Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво си мислите, че печелите?

Гост

Препоръчан отговор

преди 6 минути, petie1 написа:

Ха нова тема за шааржове от майсъорката на шаржа :) По темата за паметника ми на никой не му дреме освен на АБПФК Кити-Анне

Ехо стига си писала смешки бре.... Радев е русофил

А и съм казал че никой няма интерес от война днес

И къде му е русофилството, след като изгони руски дипломати? Без доказателства?

Дано БСП да се замислят сериозно и да не го подкрепят.............Все пак този човек е НАТО-вски настроен. Да издигнат свой кандидат.  Радев ще направи каквото му каже западът.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло не трябваше, така да се получи така с руснаците, мисля че без тях сме мъртви....

Лошото е че имаме продажни хора, в парламента 240 човека не виждам логика, да имаме толкова хора там./....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Като цяло не трябваше, така да се получи така с руснаците, мисля че без тях сме мъртви....

Лошото е че имаме продажни хора, в парламента 240 човека не виждам логика, да имаме толкова хора там./....

Политиката е к&рва и винаги гледа къде има кяр……. По Бай Тошово време, България е имала кяр от Руснаците и е била с тях.Сега има кяр да е член на НАТО и ЕС и следователно е с тях.Елементарно е като 2+2

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз затова и съм бясна, то и президентът е в кюпа, да не ми се прави на невинен............

Той и правителството ще се евакуират при война но обикновените цивилни кучета ги яли............ Бомбоубежищата в София отдавна са превърнати на мазета, барове или боклукчарници..........

Днес бомбардировките се случват бързо и без предупреждение.........

Само си представете по булевардите край моловете, стъклото на каква сол ще се натроши и колко хора ще пострадат, и какви ще са раните.........

А нашите лекари и медицински сестри не са попадали в такава ситуация........Дали ще се справят? За паниката и катастрофите да не говорим.........

Набутахме се в нещо, за което сега всички трябва да си дадем ясна сметка какво е то.

Не се заблуждавайте, руснаците наистина имат много добри и точни оръжия. Които НАТО не може да прихване, но няма да го признае............Или, ако го признаят, че е след дъжд качулка.

Имате ли близки в София? А във Варна и Бургас? Не е зле да помислите за тях.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Anne написа:

И къде му е русофилството, след като изгони руски дипломати? Без доказателства?

Дано БСП да се замислят сериозно и да не го подкрепят.............Все пак този човек е НАТО-вски настроен. Да издигнат свой кандидат.  Радев ще направи каквото му каже западът.

Ами доколкото знам май МВНР гони дипломатите а не президента а и БДП не са си точно русофили а и вече подкрепиха Радев

преди 1 минута, Anne написа:

Аз затова и съм бясна, то и президентът е в кюпа, да не ми се прави на невинен............

Той и правителството ще се евакуират при война но обикновените цивилни кучета ги яли............ Бомбоубежищата в София отдавна са превърнати на мазета, барове или боклукчарници..........

Днес бомбардировките се случват бързо и без предупреждение.........

Само си представете по булевардите край моловете, стъклото на каква сол ще се натроши и колко хора ще пострадат, и какви ще са раните.........

А нашите лекари и медицински сестри не са попадали в такава ситуация........Дали ще се справят? За паниката и катастрофите да не говорим.........

Набутахме се в нещо, за което сега всички трябва да си дадем ясна сметка какво е то.

Не се заблуждавайте, руснаците наистина имат много добри и точни оръжия. Които НАТО не може да прихване, но няма да го признае............Или, ако го признаят, че е след дъжд качулка.

Имате ли близки в София? А във Варна и Бургас? Не е зле да помислите за тях.

Ей я кажи с кого ще воюваме?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Чингис Хан написа:

Политиката е к&рва и винаги гледа къде има кяр……. По Бай Тошово време, България е имала кяр от Руснаците и е била с тях.Сега има кяр да е член на НАТО и ЕС и следователно е с тях.Елементарно е като 2+2

Какъв кяр, бе! Руснаците като подгонят американците, ония ще се изнижат набързо и ще хвърлят вината върху нас "Българите изстреляха ракетите, всичко беше по нареждане на Радев".

Само това си го представете.

Ще пострадат цивилните, бе човек! Войната не е забавна.

Виждал ли си трупове след бомбардировка? Такива, с разкъсани ръце и крака, отнесени глави? Тежко ранени хора, стенещи от болка, които не знаеш дали да мръднеш, опасни отломки?

Виж кадрите от последната война (не световна) и си го представи това в София. После ми говори за кяр!

преди 4 минути, petie1 написа:

Ами доколкото знам май МВНР гони дипломатите а не президента а и БДП не са си точно русофили а и вече подкрепиха Радев

Ей я кажи с кого ще воюваме?

