация по имеил адрес."

Публикувани изображения

Димитър Иванов, име и парола се въвеждат при първоначалната настройка на камерите. Ако ти си я правил, трябва да ги знаеш...

Скалата, https://www.xmeye.net/  дава доста повече настройки от мобилното приложение. Явно си запознат само с  https://www.eyeplusiot.com/login или подобни на него.

• Автор

Благодаря!  Получи се !  Само че влизам в камерите по отделно и не ги виждам двете камери едновремено.Имам две камери на iCSee. Как да добавя и втората камера без да излизам от първата   image.png.400e2e8ada04f273e5488ce60e831fc1.png

Двете едновременно няма как да стане май, варианта е да отвориш два раздела в браузъра и да превключваш между тях.

• Автор
на 20.03.2021 г. в 9:35, lupis написа:

Двете едновременно няма как да стане май, варианта е да отвориш два раздела в браузъра и да превключваш между тях.

Има ли линк за компютър и за  приложението Yoosee?  имам една камера и на това приложение

преди 17 минути, Dimitar Ivanov написа:

Има ли линк за компютър и за  приложението Yoosee?  имам една камера и на това приложение

Мисля, че имаше и за него, но най лесно е да прегледаш кои са на Yooseee и да опиташ с посоченият от тях линк , намиращ се в сервизното ръководство към камерите. Прегледай Robucaм  от преди около 2 години.

А използвайки два браузъра, както е написал Lupis имаш пълно управление на камерата от избрания браузър. Просто, ту едната избираш от браузъра, ту другата. В началните постове ти пуснах снимки

• Автор
преди 6 минути, Kolev71 написа:

Мисля, че имаше и за него, но най лесно е да прегледаш кои са на Yooseee и да опиташ с посоченият от тях линк , намиращ се в сервизното ръководство към камерите. Прегледай Robucaм  от преди около 2 години.

Опитах се  по рано днес  и затова писах..   Не съм на ясно  толкова Стигнах до тук image.png.e1446acfeb6d9b26aef07effbb0cf18e.png

image.png.9e1b2661fbee2ab0d35c6d76b3a66930.png

Митко!

За твоята цел са необходими експерименти на работно ниво. Иначе колкото и да си пишем, я направим нещо, я не. Извинявай че ще ти го кажа, но не е с умисъл: Често ми се струва, че не четеш Всичко, което ти се пише.

• Автор

Мислиш ли ,че не съм се опитал да потърся? Щом питам ,означава че не са ми ясни тия неща ,като на теб. Затова потърсих помощ . Помолих за линк  за  Yoosee ,какъвто ми даде lupis по горе за приложенията  iCSee и YCC365B Plus. Всъщност помолих него. Колев май ти не четеш!  За браузърите разбрах,но въпроса ми беше друг . Просто използвах  ,като продължение на темата цитат

Димитър, наблегни на това :

Можете да добавите своите устройства както с реален статичен IP адрес, така и по CLOUD номер.

И още един жокер:(ако малко се поразровиш, в ютюб ще откриеш още неща, ама това оставам на теб:))

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Здравейте! Имам един въпрос. Изваждам картата памет от камерата ,но когато я сложа в компютъра ми изписва, че трябва да форматирам и не ми позволява да я отворя

преди 47 минути, Dimitar Ivanov написа:

Здравейте! Имам един въпрос. Изваждам картата памет от камерата ,но когато я сложа в компютъра ми изписва, че трябва да форматирам и не ми позволява да я отворя

В упътването на камерата би било редно да е написан формата, в който трябва да се направи за камерата. На компютъра, последният трябва да е същия. Но предварително си копирай всичко от картата на компютъра в отделна папка, за да не пишеш и друга тема.

В заглавието на темата беше редно да напишеш модела и така, че ако някой прояви желание да погледне техническите характеристики, щеше да е още по лесно, като ти ги напише Отнася се точно за форматиране на картата при работа с камерата.

• Автор
преди 41 минути, Kolev71 написа:

В упътването на камерата би било редно да е написан формата, в който трябва да се направи за камерата. На компютъра, последният трябва да е същия. Но предварително си копирай всичко от картата на компютъра в отделна папка, за да не пишеш и друга тема.

В заглавието на темата беше редно да напишеш модела и така, че ако някой прояви желание да погледне техническите характеристики, щеше да е още по лесно, като ти ги напише Отнася се точно за форматиране на картата при работа с камерата.

Изобщо не може да се отвори картата. Когато се опитам ми изписва,че трябва да се форматира 

Няма как да копирам файловете. Може ли да се направи нещо?

• Автор
преди 2 часа, Kolev71 написа:

Камерите са същите ,за която е темата

преди 6 часа, Dimitar Ivanov написа:

Изобщо не може да се отвори картата. Когато се опитам ми изписва,че трябва да се форматира 

Няма как да копирам файловете. Може ли да се направи нещо?

По ред причини, записите се "'свалят" чрез съответния CMS или web интерфейс на камерата/е. Нали има търсене по събитие, време и т.н....

• 2 години по-късно...
на 19.03.2021 г. в 16:47, lupis написа:

При мен има 4 камери с една регистрация, виждат ми се и четирите на едно място, като екрана е разделен на 4.

Здравейте, имам една камера, която работи с icsee, сега взех друга, която пишеше, че работи със същото приложение, но не става. Трябваше да изтегля Ycc365 plus. Може ли по някакъв начин да ползвам и за двете камери едно приложение?

преди 1 час, iv13 написа:

Здравейте, имам една камера, която работи с icsee, сега взех друга, която пишеше, че работи със същото приложение

Имам една кутия, в нея има нещо, мога ли нещото да го прехвърля в друга кутия :) 

но не става

Кое не става?

Трябваше да изтегля Ycc365 plus. Може ли по някакъв начин да ползвам и за двете камери едно приложение?

Като кажеш точните марки и модели на камерите, че разберем, дали може или не

преди 8 часа, iv13 написа:

Здравейте, имам една камера, която работи с icsee, сега взех друга, която пишеше, че работи със същото приложение, но не става. Трябваше да изтегля Ycc365 plus. Може ли по някакъв начин да ползвам и за двете камери едно приложение?

Не може.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.