Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си покупката на втора употреба електромобил в България?

Featured Replies

Тук заради съпорта и заради това ,че си много ограничен  и зависим ,явно не си заслужава,дори и да намериш читава,някакъв  хибрид , може,ама знаеш,че имаш двигател на разположение и няма пътуванията извън града да са безкрайни приключения!

Моя познат има 3 коли, електричката си я кара в градът само. Но като е пътувал Варна/София зарежда в всеки град да.

Ще ми обясниш ли как става това "зареждане във всеки град" на електричката моля те! С помоща на часовник ако обичаш. И накрая тегли калема и ми кажи за колко време този електрокар ще стигне до Варна ... и изобщо може ли да се върне в София същия ден ????
Аз с моето Пикасо купено за 2 бона мога да го направя за 16 часа София-Варна отиване и връщане с 2-3 почивки за кафета. Без да се изпотявам, баси.

Колата му понеже е блъскана я докараха от САЩ,ходи да си я освободи от митницата и да си я докара от Варна от пристанището до София  доста часове му е отнело пътуването може и 24 часа помня ли не съм му светел,

новите съвременни коли имат големи батерии и бързо зареждане така,че го няма тоя проблем.

Ти с твоето пикасо може и луната да обиколиш ама той паркира навсякъде в София в синя и зелена зона без пари сметни си го ти ако паркираш там всеки ден първо имаш ограничение ама ако си на зона всеки ден по 8 часа какви пари ще плащаш отделно зарежда от публични станции абсолютно безплатно ти на месец/ година колко пари даваш за година ?

Какво се очаква от градска кола да обикаляш планетата с нея като бързо ферари ли дадох пример и той наистина си я прибра от пристанището.

Гледайте видеотата на Дани за да разберете за ел колите единствения минус са цените ама като се включат данъци горива и други е -изгодно.

Батерията,че се сменя само и единствено в ауторизирания сервиз това са глупости, пак казвам гледайте Дани не ,че му правя реклама и ще разберете много за ел колите.

https://www.youtube.com/c/CarlifebyDani

Хората твърдящи,че ел колите им се сменят батериите само в ел колите е равносилно да кажете,че двигателите се сменят пак само и единствено сам, всеки кадърен сервиз може да ги смени.

преди 4 часа, Слави Маринов написа:

на глок

G19-LG.ashx?q=90&iw=900&ih=675&crop=1

Ама да не му падаш на мушката... ;)

преди 24 минути, tovarqt написа:

бързо зареждане

Къде го видя? В гаража на вуйна ти?:angry:

преди 9 часа, tovarqt написа:

Колата му понеже е блъскана я докараха от САЩ,ходи да си я освободи от митницата и да си я докара от Варна от пристанището до София  доста часове му е отнело пътуването може и 24 часа помня ли не съм му светел,

новите съвременни коли имат големи батерии и бързо зареждане така,че го няма тоя проблем.

Ти с твоето пикасо може и луната да обиколиш ама той паркира навсякъде в София в синя и зелена зона без пари сметни си го ти ако паркираш там всеки ден първо имаш ограничение ама ако си на зона всеки ден по 8 часа какви пари ще плащаш отделно зарежда от публични станции абсолютно безплатно ти на месец/ година колко пари даваш за година ?

Какво се очаква от градска кола да обикаляш планетата с нея като бързо ферари ли дадох пример и той наистина си я прибра от пристанището.

Гледайте видеотата на Дани за да разберете за ел колите единствения минус са цените ама като се включат данъци горива и други е -изгодно.

Батерията,че се сменя само и единствено в ауторизирания сервиз това са глупости, пак казвам гледайте Дани не ,че му правя реклама и ще разберете много за ел колите.

https://www.youtube.com/c/CarlifebyDani

Хората твърдящи,че ел колите им се сменят батериите само в ел колите е равносилно да кажете,че двигателите се сменят пак само и единствено сам, всеки кадърен сервиз може да ги смени.

Не отговори на въпросите ми, а ми приказваш нещо за Луната...
Ако желаеш - ще ти ги повторя...

преди 13 часа, dimy написа:

Ще ми обясниш ли как става това "зареждане във всеки град" на електричката моля те! С помоща на часовник ако обичаш. И накрая тегли калема и ми кажи за колко време този електрокар ще стигне до Варна ... и изобщо може ли да се върне в София същия ден ????
Аз с моето Пикасо купено за 2 бона мога да го направя за 16 часа София-Варна отиване и връщане с 2-3 почивки за кафета. Без да се изпотявам, баси.

Явно в форума масово се заяждате,  всеки един град има контакти където човек може да си зарежда ел колата, има платени станции, има и безплатни станции , има бързи станции има и бавни.... Ако колата е тесла модел с голям капацитет батерия 1во е по бърза от твоето пикасо,

2-ро е по екологична , може да се зарежда на бързи зарядни и т.н. и да ще може да се върне и да отиде бързи зарядни има в София/Пловдив и други места.

преди 2 часа, tovarqt написа:

всеки един град има контакти където човек може да си зарежда ел колата

Това може лесно да се провери,и ако го направиш ще видиш колко си далеч от истината!Стана като политиците ни-много приказки,малко истини!

преди 5 часа, tovarqt написа:

Явно в форума масово се заяждате,  всеки един град има контакти където човек може да си зарежда ел колата, има платени станции, има и безплатни станции , има бързи станции има и бавни.... Ако колата е тесла модел с голям капацитет батерия 1во е по бърза от твоето пикасо,

2-ро е по екологична , може да се зарежда на бързи зарядни и т.н. и да ще може да се върне и да отиде бързи зарядни има в София/Пловдив и други места.

Тази и други електрички:

Заяждане - НЕ.

Екологична - НЕ.

Зареждане на бързи станции - НЕ /няма/.

Бавна - ДА /няма станции/.

Скъпа - ДА.

ИЗВОД - по-добре изхвърлете банкнотите през прозореца, отколкото да си купувате скъп боклук!

PS. Не отговори и на един мой въпрос - аз ще отговоря и на последния - този електрокар ще се върне от Варна , в най-добрия случай , 24 часа след моето Пикасо.
Лека вечер.

• 1 месец по-късно...
на 30.03.2022 г. в 18:57, dimy написа:

PS. Не отговори и на един мой въпрос - аз ще отговоря и на последния - този електрокар ще се върне от Варна , в най-добрия случай , 24 часа след моето Пикасо.

Въпроса сега обаче е освен теб кой друг някогя е ходил София - Варна за 1 ден?

Тоест всеки който не ходи , но пък не иска да спира по бензиностанции и да ръси пари и време няма да има проблем с електрическа кола. Да не говорим колко лъхане на изгорели газове ще си спестява всеки ден.

на 29.03.2022 г. в 21:30, Гост написа:

Моя познат има 3 коли, електричката си я кара в градът само. Но като е пътувал Варна/София зарежда в всеки град да.

OIP.t192sNuCPI4xOxhPRMWN0QAAAA.jpg

на 2.05.2022 г. в 15:07, Dave написа:

Да не говорим колко лъхане на изгорели газове ще си спестява всеки ден

То и производството на ток, не е много екологично. Виж само тецовете. Да не говорим, че и вецовете, оказват малко или много влияние върху природата докато се построят. А и след това.

Така ,че от към екология няма истински чист начин за движение.

на 29.03.2022 г. в 21:30, Гост написа:

Това отговаря и на основния въпрос в темата и ми се струва, че я изчерпва...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.