Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търсене на Рутер

Featured Replies

току-що, georgi6 написа:

Е по добре е от бисквитката а и човека пише- командировка, хотели и т.н.

Да, за бисквитките си прав. Това са си боклуци. Но където е лош обхватът, с каквото и устройство да си няма спасение.

на 15.04.2021 г. в 13:30, Kolev71 написа:

Понеже си във фирмата им, можеш по добре да обясниш всичко. Аз съм написал това,  което съм пробвал през тези 2 години, от които нямам и два месеца ползван нет, но нямаше как да се откажа, защото го вземах към по раншен абонаментен план, изтекъл декември - 2020 година. Какво ви пречи на такива хора като питащия да обясните малко по подробно?

Ако някой пожелае ще обясня. Иначе горният рутер може да работи с всяка дата карта, която има мобилен интернет.

преди 24 минути, Емил Костов написа:

Ако някой пожелае ще обясня. Иначе горният рутер може да работи с всяка дата карта, която има мобилен интернет.

В първи пост на питащия е написал човекът какво търси. И то, точно. Вярно е никой не е длъжен да пише всевъзможни подробности на питането му, но с по няколко приказки спокойно може да му се отговори. Всички те знаят че работиш във Виваком, което значи че си в "кухнята" Аз ако съм там ще му обясня. Иначе пиша това, което съм пробвал, щото ако сгреша нещо, веднага 30 човека ще скочите и кажете"По добре си мълчи." Случаи във форума, с лопата да ги ринеш. И не е необходимо питащия да се хвърли на колене, да вдигне ръце към Господ и да моли за помощ.  Не искаш, подминаваш му поста и толкова. Иначе вземате дейно участие по коментарите.

"Здравейте!

Търся рутер , да работи с мрежово захранване и СИМ карта. Намерих някои модели, но имаха проблеми със захранването и работата си. Дайте идеи за модели стабилни и с високо покритие, т.е. с по висок клас процесор. Цената е без значение, но все пак да е съобразена и с габаритите му, тъй като ще се използва в мобилен вариант за командировки."

преди 9 минути, Kolev71 написа:

В първи пост на питащия е написал човекът какво търси. И то, точно. Вярно е никой не е длъжен да пише всевъзможни подробности на питането му, но с по няколко приказки спокойно може да му се отговори. Всички те знаят че работиш във Виваком, което значи че си в "кухнята" Аз ако съм там ще му обясня. Иначе пиша това, което съм пробвал, щото ако сгреша нещо, веднага 30 човека ще скочите и кажете"По добре си мълчи." Случаи във форума, с лопата да ги ринеш. И не е необходимо питащия да се хвърли на колене, да вдигне ръце към Господ и да моли за помощ.  Не искаш, подминаваш му поста и толкова. Иначе вземате дейно участие по коментарите.

"Здравейте!

Търся рутер , да работи с мрежово захранване и СИМ карта. Намерих някои модели, но имаха проблеми със захранването и работата си. Дайте идеи за модели стабилни и с високо покритие, т.е. с по висок клас процесор. Цената е без значение, но все пак да е съобразена и с габаритите му, тъй като ще се използва в мобилен вариант за командировки."

Е нали съм му дал два модела Стефо. Защо ми се караш. Тези модели работят с всеки оператор. Това, че работя във Виваком няма нищо общо с темата.

преди 41 минути, Емил Костов написа:

Е нали съм му дал два модела Стефо. Защо ми се караш. Тези модели работят с всеки оператор. Това, че работя във Виваком няма нищо общо с темата.

Който ти напише отговор на това, което пишеш , винаги ли му казваш че ти се кара или "Вече ме плашиш" Ти на колко си години бе Емиле? Не ти личи, че си бил даскал! Само това, че си "

• Perfect Mood
преди 3 минути, Kolev71 написа:

Който ти напише отговор на това, което пишеш , винаги ли му казваш че ти се кара или "Вече ме плашиш" Ти на колко си години бе Емиле? Не ти личи, че си бил даскал! Само това, че си "

• Perfect Mood

Какво общо има темата с това, че съм бил учител? А и не си спомням на някой да съм говорил на "БЕ". Perfect mood е същото, както ти си сложл LZ4JW - просто едни аватари. Мисля, че съм дал достатъчно информация по темата. Колкото до Мобикс услугата, си ме питал и преди. Тогава каза, че я ползва съпругата ти и се разбра, защо и свършват мегабайтите или поради какви причини могат да свършат. 

•  
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Какво общо има темата с това, че съм бил учител? А и не си спомням на някой да съм говорил на "БЕ". Perfect mood е същото, както ти си сложл LZ4JW - просто едни аватари. Мисля, че съм дал достатъчно информация по темата. Колкото до Мобикс услугата, си ме питал и преди. Тогава каза, че я ползва съпругата ти и се разбра, защо и свършват мегабайтите или поради какви причини могат да свършат. 

•  

И тогава явно нищо не си разбрал. Аз не искам да пишеш и отговаряш на мен а на питащият - fear_dread

току-що, Kolev71 написа:

И тогава явно нищо не си разбрал. Аз не искам да пишеш и отговаряш на мен а на питащият - fear_dread

Ако не съм те разбрал, моля да бъда извинен. Случва се. Знаеш,че те уважавам не са заради възрастта ти, но и заради уменията и знанията, които имаш!

Момчета (нали сте такива) - нямате ли„какво да си мерите“, ами пълните темата с глупости?

на 15.04.2021 г. в 14:58, georgi6 написа:

Да кажа само за"бисквитката"на Виваком- е не става за нищо...

Че кой те кара, да взимаш от тях?
И откога Виваком ... произвеждат рутери?

на 15.04.2021 г. в 3:01, Kolev71 написа:

Това ще му свърши работа  и за двете устройства, но:

1. трябваше да му кажеш каква е цената за месец и за колко гигабайта   - приблизително около 14 лева без ДДС и 60 гигабайта за месеца на скорост около 25-35 мегабита.
  2. След свършване на гигабайтите, минава на 128 килобайта дето не става за нищо.
  3. Тогава може веднага през телефона да се обади на доставчика за да му пуснат нови мегабайти на цена 5 лева.
  4. Рутера е малък,удобен но е с адаптер за 230 волта което значи че в гората трябва да може също да работи. И така може, като го захранва от акумулатора на колата със съответния кабел.
  1. За цената - няма поставено изискване. Пита се за функционалност!
  2. Две години и половина ползвах предложения от мен рутер, но батерията се скапа. Сега картата е на телефона. Ползвам 25000 МВ за 17 лв и са ми много.
  3. Допълнителни мегабайти могат да се активират и през мобилното приложение.
  4. Подобни устройства се захранват на 5 волта! А адаптери има на 230, на 12, даже има вариант директно на 5 волта - Powebank.
на 15.04.2021 г. в 15:36, Kolev71 написа:

Аз като дръпна с него 2 филма в Bly Ray и трафика е свършил. Но за чат, сърфиране и други, ще те задоволи.

А защо са ти „филми в Bly Ray“, когато си „в движение“?

Ако си командировка - повечето хотели имат free WiFi.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.