Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво си мислите, че печелите?

Гост

Препоръчан отговор

преди 13 часа, Anne написа:

Стига с тия сини западни глупости. никой не вярва вече в тях!

Ба колко личности има в теб? Вместо да се излагаш по форумите и да ни срамиш нас хората с увреждания по добре си намери нещо в което наистина ставаш и стани експерт в него за да помогнеш за интеграцията ни.. Политиката и историята не ги чуваш ни ги разбираш  така че опитай нещо друго :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, petie1 написа:

Ба колко личности има в теб? Вместо да се излагаш по форумите и да ни срамиш нас хората с увреждания по добре си намери нещо в което наистина ставаш и стани експерт в него за да помогнеш за интеграцията ни.. Политиката и историята не ги чуваш ни ги разбираш  така че опитай нещо друго :)

То е крайно време за Анне. После, като мине 50 години(да е жива и здрава и до 100) хептен пък никой няма да я цепи и за слива!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вашите подигравки с глухите хора са просто отвратителни и показват самите вие що за хора сте и какъв морал имате!

Такива хора като вас не мога да определя с друга дума освен една : боклуци!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Anne написа:

Вашите подигравки с глухите хора са просто отвратителни и показват самите вие що за хора сте и какъв морал имате!

Кой се е подиграл? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Anne написа:

Анче по някога се шегуваме да разчупим обстановката….:)  Със шега някак си проблемите по-малко тежат:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Чингис Хан написа:

Анче по някога се шегуваме да разчупим обстановката….:)  Със шега някак си проблемите по-малко тежат:)

Ама Тя това не го разбира. Тогава нека да е Принцеса, щом не блее по космоса!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, petie1 написа:

Ей това е подигравката.

Да, не чувам, изгубих останалия си слух заради многото болкоуспокояващи, които вземах, заради болезнен гинекологичен проблем. Доволни ли сте?

Може да не чувам, но още мога да гледам новини и филми, да чета вестници и новини в интернет. И се надявам медицината и науката да напреднат и да могат да връщат слуха на хората.

Представа си нямате колко много ми липсва музиката.

Чалга за вас, но предпочитана от мен, вместо класическата музика. Която е била любима на нацистите и достъпна само за "арийците". И чийто композитори не знам дали не са били антисемити. Като Моцарт.

Поне на днешните изпълнители им знаеш настроенията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Anne написа:

Ей това е подигравката.

Да, не чувам, изгубих останалия си слух заради многото болкоуспокояващи, които вземах, заради болезнен гинекологичен проблем. Доволни ли сте?

Може да не чувам, но още мога да гледам новини и филми, да чета вестници и новини в интернет. И се надявам медицината и науката да напреднат и да могат да връщат слуха на хората.

Чалга за вас, но предпочитана от мен, вместо класическата музика. Която е била любима на нацистите и достъпна само за "арийците". И чийто композитори не знам дали не са били антисемити. Като Моцарт.

Който пее зло не мисли:jumping11:

И аз слушам по някога чалга, което значи всъщност музика.И хич не ми пука да ли някой ще ме определи като Бай Ганьо или Бай Манго :cool:

преди 1 минута, Anne написа:

Ей това е подигравката.

Който пее зло не мисли:jumping11:

И аз слушам по някога чалга, което значи всъщност музика.И хич не ми пука да ли някой ще ме определи като Бай Ганьо или Бай Манго :cool:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Anne написа:

Ей това е подигравката.

Ааа ох ох ох заболя ме корема от смях :) Наистина си талантива комичка :) Нещо да ти кажа за мен айде и аз не чувам ама компютрте ги разбирам и чувам сега чакам поредния ти шарж как съм те обидил :) Струва ми се че не разбираш много добре български

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аа още няма шарж за мен..... Искаме шарж искаме шарж искаме шарж пък :)

преди 22 часа, Anne написа:

И се надявам медицината и науката да напреднат и да могат да връщат слуха на хората.

Пак си спала отвита ми се струва, слуха са открили как се връща чрез чрез импленментиране на слухов апарат или ти чакаш нанитите от "Старгейт"? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, petie1 написа:

Аа още няма шарж за мен..... Искаме шарж искаме шарж искаме шарж пък :)

Пак си спала отвита ми се струва, слуха са открили как се връща чрез чрез импленментиране на слухов апарат или ти чакаш нанитите от "Старгейт"? 

Ми то стана топло вече,нормално 🤣🤣🤣🤣 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 12.05.2021 г. в 23:29, Гост. написа:

Ми то стана топло вече,нормално 🤣🤣🤣🤣 

Ама имай предвид че принцесата не е точно нормална :) Даже е по зле от любимите си нацисти, те поне не са избивали германските деца а са се грижели за тях :)

Сега чакам нов шарж затова което казах ама то и по филмчета й казват същото

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 14.05.2021 г. в 10:52, petie1 написа:

Ама имай предвид че принцесата не е точно нормална :) Даже е по зле от любимите си нацисти, те поне не са избивали германските деца а са се грижели за тях :)

Сега чакам нов шарж затова което казах ама то и по филмчета й казват същото

Е,знаем си я 😀 Пусни и Вагнер и ще кротне 🤣🤣🤣🤣

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 12.05.2021 г. в 14:48, васил козарев написа:

Не мога да чувам, ама слушам чалга, вика... :D 

Тя щото чалгата възвишена музика - слуша се с душата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...