1. Но Радев не осъди действието на министерството на външните работи, нали? Подкрепи го.

2. То е повече от ясно - САЩ искат да воюваме срещу Русия, да ни ползват за пушечно месо. Ако президентът обяви мобилизация и война срещу Русия............Не се съмнявам въобще, че ще го направи........ Това никой нормален човек няма да му го прости. Доста жени ще останат вдовици и доста деца - сираци. Заради откачената дясна идеология.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Anne написа:

Какъв кяр, бе! Руснаците като подгонят американците, ония ще се изнижат набързо и ще хвърлят вината върху нас "Българите изстреляха ракетите, всичко беше по нареждане на Радев".

Само това си го представете.

Ще пострадат цивилните, бе човек! Войната не е забавна.

Виждал ли си трупове след бомбардировка? Такива, с разкъсани ръце и крака, отнесени глави? Тежко ранени хора, стенещи от болка, които не знаеш дали да мръднеш, опасни отломки?

Виж кадрите от последната война (не световна) и си го представи това в София. После ми говори за кяр!

Това разделение руснаци и американци е само пред камерите. Желязната Завеса, ако си спомняш.

САЩ владее запад, Русия изток. Разделей и владей.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ане спри с Хистори Ченъла и мини на Кукинг енд лайф, барем се научиш някоя манджа да готвиш, че ако се появи някой принц на бял кон? Със политически лакърдии едва ли ще го впечатлиш.Любовта на мъжа минава през стомаха.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, acnekt написа:

Това разделение руснаци и американци е само пред камерите.

Ти си вярвай, че е за пред камерите. Аз предпочитам да съм реалист.

Радев направо да си татуира свастиката. Просто не мога да повярвам............. Готов е да предаде страната заради откачени десни убеждения, направо казано - нацистки.

Дясното никога не е водело до нищо добро.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Anne написа:

1. Но Радев не осъди действието на министерството на външните работи, нали? Подкрепи го.

2. То е повече от ясно - САЩ искат да воюваме срещу Русия, да ни ползват за пушечно месо. Ако президентът обяви мобилизация и война срещу Русия............Не се съмнявам въобще, че ще го направи........ Това никой нормален човек няма да му го прости. Доста жени ще останат вдовици и доста деца - сираци. Заради откачената дясна идеология.

Доколкото знам позицията беше абсолютно правилна ама ти си вярвай, и Русия и САЩ няма да воюват така че спокойно спи

преди 3 минути, Anne написа:

Радев направо да си татуира свастиката. Просто не мога да повярвам............. Готов е да предаде страната заради откачени десни убеждения, направо казано - нацистки.

Яки шаржове пишеш нямам думи Русия и САЩ си въртят бизнеса и си  разиграват театрото за такива кат теб

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, petie1 написа:

Доколкото знам позицията беше абсолютно правилна ама ти си вярвай, и Русия и САЩ няма да воюват така че спокойно спи

Правилна, друг път. Абсолютно престъпна.

И не, не мога да съм спокойна. Вяра на "миролюбивите"САЩ нямам абсолютно никаква.

Изявлението на Путин, как ще третират държавите с враждебни действия си е повече от притеснително.

Политиците ще се укрият, но ще пострадат цивилните.............

Е, после да ви питам хубаво ли е дясното..........Когато останете без дом и близки заради бомбардировки.

Добре, че живея в провинцията.

Но имам близки в София.

Мисля и за историческите ни и културни съкровища.........Ще заминат при една война, а после е адски лесно някой да ни пренапише историята и да я фалшифицира съвсем...............

А да ви минава през ума, че, Турция също е в НАТО и може да реши също да ни нападне? Че може да се озовем в положението на Полша от 1939 година?

За разлика от вас, си имам няколко наум!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Anne написа:

Казваш комунизма е довело до нещо добро ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Anne написа:

Правилна, друг път. Абсолютно престъпна.

И не, не мога да съм спокойна. Вяра на "миролюбивите"САЩ нямам абсолютно никаква.

Изявлението на Путин, как ще третират държавите с враждебни действия си е повече от притеснително.

Политиците ще се укрият, но ще пострадат цивилните.............

Е, после да ви питам хубаво ли е дясното..........Когато останете без дом и близки заради бомбардировки.

Добре, че живея в провинцията.

Но имам близки в София.

Мисля и за историческите ни и културни съкровища.........Ще заминат при една война, а после е адски лесно някой да ни пренапише историята и да я фалшифицира съвсем...............

А да ви минава през ума, че, Турция също е в НАТО и може да реши също да ни нападне? Че може да се озовем в положението на Полша от 1939 година?

