Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за контактите.

Featured Replies

• Автор

Хмм, вие тука почти всичките във този форум сте злобни. За вас си е. Аз излизам и повече няма да питам за нищо, такива като ти що си емигрирал или що си против народа си... Няма да слушам, ще си правя каквото си искам бе. JKirikov вие сте злобен човек, трябва да се научите да бъдете примерен гражданин. И друго, ако стане късо съединение или къщата ми изгори ела да помагаш да угасиш пожара, нали сте експерт по-всичко. Нали сте ми баща, тогава кажете дали обичам пържени те картофи със маьонеза или сирене или кетчуп. А? Не, не мога да приема този народ за народ, щом се дели и обижда хората. Ще емигрирам. Пожелавам ви всички деца на България да отидат в чужбина, хаха и вие ще останете само 3 милиона бугари и всичко останало циганяри. Пожелавам ви го! Съсипахте ми живота, живота. Та един ток да ме убие, да ме убие, вие сте по-лоши от него. Ужас.... Ядосах те ме. И друго, ще съдя България пред цяло ООН. Дано ви накажат. Аз съм и пророк бе, след 6 години ще бъдете завзети от дявола, та той е приятел на националисти като всички българи, нека си говорите с него, но не виждам как децата ви ще са добре като дявола и тях ще погуби. Адиос от мене, чао, Ревоар. Дявола с вас. Амин. 😠🤬😈😈👿👿😡😈😈😈😈

преди 9 часа, Elian17 написа:

..., по-добре ток отколкото човек, защото Сталин е казал ниет Човек ниет проблем. ...

Неграмотно  написано на руски и оригиналът е "Есть человек - есть проблема, нет человека - нет проблемы".
Сталин никога не е произнасял тази фраза, просто е демонизиран от писателят А. Рыбаков, който го приписва на Сталин в романа си "Децата на Арбат". Художествена измислица.

преди 10 часа, lupis написа:

Ами защото сигурно у белгийско елмрежата е двуфазна :lol6:

Не позна, три фази влизат в електромера ми. И на съседите е същото.
Вече веднъж ви обяснявах тези положения по времето когато модераторите бяха дефицитна стока, та Барбоцела затвори темата тогава.
Трябва да си водите записки бе, като станете евродепутати и дойдете тука у Белгия ще ви утрепе тока ако си мислите че има само една фаза бе, ей алоооо самоубийците ... 

преди 1 час, Белгиеца написа:

Не позна, три фази влизат в електромера ми. И на съседите е същото.
Вече веднъж ви обяснявах тези положения по времето когато модераторите бяха дефицитна стока, та Барбоцела затвори темата тогава.
Трябва да си водите записки бе, като станете евродепутати и дойдете тука у Белгия ще ви утрепе тока ако си мислите че има само една фаза бе, ей алоооо самоубийците ... 

Е те влизат 3 фази, ама излизат две и за това имаш две фази, третата се разпределя служебно между двете в зависимост от нуждите;)

Изтривайте темата. Нищо получително няма в нея. Само простотия. Който иска да бърка по контактите с каквото си иска. Ако иска и дълго съединение да прави и да разкача фази, нули и всичкото да гърми...

• Автор

Всъщност здравейте отново, обръщам се към нормалните и добри хора в този форум, най-вече ice_lion_01 и аз искам темата възможно най-бързо да я изтрият. Писна ми, имам сърцебиене, искам това да свърши. Ако някой знае как, да го направи. Да помоли администратора или човекът който отговаря за това, и да се изтрие темата. Моля ви за разбиране. Довиждане. Това е от мен, лека нощ на всички и дано нещата тръгнат към по-добро. 😢😢😢

преди 15 часа, Elian17 написа:

това което исках да направя е да проверя мрежата, това колко е напрежението

Това трябваше да напишеш в първия пост, вместо двата тона простотии! А ето и отговора:

Напрежението в мрежата се измерва с мултицет, включен на V~, като сондите се вкарват внимателно в двата отвора на контакта.

С мултицет може да се провери също дали контактът е правилно монтиран - с фазомер се намира кой отвор отговаря на фазата и се отбелязва с фломастер, после се измерва напрежението на същия обхват на уреда между фазата и двете заземителни пластини, и между нулата и двете заземителни пластини. Първото трябва да е около 230V,  а второто нула! Ако тези измервания покажат друго, то контактът е неправилно монтиран и се вика веднага майстор!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.