Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво си мислите, че печелите?

Featured Replies

преди 13 часа, Anne написа:

Стига с тия сини западни глупости. никой не вярва вече в тях!

Ба колко личности има в теб? Вместо да се излагаш по форумите и да ни срамиш нас хората с увреждания по добре си намери нещо в което наистина ставаш и стани експерт в него за да помогнеш за интеграцията ни.. Политиката и историята не ги чуваш ни ги разбираш  така че опитай нещо друго :)

• Отговори 65
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 часа, petie1 написа:

Ба колко личности има в теб? Вместо да се излагаш по форумите и да ни срамиш нас хората с увреждания по добре си намери нещо в което наистина ставаш и стани експерт в него за да помогнеш за интеграцията ни.. Политиката и историята не ги чуваш ни ги разбираш  така че опитай нещо друго :)

То е крайно време за Анне. После, като мине 50 години(да е жива и здрава и до 100) хептен пък никой няма да я цепи и за слива!

Вашите подигравки с глухите хора са просто отвратителни и показват самите вие що за хора сте и какъв морал имате!

Такива хора като вас не мога да определя с друга дума освен една : боклуци!

преди 31 минути, Anne написа:

Вашите подигравки с глухите хора са просто отвратителни и показват самите вие що за хора сте и какъв морал имате!

Кой се е подиграл? 

преди 46 минути, Anne написа:

Анче по някога се шегуваме да разчупим обстановката….:)  Със шега някак си проблемите по-малко тежат:)

току-що, Чингис Хан написа:

Анче по някога се шегуваме да разчупим обстановката….:)  Със шега някак си проблемите по-малко тежат:)

Ама Тя това не го разбира. Тогава нека да е Принцеса, щом не блее по космоса!

преди 7 часа, petie1 написа:

Ей това е подигравката.

Да, не чувам, изгубих останалия си слух заради многото болкоуспокояващи, които вземах, заради болезнен гинекологичен проблем. Доволни ли сте?

Може да не чувам, но още мога да гледам новини и филми, да чета вестници и новини в интернет. И се надявам медицината и науката да напреднат и да могат да връщат слуха на хората.

Представа си нямате колко много ми липсва музиката.

Чалга за вас, но предпочитана от мен, вместо класическата музика. Която е била любима на нацистите и достъпна само за "арийците". И чийто композитори не знам дали не са били антисемити. Като Моцарт.

Поне на днешните изпълнители им знаеш настроенията.

преди 1 минута, Anne написа:

Ей това е подигравката.

Да, не чувам, изгубих останалия си слух заради многото болкоуспокояващи, които вземах, заради болезнен гинекологичен проблем. Доволни ли сте?

Може да не чувам, но още мога да гледам новини и филми, да чета вестници и новини в интернет. И се надявам медицината и науката да напреднат и да могат да връщат слуха на хората.

Чалга за вас, но предпочитана от мен, вместо класическата музика. Която е била любима на нацистите и достъпна само за "арийците". И чийто композитори не знам дали не са били антисемити. Като Моцарт.

Който пее зло не мисли:jumping11:

И аз слушам по някога чалга, което значи всъщност музика.И хич не ми пука да ли някой ще ме определи като Бай Ганьо или Бай Манго :cool:

преди 1 минута, Anne написа:

Ей това е подигравката.

Който пее зло не мисли:jumping11:

И аз слушам по някога чалга, което значи всъщност музика.И хич не ми пука да ли някой ще ме определи като Бай Ганьо или Бай Манго :cool:

преди 15 минути, Anne написа:

Ей това е подигравката.

Ааа ох ох ох заболя ме корема от смях :) Наистина си талантива комичка :) Нещо да ти кажа за мен айде и аз не чувам ама компютрте ги разбирам и чувам сега чакам поредния ти шарж как съм те обидил :) Струва ми се че не разбираш много добре български

Аа още няма шарж за мен..... Искаме шарж искаме шарж искаме шарж пък :)

преди 22 часа, Anne написа:

И се надявам медицината и науката да напреднат и да могат да връщат слуха на хората.

Пак си спала отвита ми се струва, слуха са открили как се връща чрез чрез импленментиране на слухов апарат или ти чакаш нанитите от "Старгейт"? 

преди 1 час, petie1 написа:

Аа още няма шарж за мен..... Искаме шарж искаме шарж искаме шарж пък :)

Пак си спала отвита ми се струва, слуха са открили как се връща чрез чрез импленментиране на слухов апарат или ти чакаш нанитите от "Старгейт"? 

Ми то стана топло вече,нормално 🤣🤣🤣🤣 

на 12.05.2021 г. в 23:29, Гост. написа:

Ми то стана топло вече,нормално 🤣🤣🤣🤣 

Ама имай предвид че принцесата не е точно нормална :) Даже е по зле от любимите си нацисти, те поне не са избивали германските деца а са се грижели за тях :)

Сега чакам нов шарж затова което казах ама то и по филмчета й казват същото

на 14.05.2021 г. в 10:52, petie1 написа:

Ама имай предвид че принцесата не е точно нормална :) Даже е по зле от любимите си нацисти, те поне не са избивали германските деца а са се грижели за тях :)

Сега чакам нов шарж затова което казах ама то и по филмчета й казват същото

Е,знаем си я 😀 Пусни и Вагнер и ще кротне 🤣🤣🤣🤣

на 12.05.2021 г. в 14:48, васил козарев написа:

Не мога да чувам, ама слушам чалга, вика... :D 

Тя щото чалгата възвишена музика - слуша се с душата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.