За разлика от вас, си имам няколко наум!

Бизнес научи ги тия неща де, пример Турция и Русия сега трябваше да са във война а те се прегърнаха та даже и оръжия си продадоха а на пилота вечна му памет

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, acnekt написа:

не комунизма доведе до нещо добро, а студената война...надпреварата между два свята
тъй де, конкуренцията

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, дръндю написа:

не комунизма доведе до нещо добро, а студената война...надпреварата между два свята
тъй де, конкуренцията

Не ми е известно за репресии, атентати, както не ми е известно държавата да се меши за избора на професия на своите поданици, да ги прави всичките зидари, косачи и аграрни работници с една заплата,  в така наречената дясна или демокрация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, acnekt написа:

Не ми е известно за репресии, атентати, както не ми е известно държавата да се меши за избора на професия в така наречената дясна или демокрация.

не става въпрос за това
конкуренцията-студената война създаде условия за по-добър живот
днес конкуренция няма, което създаде условия за жестока експлоатация на населението

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, дръндю написа:

не става въпрос за това
конкуренцията-студената война създаде условия за по-добър живот
днес конкуренция няма, което създаде условия за жестока експлоатация на населението

Как ще има, като всичко е държавен капитализъм.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, acnekt написа:

Как ще има, като всичко е държавен капитализъм.

такова нещо като държавен капитализъм няма
има диктатура на малцинството, ония 5-6% , които станаха крайно богати за сметка на държавата и населението ѝ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, acnekt написа:

Да, имаше мир, до 1989 година. И докато Германия беше разделена и отслабена.

За теб мирът може и да не е важен, за мен е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, дръндю написа:

тъй де, конкуренцията

Която пък е в основата на капитализъма ммм

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Anne написа:

Да, гледай, какъв мир.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Масови_убийства_при_комунистическите_режими

Установяването и управлението на комунистическите режими в някои държави през 20 век е съпътствано от масови убийства, като приблизителната оценка на жертвите възлиза на между 85 и 100 милиона души.

https://www.falun-bg.info/news/world/642-mao-dzedun-dyn-siaopin-dzyan-dzymin-ubiistva.html

Мир.

Според "Черната книга на комунизма" - класическият академичен текст за престъпленията на комунизма - китайският режим е най-смъртоносният сред комунистическите режими в историята, и отговорен за смъртта на 65 милиона души. 

Какъв мир. 

На 20 юли 1999 г., Дзян нарежда елиминиране на духовната практика. Само за една нощ, между 70 и 100 милиона обикновени китайци, които правят упражнения в парковете и следват принципите Истинност, Доброта и Търпение, са изправени пред жестока маоистка кампания.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Anne написа:

Или пък може би е имало илюзия за мир като и сега де

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ане, мислите и действията на всеки човек, трябва да са насочени към това, което е статистически възможно в реалността... Тоест към Реалното, а не Идеалното /което всеки си го разбира по своему, дори и лудите/ ... 

Например - как да си избършеш г*за... как да се изкъпеш ... и въобще как да се оправяш сама ... 

Международните отношения има международници и дипломати, които да ги оправят ... А тези хора са много сериозни, а не са с болни фантазии за нацисти и прочие караконджули ...  

Това дали ще бутнат някой паметник или само искат, по никакъв начин не оправя положението на седалищните ти чести...  

И общо-взето коментарите ти все повече плачат за психиатрична оценка... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, acnekt написа:

Да, гледай, какъв мир.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Масови_убийства_при_комунистическите_режими

Установяването и управлението на комунистическите режими в някои държави през 20 век е съпътствано от масови убийства, като приблизителната оценка на жертвите възлиза на между 85 и 100 милиона души.

https://www.falun-bg.info/news/world/642-mao-dzedun-dyn-siaopin-dzyan-dzymin-ubiistva.html

Мир.

Според "Черната книга на комунизма" - класическият академичен текст за престъпленията на комунизма - китайският режим е най-смъртоносният сред комунистическите режими в историята, и отговорен за смъртта на 65 милиона души. 

Какъв мир. 

На 20 юли 1999 г., Дзян нарежда елиминиране на духовната практика. Само за една нощ, между 70 и 100 милиона обикновени китайци, които правят упражнения в парковете и следват принципите Истинност, Доброта и Търпение, са изправени пред жестока маоистка кампания.

Стига с тия сини западни глупости. никой не вярва вече в тях!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 часа, дръндю написа:

не може да се използва защото вече голяма част от семейните двойки, нямат сключен граждански брак...демокрация ве
това което имаш предвид се използва за незвестен баща

https://rechnik.chitanka.info/w/копеле

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...