Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 на лаптоп 2020г. с SSD - Възможно ли е?

Featured Replies

Здравейте, закупих лаптоп ASUS Модел: M509D, 512 Gb SSD без операционна система,  на който искам да кача Windows 7. Някой правил ли го е?

Пробвам се от флашка, записана за бутване, защото няма оптично устройство,  но стартира от нея и спира още в началото на байрачето на wuindows-а и не преминава към прозорците за език и т.н.  Може ли изобщо да се качи  7- ца на такъв лаптоп?

преди 1 час, momchi_g написа:

Здравейте, закупих лаптоп ASUS Модел: M509D, 512 Gb SSD без операционна система,  на който искам да кача Windows 7. Някой правил ли го е?

Пробвам се от флашка, записана за бутване, защото няма оптично устройство,  но стартира от нея и спира още в началото на байрачето на wuindows-а и не преминава към прозорците за език и т.н.  Може ли изобщо да се качи  7- ца на такъв лаптоп?

Какъв е този мазохизъм да слагате аут ъв дейт операционни системи на нови, съвременно-компонентни системи ? Инсталирайте си някаква съвременна ОС пък си виртуализирайте на нея всякакви други щом така ви липсват !

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Какъв е този мазохизъм да слагате аут ъв дейт операционни системи на нови, съвременно-компонентни системи ? Инсталирайте си някаква съвременна ОС пък си виртуализирайте на нея всякакви други щом така ви липсват !

Виж сега, мойто момче, не всички харесват индийското отроче - Windows 10. Аз съм  се върнал на 7-цата. Нямало ъпдейти? Дреме ми на ку*а. Загряваш ли?

преди 30 минути, Eclipse2G написа:

Виж сега, мойто момче, не всички харесват индийското отроче - Windows 10. Аз съм  се върнал на 7-цата. Нямало ъпдейти? Дреме ми на ку*а. Загряваш ли?

Благодаря ти , че ме младееш, но къде прочете , че предлагам "Уинбоуз" и то 10 синко ?

Айде да не се лъжем, то е ясно че ще е Windows, а ако въпроса е кой - то като ще е гарга, дай да е рошава - демек Windows десет ъф корс...

@momchi_gМоже, може. Въпросът е готов ли си да си блъскаш главата с неконвенционалните хватки, които трябва да приложиш, и накрая да се молиш крайният windows 7 образ да е работещ и безпроблемен за напред.

Не си струва усилията да подкараш windows 7 на съвременна машина. Windows 10 е изборът, ако реално си решил да използваш машината.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.